Geç olmadan ayrılmak iyi mi olur?

Ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyim ve eşimle iyi bir arkadaş gibiyiz aramızda aşk yok gibi hep bir birimize saygılı olmak zorundayız gibi geliyor hem çocugumuz da olmadı sanki bu evliliği yürütemiyecegim gibi geliyor çok sıkıldım 5 yıl içinde hiç bir tatil ya da dışarıya gezme çıkmıyoruz hiç hep ayda bir kayınvalideme gideriz geri eve kapanırız biz evde çalışıyoruz bunaldım depresyona girdim 4 duvara sanki kendimi hapis etmişim gibi geliyor ve çok kilo aldım eşim kilomdan da rahatsız yüzüme söylüyor bilemiyorum ne yapacağımı ben yabancıyım güzel tatlı dilde anlatıp boşanma davası açıp memleketime mi dönsem çok hayat sıkıcı geliyor artık ve kimse de demiyor iyimisin diye kayınvalidem kayınpederim iyi insanlar ve eşim de onları da kıyamıyorum bi taraftan kendime kıyamıyorum ben 12 yaşındayken annem babam ayrıldı ve babam yeni karısı ile gitti annem borçları ödemek için yurt dişina gitti japonya ya bana babam bakacaktı ama bakmadı tek başıma kiralık evde kaldım hiç çocukluğumu da yaşamadım hep çalıştım okula gittim he hayatta kalma mücadelesi ile anneme yardım ettim büyüyünce böyle hiç bir zaman gezmek tozmak ne bilmemişim şimdi bakıyorum böyle yaşayıp ölüp gidecemmi diye

Geç olmadan ayrılmak iyi mi olur?