En yakın arkadaşınıza her şeyinizi anlatır mısınız?

Selam.

En yakın arkadaşınıza yediğinizi içtiğinizi anlatmayınca kendinizi eksik hissediyor musunuz?

Benim bir dostum vardı 2 yıl öncesine kadar. Her şeyimizi birbirimize anlatırdık. Taa ki sevgilimle olan mesajlarında benimle olan mesaj ss lerini görene dek. "Aa bak seninki şöyle diyor, kendini bi halt sanıyor k. asar" diyerek sevgilime mesajları atmış ve alaycı şekilde konuşmuştu. Üstelik sevgilimle. Hatta 1 hafta sonra nisanım olacak olan sevgilimle. Çocuğa baya aşk ilan etmiş. Benim için, o çirkin ben daha güzelim diye açık fotoğrafını atmış. Oysaki benden 1 2 yaş küçüktü. ben onu kardeşim gibi görüyordum. Sevgilimin ne halt yediği umrumda değildi. 10 yıllık dostum dediğim kişiyi, en yakın arkadaşımı kaybettiğim için üzülmüştüm. Günlerce ağladım bunun icin. Ama birdaha hic konuşmadım.

Şimdi de çok olmasa da yine de yakın bir arkadaşım var. O bana birçok şeyini anlatıyor. Ben ise olayların bir kısmını. Çünkü hem güvenemiyorum hem de ona her şeyi anlatacak kadar bağlanırsam ve o da giderse cok üzülürüm diye her seyi anlatmıyorum. Peki siz en yakın arkadaşınıza her şeyinizi anlatır mısınız?

En yakın arkadaşınıza her şeyinizi anlatır mısınız?