Çocuğunuzu sağlığı için uyuşturucu sigara vb. bağımlılıktan alıkoymak için çabalarken neden futbola bağımlı olması için çaba gösteriyorsunuz? Futbol bağımlılık değil midir?
Futbol bağımlılıktır
Futbol bağımlılık değildir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sanane bilader milletin cocugunun futbol aşkindan fanatiginden, ne anlatiyorsun kendi cocugundan bahsediyorsan cocugunuzu diye genelleme yapma. Sirf soru olsunda diyede bunu yaziyorsan o ayri bi facia
bana neyse neden cevap yazıyorsun Beyazid? Bana ne ya
soruyu sordugun icin sana yaziyorum mk onu bile algiliyamiyorsun gecmis futbol felan yaziyorsun. Ne anlatiyorsun la sen
Ne anlatmak istediğimi soru başlığı içeriğinde açıkladım zaten neden yeniden soruyorsun?
Soruyu ben sorduysam bile BANA NE ise cevap vermene gerek yok değil midir? Üstün anlayış sahibi Beyazid?
La olm deli taklidimi yapiyorsun ya da böyle yazarak cok bilgili biri oldugunumu gostermeye calisiyorsun her ne dikim yapiyorsan yapda milletin cocugu icin ahmakca sallama. Senin anlayacagin daha güzel dilden yazarimda sansür koyuyor site
Anlama özürlümüsün yoksa hastamısın anlamadım?
Beni ilgilendirmeyen bir konuda bana neden cevap yazıyorsun?
ben sana kaç çocuğun var diye soruyormuyum mesela?
sansür meselesine gelirsek kelime dağarcığın küfürden ibaret sanırım ve tahminim bunları da futbol maçlarında öğrendin ZUHAHAHAHAHAH
kişisel gelişimin muhteşem
Haci sen annene göster yazilari o anlar, istersede ona yazariz sen bi cekil mk aradan istersen mala malca yazdirtma simdi bize
Bence sen annene göster ve ne kadar büyük bir hata yaptığını anlasın.
Sen yinede annene selam sole haci
Senin annene kaç selam ilettin bugüne kadar?
sen bu kafai le daha cok inlersin orada burada mk süzmesi :D devam et böyle ama anneye selami unutma
Anladım o kadar çok selam iletmişsin ki bunun bir iletişim yöntemi olduğunu zannediyorsun.
ama bir hatırlatma yapayım insanlar dil denen bir şey ürettiler ve bu dil ile felsefe bile yapabiliyorlar.
birbirlerine açıklaması zor şeyleri dahi dil ve yazı ile aktarabiliyorlar. bu yüzden kitap denen şeyleri icat ettiler.
maalesef senin gibi en son okuduğu kitap Cin Ali olan birisinin bunu anlamasını beklemiyorum. Çünkü kullanabildiğin 100 cümlenin 60 tanesi küfür anlaşılan.
Tam bir israfsın dünyada tükettiğin oksijeni bile telafi edecek durumda değilsin.
Keşke bir ot olsaydın dünyaya faydan olurdu.
bilader bole uzun yorumlari okumuyorum o yuzden sen selamimi ilet unutma kendine iyi bak
Zuhahahaha bir insan kapasitesini ancak böyle itiraf edebilirdi
ya senin gözünde olan en iyi adamin mk ben haci ya hala neyin mucadelesini verion :D
Bu yazdığınla gözümde en iyi adam sen oldun.
anlasilan sen selami iletmişin haci :D
Yok "senin gözünde olan en iyi adamin mk ben" dedinya şimdi sen kendi kendinin mk işlemini baslatman lazim
tamam canim koyarim ben işim bu hadi sanada koymadan bi uza simdi
ZUHAHAHAHAHHAHAAH acizliğinden bile utanmayan birisin
saol haci tekrar görüşelim arayi uzatma
Ne görüşeceğiz senin bir görüşün var mı ki?
Futbol psikolojik hastalıkdır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!