Aile & Toplum Neden Allah'ın kesin olarak yasakladığı şeyleri yapıyorsunuz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Size hesap sormuyorum haddim değil. Sadece merak ediyorum Neden Allah'ın kesin olarak yasakladığı şeyleri yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Canerkoo Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bir kul olarak Allah'ın kullarına soracağı şeyleri senin sorman yanlış. Sorgulamak isterken şirke giriyorsun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haşa sadece merak ettim yoksa haddim değil Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. İnsanlar sıkıştıklarında zor bir durumdan kendini kurtarmak için maalesef yapabiliyor. Ama öyle şeyler var ki yapmamakta enayiliğe girebiliyor bazen 0 0 Yorumla
mertygt211 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Güzel söyledin ama sen bu soruyu geçtinmi ki cennette yerini mi gördün öyle rahat Davranıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabiki kimseyi yargilamiyorum insaniz hepimizin günahları var ben merak ettigim icin sordum. Hesap sormuyorum kimseyd haddimde değil Yorumla mertygt211 +1 yıl Hesap soruyorsun demedim sen neden bu kadar rahatsin? Yorumla
byymght Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl herkes Müslüman olmak zorunda değil mesela? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zorunda demedim Yorumla mertygt211 +1 yıl müslüman olmayan ebediyen cehennemde olur. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biz bozulduk toplum olarak ne olduğumuz belli değil dinli mi dinsiz mi melez şekilde yaşıyoruz 0 0 Yorumla
RΞSPΞCT Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Allahin soracağı şeyleri kullara sormayın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın sadece merak ettim Yorumla RΞSPΞCT +1 yıl Anladım kardesim Allah günahlarımızı affetsin inşallah amin Yorumla Soran +1 yıl Amin güzel yorumun için teşekkür ederim bazıları çok sert tepki verdi Yorumla RΞSPΞCT +1 yıl Yarası olan gocunur boş ver Allah ıslah etsin Yorumla RΞSPΞCT +1 yıl Rica ederim o senin güzel gören kalbin Yorumla Soran +1 yıl Amin teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl zevklide o yüzden. şeytan bu yüzden yokmu zaten😀 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Dinin ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir dine mensup olmammı gerek.. yasaklar çiğnenmek içindir. zevkide orada.. şimdi din min konularına girmeyelim.. zararlı çıkarsın Yorumla Soran +1 yıl Sadece sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yasaklar delinmek için.. ne anlamda sorduysan artık. tabii açıklanabilir olanlar. yazmakla detaylandırılamaz. sende velki yasakları delmeği çok istiyosun ama alt yapın müsait değildir falan filan.. ama düşünmen bile yapsammı acaba'ya delalet. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen? bende seni merak ettim.. soru sorana soru sorulmaz diye kural yok 🤷♂️sen deliyomusun kuralları, yasakları zaman zaman? Yorumla
ömerhayyam34 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İçten içe inanmıyorlar 0 0 Yorumla
brutalman07 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Rahmetinden büyük günahımız yok Elhamdülillah 0 20 Yorumla brutalman07 +1 yıl Neden sordun ki bu soruyu Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim güzel bir cevap vermissin Yorumla brutalman07 +1 yıl Kötü soru sormuşsun Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla brutalman07 +1 yıl Kendine sordun mu bu soruyi Yorumla Soran +1 yıl Kesin olarak yasakladığı şeyleri yapmamaya çalışıyorum Yorumla brutalman07 +1 yıl Yapmışlığın vardır ama diye sorsam Yorumla brutalman07 +1 yıl Neyse boş ver Yorumla Soran +1 yıl Günahsız insan olmaz. Günahsızlar sadece melekler hayvanlar ve bebeklerdir. Yorumla brutalman07 +1 yıl Eeee Yorumla Soran +1 yıl Ayrica verdiğin cevapla şu an ki tavrın hiç uyumlu değil Yorumla brutalman07 +1 yıl Ve sadece Allah sorar Yorumla brutalman07 +1 yıl Uyumlu olmak zorunda mıyım Yorumla Soran +1 yıl Bilmem dindar biri gibisin ona göre davranman gerekmez mi Yorumla Soran +1 yıl Ben zaten kimseye hesap sormadım sebebini merak ettim sadece aksi haddim degil Yorumla brutalman07 +1 yıl Mesaj at Yorumla brutalman07 +1 yıl Konuşalım Yorumla brutalman07 +1 yıl Sebebi belli zstej Yorumla brutalman07 +1 yıl Nefs Yorumla brutalman07 +1 yıl Neyse Yorumla
ukalaTipin1i Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl sana ne hayat bizim hayatımız 0 2 Yorumla butikçi374 +1 yıl s400 ün var mı ;) Yorumla ukalaTipin1i +1 yıl @butikçi374 aynen var niye sordun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bir kul olarak Allah'ın kullarına soracağı şeyleri senin sorman yanlış. Sorgulamak isterken şirke giriyorsun.
