Senin amacın ne dedim bende. Ap... tal sapık pazarcının teki. Kendisinden hoşlandığımds yok her kibar kızı v.. recek sanıyor galiba ahlak.. sız. keşke çıkmasaydım pazara karşılacsğımı bilsem keşke. Gelde 1 hafta bu konuyu kafaya tak. Ne anlamda cacık olmaz boşsun diyor ki bana? Sanki sevgili falanızda
Hayır ben 1 hafta öncesine kadar pazarın içindeki a101de çalışıyordum 3 ay boyunca. Sonra çıktığım son gün hu adam benden Instagram istedi arkadaş olmak için bende başta vermedim baktım başımdan gidecek gibi değil numara falan ister diye endişe edip verdim instayı ama isteğini hiçbir zaman kabul etmedim. Onu takip ettim hesabına baktım dedimki neden bana fake hesap verdin. Fake değil dedi ısrar etti. Sonra sen benden arkadaş olmak için Instagram istedin başka türlü yanaşmanı istemiyorum dedim. Görüntülü aramak sesli konuşmak falan istiyordu ben reddettim istemiyorum dedim. Yüzümün olduğu foto istedi olmaz dedim. Ben red ede ede Başta kırıldım falan dedi sonra Sinirlenmeye başladı ya tamam bi şey istemiyorum dedi. Bende cevap yazmadım En son 1 hafta önce böyle konuşma bitti. İsteğini de reddettim. Pazara kardeşime takım forması almaya giderken bi baktım o tezgahtaydı ben onu meyve satıyor diye biliyordum. Sonra bunla oldu ve döndüğümde çok tatlıydın diye mesaj attı falan. Ay kim bilir evlidir belki hee o derece güvenim sarsıldı
Gitmicem zaten. Kendisi pazarcı. Ne vericeksin sürpriz ne dedim. Sürpriz ama söylenmez dedi. Israr ettim. Tadına bakabileceğin bi şey demiş. Kendisi meyve satıyordu böyle de denmez yani
Gitmicem zaten artık. Dedimki buluşmak için çok geç oldu bilee. Dedim niye derse ailem pazara çıktı dicem. Mantıklı yalan mı sence. Zaten buluşmalara gitnediğimi biliyor
Yürügit krkdkkr geç oldu dedim ya. Şey demiş nasıl yani geç derken demiş? Bende evdekiler pazara çıktı kardeşimi bana emanet ettiler dedim. Bence süper kaliteli yalan oldu zaten onun yanında pazardaykende kardeşim ileydim kdkdkkd başıma ne halt geliyorsa hep bu pozitif ve enerjik biri olmamdan geliyor lanet olsun dkkd
Kendisi pazarcı. Az önce başka bi pazarcıdan kardeşime forma alırken o da oradaydı şok oldum. Konuştu benimle ben onun sevgililik teklifini reddetmiştim 1 hafta önce. Sadece arkadaş olabilir demiştim. Pazardan dönerken de çok tatlıydın diye mesaj attı bende teşekkür ettim sonra böyle dedi
İsteğini reddetmiştim ama engelleyince türk kızları şöyle böyle merhaba desen şöyleler diye ardımdan laf yememek için engellemedim. Yoksa taktığım bi durum değildi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Para verip seni bakkala gönderecek sigara aldırmaya
Jejrjjejke gelemem ailem izin vermiyor bu saatte tek çıkmama dedim. Sinirlenmeye başladı "ya bırak sende de iş yok zaten" dedi. Ne demek bu?
Senden bir cacık olmaz , boşsun demiş.
Acık acık yazdım bak. Biraz kendine saygın varsa muhatap olma o bencille
Senin amacın ne dedim bende. Ap... tal sapık pazarcının teki. Kendisinden hoşlandığımds yok her kibar kızı v.. recek sanıyor galiba ahlak.. sız. keşke çıkmasaydım pazara karşılacsğımı bilsem keşke. Gelde 1 hafta bu konuyu kafaya tak. Ne anlamda cacık olmaz boşsun diyor ki bana? Sanki sevgili falanızda
Sen pazara çıktın ve numaranı verdin? Doğru mu anladım?
