Annem ve kayınpederimin i̇li̇şki̇si̇ var acil destek?

Arkadaşlar 1 yıllık evliyim annem 42 kp ise 44 yaşında. Benzer hayatlarımız var. Annem liseden sonra evlenmiş hemen ben ve kız kardeşim doğmuş. Babam ile annem 16 yıl önce boşandı ve onu bir daha görmedik. Kp ile kv ise üni'de tanışıp öğrenciyken evlenmişler çocuklar çok küçükken boşanmışlar. Kv yurtdışına yerleşmiş evlenmiş bir daha gelmemiş. Kp karizmatik kibar beyefendi bir adam. Annemde allah için güzel kadın. Hikayeleride benzer hep iyi anlaştılar. Daha önce birkaç defa şüphelendim annemin telinde bir kaç defa mesajlaştıklarını gördüm ama msjlar silinmişti arama kaydı gordüm. Birlikte planımız olduğu zaman annemi ve kardeşimi kp alır bırakırdı. Ben kuruntu yapıyorum diye düşündüm hep. Ancak geçen ay annem tatile gitti kp'de şehirdışında özel hastanede ameliyatlarım var dedi gitti.1 hafta önce annemle beraber tatil fotolarına bakarken koltukta gömlek gördüm gömlek bizim kp'ye doğum gününde aldığımız gömleğin aynısı. Eşime anlattım gülüyor. Biz onlara torun vermeden onlar bize kardeş vermesin diyor. Baldızıda erkek kardeşime yapalım komple ailecek birbirimizi kapatırız diyo. Onlar evlenirlerse biz kardeş olcaz nikah düşecek mi o zaman sen bana abimi diceksin diye dalga geçiyor. Yarın birgün annem ve kp evlenmek istiyoruz deseler ne tepki veririm bilmiyorum.

Annem ve kayınpederimin i̇li̇şki̇si̇ var acil destek?