Aile & Toplum En yakın arkadaşınıza her şeyinizi anlatır mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evet en yakın olanına anlatır mısınız? Veya arkadaşlarınıza. Bir sorununuz olduğunda paylaşır mısınız? Güncellemeler+1 yıl İçinizi siz kime döküyonuz olm Man. yakmısınız En yakın arkadaşınıza her şeyinizi anlatır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Nychtay Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kendim hakkında her şeyi paylaşmam. Ama mesela canımı sıkan bir şey olmuştur çevremde onları anlatırım. 0 0 Yorumla
random1212 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bazen her şeyi anlatamaz insan. Söylerken içine dokunan şeyler yaşattıklarında özellikle. 0 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Anlatmıyorum her şeyi aslında anlatmak istiyorum ama ona bile güvenmiyorum artık 0 0 Yorumla
bir_terazi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 77% +1 yıl Hayır her zaman bir çok şeyi gizlerim yakın arkadaşların nasıl bir anda düşman olduklarını biliyoruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her şeyimi anlatmam. En yakın arkadaşımın bile bilmesinden utandigim şeyler olabiliyor. 0 0 Yorumla
SerrhatX Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Neyi anlatir miyiz orasi var gidipte hayatimda olan bi kizla yasadigim özel seyleri anlatmam konusunu dahi actirmam ama onun disinda cogu seyde anlatirim fikrinide alirim 0 0 Yorumla
Öɯǝɹツ Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Ömer i misal kimse bilmiyor annem biliyor ama başka biliyor:) uzun bir mesele şimdi yani hayır 😣 0 2 Yorumla Kudetaa +1 yıl Çocuğunuz mu Yorumla Soran +1 yıl Sevgilisiymiş Yorumla
Scorpionn98 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl Yakın arkadaşım yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maga be Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Evetttt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendim hakkında her şeyi paylaşmam. Ama mesela canımı sıkan bir şey olmuştur çevremde onları anlatırım.
Bazen her şeyi anlatamaz insan. Söylerken içine dokunan şeyler yaşattıklarında özellikle.
Anlatmıyorum her şeyi aslında anlatmak istiyorum ama ona bile güvenmiyorum artık
Hayır her zaman bir çok şeyi gizlerim yakın arkadaşların nasıl bir anda düşman olduklarını biliyoruz
Her şeyimi anlatmam. En yakın arkadaşımın bile bilmesinden utandigim şeyler olabiliyor.
Neyi anlatir miyiz orasi var gidipte hayatimda olan bi kizla yasadigim özel seyleri anlatmam konusunu dahi actirmam ama onun disinda cogu seyde anlatirim fikrinide alirim
Ömer i misal kimse bilmiyor annem biliyor ama başka biliyor:) uzun bir mesele şimdi yani hayır 😣
Çocuğunuz mu
Sevgilisiymiş
Yakın arkadaşım yok
Maga be
Her şeyimi anlatırım evet
Evetttt
Anlatmıyorum