Hayır ben 1 hafta öncesine kadar pazarın içindeki a101de çalışıyordum 3 ay boyunca. Sonra çıktığım son gün hu adam benden Instagram istedi arkadaş olmak için bende başta vermedim baktım başımdan gidecek gibi değil numara falan ister diye endişe edip verdim instayı ama isteğini hiçbir zaman kabul etmedim. Onu takip ettim hesabına baktım dedimki neden bana fake hesap verdin. Fake değil dedi ısrar etti. Sonra sen benden arkadaş olmak için Instagram istedin başka türlü yanaşmanı istemiyorum dedim. Görüntülü aramak sesli konuşmak falan istiyordu ben reddettim istemiyorum dedim. Yüzümün olduğu foto istedi olmaz dedim. Ben red ede ede Başta kırıldım falan dedi sonra Sinirlenmeye başladı ya tamam bi şey istemiyorum dedi. Bende cevap yazmadım En son 1 hafta önce böyle konuşma bitti. İsteğini de reddettim. Pazara kardeşime takım forması almaya giderken bi baktım o tezgahtaydı ben onu meyve satıyor diye biliyordum. Sonra bunla oldu ve döndüğümde çok tatlıydın diye mesaj attı falan. Ay kim bilir evlidir belki hee o derece güvenim sarsıldı
Keşke olmasaydı be bunlar keşke 😔
Niye
Kafanı takma boşverin gitsin
Gitmeyeyim mi
Evet canım gitmeyin
Mesajda bir şey yok senin için fesat
Ya içim fesat değil. Acele acele yürümesi korkutuyor beni. Başıma bi şey gelir diye korkuyorum
Acele acele yürümesi derken
Yürüdü en başta basbayağı
1 hafta önce konuşmuştuk en son.
Eee tamam ne var bunda
Eee yani
Hızlı yürümesi normal mi? Direkt sapık izlenimi verir kızların aklında. Hatta acaba kaç kişiye böyle diye düşünür insan
Heee öyle diyorsun anladım
Evet
Gayet normal mesaj
Nerede buluşacağınıza bağlı:)
Ben evden çıkamamkiii market alışverişimi yaptım her şeyi hallettim. Çıkarsam annem şüphelenir nereye diye
O zaman buluşamazsınız, endişelenmene gerek yok.
Knk sikinti gitme derim slsldlfl
Gitmicem zaten. Kendisi pazarcı. Ne vericeksin sürpriz ne dedim. Sürpriz ama söylenmez dedi. Israr ettim. Tadına bakabileceğin bi şey demiş. Kendisi meyve satıyordu böyle de denmez yani
Aklıma kötü şeyler geliyor
Nfkdkdk ne diyeyim mesaja acil yardımmm. Nerde bululmak istediğini söylese her şey anlaşılacak da kdkdk pazar dicek muhtemelen ve meyveden bahsediyor
Tadina bakabileceğin muza benzer bir meyve olabilir
Yemek istiyorsan git kkddkfk
Nerede buluşacakmış eğer orman ya da arabada gezelim yersin orada sikin ti
Ayy sus ya 😅 ne saçma şeyler yaşanıyor
O kadar sapık bi şey yapacak kadar cesareti olamaz bence bi pazarcının
Dm ye gel yardım etcem sldlfl
Pazarda diyor
Hahah pazarcı yani ya muz ya da salatalık verecek kdkdkdk
Ayak üstü ye geri dön Eve şsldlflh ne yedirecekse
Meyve satıyormdkkdk
Knk muz yedirecek en pahalısı o lsdlldlfl
Sen bu kurtlar sofrasından çıkamazsan ona yanarım ksskdkfk
En ucuzu dkkd
Oraları karıştırma djdjdj
