Selam.
En yakın arkadaşınıza yediğinizi içtiğinizi anlatmayınca kendinizi eksik hissediyor musunuz?
Benim bir dostum vardı 2 yıl öncesine kadar. Her şeyimizi birbirimize anlatırdık. Taa ki sevgilimle olan mesajlarında benimle olan mesaj ss lerini görene dek. "Aa bak seninki şöyle diyor, kendini bi halt sanıyor k. asar" diyerek sevgilime mesajları atmış ve alaycı şekilde konuşmuştu. Üstelik sevgilimle. Hatta 1 hafta sonra nisanım olacak olan sevgilimle. Çocuğa baya aşk ilan etmiş. Benim için, o çirkin ben daha güzelim diye açık fotoğrafını atmış. Oysaki benden 1 2 yaş küçüktü. ben onu kardeşim gibi görüyordum. Sevgilimin ne halt yediği umrumda değildi. 10 yıllık dostum dediğim kişiyi, en yakın arkadaşımı kaybettiğim için üzülmüştüm. Günlerce ağladım bunun icin. Ama birdaha hic konuşmadım.
Şimdi de çok olmasa da yine de yakın bir arkadaşım var. O bana birçok şeyini anlatıyor. Ben ise olayların bir kısmını. Çünkü hem güvenemiyorum hem de ona her şeyi anlatacak kadar bağlanırsam ve o da giderse cok üzülürüm diye her seyi anlatmıyorum. Peki siz en yakın arkadaşınıza her şeyinizi anlatır mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
En yakın arkadaşım olsaydı evet ama ilişkim ile ilgili şeyleri anlatmazdım.
Genelde anlatırız birçok şeyimizi arkadaş ortamında
15 17 yıllık arkadaşlariz hepimiz
Ben de 10 yıllık dostuma anlattım ama sonuç ortada.
Bilemiyosun insanların içini işte
Biz beraber büyüdük birbirimze karşı bazı hatalarimiz da oldu ama aramiz iyi yani
Sevindim sizin adınıza
İki kişinin bildiği sır değildir güven problemim var o yüzden hayır anlatmıyorum
Evet maalesef.
Benim en yakın arkadaşım karşı cins ve herşeyimi anlatırım
hayır anlatmam herşeyi , herşeyimi anlattığım tek kişi kız kardeşim..
ama arkadaşlarım bana herşeylerini anlatır en gizli şeylerini bile bilirim
Anlatırdım ama sadece ortak konular ailevi durumları anlatmam zaten onların ailevi durumlarını da anlatmasını istemem o isterse anlatır
anlatıyorum valla yakın olmasa bile dilim asla durmuyor
Off benim de ama çok anlatasım varsa uzun bi mesaj yazıyorum ve siliyorum.
Kızlar genelde daha çok anlatıyorlar sevişştiğini bile anlatan kızlar var
En yakın arkadaşına sevişme hayatını anlatmazsım mesela 😂
Her seyi anlatıyorum anlatmasam en yakın arkadaşım olamaz ki
Kişiye bağlı ama bende çok güvendiğim insanlar tarafından büyük darbeler yediğim için insanlara güvenemiyorum.
Anlatmıyorum.
Her şeyini anlatma ama onun sana anlatmasını da sorun etme bir kavga falan etsen arkadaşınla ne olacağı belli olmaz bu hayatta babana bile güvenmeyeceksin
Baya kötü ve zor bir durum yaşamışsınız
Maaalesef. Hayatımdan sadece kendisi ve nişanlımı degil insanlara olan güvenimi, birdaha dost edinme istegimi de götürdü.
Evet senin gibi değil ama bende de böyle biraz faklı bir doaluğumu bitirmiştim benim dostum 16 yıllıktı ve bitti
her şeyimizi anlatıyoruz
Çoğu şeyi anlatirim ama her seyi anlatmam.
Herseyimi anlatmam😅
Net dostluklar eskide kalmış…
Nekadar yakında olsa anlatmam
Hayır
Çükümdeki bene kadar biliyo
En yakın arkadaşım olsaydı belki
🥲
Tabiki
Hayır anlatmam
Anlatmam
Hayır. Eleştireceģi şeyler olur diye
Hayır