Haşa sadece merak ettim yoksa haddim değil
İnsanlar sıkıştıklarında zor bir durumdan kendini kurtarmak için maalesef yapabiliyor. Ama öyle şeyler var ki yapmamakta enayiliğe girebiliyor bazen
Güzel söyledin ama sen bu soruyu geçtinmi ki cennette yerini mi gördün öyle rahat Davranıyorsun
Hayır tabiki kimseyi yargilamiyorum insaniz hepimizin günahları var ben merak ettigim icin sordum. Hesap sormuyorum kimseyd haddimde değil
Hesap soruyorsun demedim sen neden bu kadar rahatsin?
herkes Müslüman olmak zorunda değil mesela?
Zorunda demedim
müslüman olmayan ebediyen cehennemde olur.
Biz bozulduk toplum olarak ne olduğumuz belli değil dinli mi dinsiz mi melez şekilde yaşıyoruz
Allahin soracağı şeyleri kullara sormayın
Haklısın sadece merak ettim
Anladım kardesim Allah günahlarımızı affetsin inşallah amin
Amin güzel yorumun için teşekkür ederim bazıları çok sert tepki verdi
Yarası olan gocunur boş ver Allah ıslah etsin
Rica ederim o senin güzel gören kalbin
Amin teşekkür ederim
zevklide o yüzden. şeytan bu yüzden yokmu zaten😀
Dinin ne?
bir dine mensup olmammı gerek.. yasaklar çiğnenmek içindir. zevkide orada.. şimdi din min konularına girmeyelim.. zararlı çıkarsın
Sadece sordum
yasaklar delinmek için.. ne anlamda sorduysan artık. tabii açıklanabilir olanlar. yazmakla detaylandırılamaz. sende velki yasakları delmeği çok istiyosun ama alt yapın müsait değildir falan filan.. ama düşünmen bile yapsammı acaba'ya delalet.
sen? bende seni merak ettim.. soru sorana soru sorulmaz diye kural yok 🤷♂️sen deliyomusun kuralları, yasakları zaman zaman?
İçten içe inanmıyorlar
Rahmetinden büyük günahımız yok Elhamdülillah
Neden sordun ki bu soruyu
Merak ettim güzel bir cevap vermissin
Kötü soru sormuşsun
Neden
Kendine sordun mu bu soruyi
Kesin olarak yasakladığı şeyleri yapmamaya çalışıyorum
Yapmışlığın vardır ama diye sorsam
Neyse boş ver
Günahsız insan olmaz. Günahsızlar sadece melekler hayvanlar ve bebeklerdir.
Eeee
Ayrica verdiğin cevapla şu an ki tavrın hiç uyumlu değil
Ve sadece Allah sorar
Uyumlu olmak zorunda mıyım
Bilmem dindar biri gibisin ona göre davranman gerekmez mi
Ben zaten kimseye hesap sormadım sebebini merak ettim sadece aksi haddim degil
Mesaj at
Konuşalım
Sebebi belli zstej
Nefs
Neyse
sana ne hayat bizim hayatımız