Gitmicem zaten artık. Dedimki buluşmak için çok geç oldu bilee. Dedim niye derse ailem pazara çıktı dicem. Mantıklı yalan mı sence. Zaten buluşmalara gitnediğimi biliyor
Aynen bizimkiler pazarda oda der ev boş hazır kapıya getireyim orada yedireyim der
Yok be yuh o kadarda değil. Kardeşlerim evde olmasa bile hayatta diyemez öyle bi şey
De o zaman başka bir gün yerim de geç oldu bizimkiler pazara gidecek gelemem
Yürügit krkdkkr geç oldu dedim ya. Şey demiş nasıl yani geç derken demiş? Bende evdekiler pazara çıktı kardeşimi bana emanet ettiler dedim. Bence süper kaliteli yalan oldu zaten onun yanında pazardaykende kardeşim ileydim kdkdkkd başıma ne halt geliyorsa hep bu pozitif ve enerjik biri olmamdan geliyor lanet olsun dkkd
Halletin yani evet enerjiksin baya dldldl
Arkadaş olalım mı bu arada istek atabilir misin
Hallettim gibi gibi umarım. İstek attım birazdan bakarım mesaja anam akraba ile konuşacak mdkdk
Tamam bende attım ama yeni olduğum için mesaj atamıyorum sen at sldldl ☹️🥺
Geldim şimdi jsksk
Şansa bak ben niye gönderemiyorumki bayağı xper de var
Hadi ya 🙄 🥺🥺🥹
Kafada deli sorular 😅😅😅😅
😂 sürpriz diyor
Bizde merek ettik şimdi açıklamak istersen yaz buradan sonucu 😅😅😅
Ayy ben endişeliyim kalbim titriyor ama yaa dur bi mesaj atayım😂
Hadi bakalım bizde heyecan yapalım 😅😅😅
😶😄😂
Yüzük vericektir
kim bu kişi
Eline vercek bence
Bence gitme zten
Sürpriz diyor
Bence senin beklediğin şey degil
Beklediğim şey ne?
Durduk yere n3den hediye alsin
Kendisi pazarcı. Az önce başka bi pazarcıdan kardeşime forma alırken o da oradaydı şok oldum. Konuştu benimle ben onun sevgililik teklifini reddetmiştim 1 hafta önce. Sadece arkadaş olabilir demiştim. Pazardan dönerken de çok tatlıydın diye mesaj attı bende teşekkür ettim sonra böyle dedi
Seni hormek. icin bahane üretmiş bence
Aaa doğru diyorsun geçen seferde öyle demişti gel 10 dk göreyim demişti. Napıcağımı şaşırdım ya ortada şixofren ben oluyorum
Şenlik bisey yok sen engellemedihin için şansını deniyor iste
İsteğini reddetmiştim ama engelleyince türk kızları şöyle böyle merhaba desen şöyleler diye ardımdan laf yememek için engellemedim. Yoksa taktığım bi durum değildi
Haklisin olgun davranmasını olacağını soyle düzgünce hediye gerek olmadığını teşekkür ederim de
Bakayım tepkisi ne olacak baksın mesaja
Tmmmm
Ayy manyak ya. Tadına bakabileceğin bi şey demiş. Yani ben fesat değilim ama bu böyle de söylenmez. Kendisi meyveci
Ananas hediye edicek
Hahahhahhaha sapık mı bu sence yoksa hoşlantı mı
Bilemiyorum tanımıyorum çünkü o. kişiyu
Bende tanıyamadım o yüzden gitmicem😄 çok geç oldu dicem ailem pazarda zaten o yüzden gelemem dicem. Mantıklı mı sence
Yani mantıklı sonuçta seni zor durumda bırakmak istememesi sen nerden tanıyorsun onu
Ben pazarın içindeki a101de 1 hafta öncesine kadar 3 ay çalışan bi kasiyerdim ordan tanıyor.
Heee anladım