Aile & Toplum Erkekler kendi aralarında ne konuşur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl kizlarla ilgili ne konusurlar Erkekler kendi aralarında ne konuşur? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Spor siyaset falan konuşurlar 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl https://youtube.com/shorts/E1V9v1tp8Mc?feature=share 0 0 Yorumla
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aklına gelebilecek her konu olabilir çok geniş bir soru bu biraz daralt 1 1 Yorumla Giflendin +1 yıl Kızlarla ilgili ne konuşuruz şu kız nasıl ooo çok iyi ya bu kız tırt bu işe yaramaz ahdhgags bu şekilde. Başka soru 😂 sor bakalım sıkılıyorum zaten Yorumla
Mustafa440 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Derin devlet, arabalar, siyaset, tatil planı, spor dalı ve her şeyi nasıl düzeltiriz diye yapılan konuşmalar 0 0 Yorumla
Organicchemist1994 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sildiğimiz kızları konusuruz 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kari kiz 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kadin 0 0 Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı. her şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herşeyi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl kizlar hakkinda her seyi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konu olarak herşeyi içinde yer yer kızlarda olur Yorumla Soran +1 yıl ergenlikte mi kiz agirlikli konusulur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne olsun istiyorsun asıl neyi merak ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl mesela bir kiz senden hoslaniyor diyelim bunu biliyorsun ama kizi pek tanimiyorsun arladaslarina anlatir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir erkek için sen ne kadar özelsen o kadar özel ve gizli kalırsın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl normal şeyler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl erkeklerin kizlari fiziklerine, yuzlerine, zekalarina kadar puanladiklarini konustuklarini duydum dogru mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pek dogru sayilmaz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl sence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl iste ben de bilmedigim icin soruyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gel ben anlatırım kulagina Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Spor siyaset falan konuşurlar
Aklına gelebilecek her konu olabilir çok geniş bir soru bu biraz daralt
Kızlarla ilgili ne konuşuruz şu kız nasıl ooo çok iyi ya bu kız tırt bu işe yaramaz ahdhgags bu şekilde. Başka soru 😂 sor bakalım sıkılıyorum zaten
Derin devlet, arabalar, siyaset, tatil planı, spor dalı ve her şeyi nasıl düzeltiriz diye yapılan konuşmalar
Kadin haklarini konusur😂
Sildiğimiz kızları konusuruz
Kızlar kalın mı ince mi sever
Boş ver öyle her şeyi merak etme sen
Kadınlar ve arabalar
Kari kiz
Havadan sudan
Kadin
her şey
Herşeyi
kizlar hakkinda her seyi mi
Konu olarak herşeyi içinde yer yer kızlarda olur
ergenlikte mi kiz agirlikli konusulur
Ne olsun istiyorsun asıl neyi merak ediyorsun
mesela bir kiz senden hoslaniyor diyelim bunu biliyorsun ama kizi pek tanimiyorsun arladaslarina anlatir misin
Bir erkek için sen ne kadar özelsen o kadar özel ve gizli kalırsın
normal şeyler
erkeklerin kizlari fiziklerine, yuzlerine, zekalarina kadar puanladiklarini konustuklarini duydum dogru mu
Pek dogru sayilmaz
çoğu futbol siyaset konuşuyordur bence
İcardi imzayi atmiş
sence
iste ben de bilmedigim icin soruyorum
gel ben anlatırım kulagina
belden aşağı her şey
Sizleri konuşuyoruz