- 1 ay
Bence çocukların fanatik olması çok erken yaşta olmamalı.
Futbol bir eğlence olmalı, çocuklar takım tutarken eğlenmeli ve takımlarını sevmeliler, ama fanatiklik farklı bir şey.
O yaşta baskı ve aşırı bağlılık hiç sağlıklı değil.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBence çocukların futbola olan sevgisi ve coşkusunu desteklemek önemli ama fanatikliğin dozunu iyi ayarlamak da bir o kadar kritik. Çocukların sporla tanışması ve takım sevgisi kazanması eğlenceli bir süreç olabilir fakat bu, başkalarına karşı saygı ve hoşgörü çerçevesinde olmalı. Kendi tecrübemden de biliyorum ki tutkulu olmak ve sadece bir hobi olarak görmek hayatın farklı alanlarında pek çok olumlu alışkanlık kazandırıyor ⚽️. Çocukların takım sevgisinin aşırıya kaçmadan, pozitif bir şekilde yönlendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu, onlara hem spor sevgisini aşılar, hem de sosyal becerilerini geliştirir. Fanatizm yerine örnek bir sportif ruh ön planda olmalı 🙌.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- 1 ay
Fanatik olmak çok saçma ya sadece takımlar adınada değil bence sadece çocuklar değil yetişkinlerde fanatik olmamalı
00 Yorumla Fanatikliğe karşıyım ve çocuk taraftarlar için üzülüyorum
00 Yorumla- 1 ay
çocuklar hiçbir konuda fanatiklik olmamalıdır bırakalım çocukları gençler bile olmamalı
00 Yorumla - 1 ay
Genel olarak aşırı fanatikliğe karşıyım. Ben takım tutmuyorum.
00 Yorumla - 1 ay
Futbol sevmem, çocukların da aşırı fanatikleştirilmesinden nefret ederim.
00 Yorumla - 1 ay
Yasaklanmalı bence. İleride holiganlığa dönüşmemesi için gerekli.
00 Yorumla - 1 ay
Fanatiklikten yana sorun yokta holiganlık büyük sıkıntı.
00 Yorumla u
1 ayolabilir bence evet ama fanatik olmak iyi değildir.
00 Yorumla- 1 ay
Taraftarlar adam akıllı olsa avrupada insanlar ne güzel ailecek gidiyorlar bizdekiler holigan
00 Yorumla - 1 ay
Yasaklanabilecek veya engel olunabilecek bir şey gibi gelmiyor sonuçta içten gelen bir duyguyla oluyor
00 Yorumla Hayır. Dostluğu olduğu kadar düşmanlığıda oluyor. her şey küçük yaş eğitiminde bitiyor.
00 Yorumla- 1 ay
evet güzel bir şey bence
00 Yorumla Varsa içinde zaten olur
00 Yorumla- 1 ay
Gs aşkı çocukluktan gelir
00 Yorumla Spor konusunda 548 cevap paylaştı. Çocuklar değil büyükler de olmamalı
00 Yorumla- 1 ay
Olmamalı
00 Yorumla - 1 ay
Olmamalı hayır
00 Yorumla - 1 ay
Bun içten gelen bişi bence
00 Yorumla Spor konusunda 594 cevap paylaştı. olabilirler bence
00 YorumlaSpor konusunda 402 cevap paylaştı. Hayır olmamalı
00 Yorumla- 1 ay
futbol yasaklanmalı
00 Yorumla - 1 ay
Olmamalı