Siz olsaydınız nefret eder miydiniz?

Dört kardeşiz. En büyük benim evlenip ayrıldım baba evine döndüm ama yine huzurum yok. Erkek kardeşim hayatımı zindan etti. Ondan nefret ediyorum. Ölse mezarına bile gitmeyeceğime yemin ettim. Sürekli birşeyleri bozar para ister sorun çıkarır annem veya babam herhangi birşeye hayır derse el kaldırmaya çalışır lan lun küfür her şey var. İğrneç ve sefil bir yaratık. Anneme onu öldüreceğini söyledi üstüne yürüdü. Daha 13 yaşında. Evde İnternet yok diye aylardır zulm görüyoruz. Taşındık alt yapı yokmuş. Bisikletini bozar yenisini ister kıyamet koparır. Ondan görüp benim çocuğum da vurmalı şeyler yapmaya başladı. Uyarıyorum laftan anlamıyor küfür ediyor. Annem bıktı ne yüzle istiyor hala bir şey. Madem saygı yok defol git niye bakıyoruz biz sana dedim annemde aynını söyledi. Babam onun yüzünden bana cephe aldı kavgayı ben başlattım sandı. İğrenç bir hayat. Ben bu yüzden ikinci bir evlilik yapmayı düşünüyorum kafamda hiç yoktu. Ayrı eve çıkmaya maaşım yetmez. Asgari ücret alıyorum. Kardeşimin ölmesi için dua ediyorum nefret ediyorum başka türlü kurtulamaz mışız gibi geliyor iğreniyorum ondan. Evdeki kimse durumdan memnun değil değil ama sorun çıkmasın diye idare ediyorlar sözde.
Siz olsaydınız nefret eder miydiniz?