Erkekler kizlarin guzel olup olmadini konusuyorlarmi mesela.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kızlar gibi en azından birbirimizin dedikodusunu ya da düşmanlığını yapmıyoruz. Beraber bir çok konu hakkında konuşuyoruz. Spor, siyaset, ekonomi veya kültürle alakalı şeyler. Tabi siz karaktersiz erkekleri tercih edip kullanılıp atılınca dilden dile düşüren erkekleri tercih ediyorsunuz tabi orası ayrı bir mevzu da neyse ;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFutbol, ülke gündemi, azcık aşk, sonra sohbet ne getirirse. Tabi mekana göre değişir. Eve geliyorsa, futbol, ülke gündemi, aşk, gece kulübü konser gibi yerdeysek, orayla alakalı. Yani mekana göre değişir. Sandığınız gibi, kızla sevgiliyim öyle yaptık böyle ettik falan konuşmayız. Biz erkekler, bazı şeylerin özel kalmasını isteriz.
00 Yorumla
İşimiz gücümüz bir sizi çekiştirmek kaldı ya hayat şartları, geçim derdi, işler, evde bebekler, yaşlanmış aile bireyleri vb. Bunlar bitti, sizi mi çekiştireceğiz? Amma dev aynadında görüyor kadınlar kendilerini… sizden daha önemli şeyler var hayatta sevgili kadınlar.
10 Yorumla
Uffff! Şu hatun ne güzelmiş aga
- Oğlum o hatun sana bakmaz.
! Oğlum adamı gazlamayın kızın erkek arkadaşı var 😊
% Sıkınyı yok istesin gerekirse ayırırız.
Abi öyle diyorsunuz gidip konuşacam ben yine de
- Gel gel rezil olma kardeş.
😅00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
147Cevap
- Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılYaşa göre değişiyor. Okul yıllarını bitirene kızların güzelliği çekiciliği falan konuşulur. Ama her ne kadar sıkı arkadaşlar ve arkadaşlık olsa bile, okul bitip de kendine bir yol çizme ve iş bulma zamanına gelince herkes kendi yoluna gider. Zaman geçer, ortam değişir ve iş arkadaşı olan erkekler artık kızları değil spor ve siyaseti konuşmaya başlar. Ama dedikodu derseniz çok sayıda kişinin bulunduğu her ortamda vardır. Ortamda bulunmayan arkadaşlar çekiştirilir. Argo sözler ve şakalar zaten vazgeçilmezdir.
00 Yorumla Enver paşa hain mi , tayyip naptı , sen apocumusun , 1000milyon verseler bu odunu popon sokarmısın -evet +ama ben sokcam -he tamam hayır. ya bide elemandan elemana değişir 2 kişi kızcıdır (knk sence aleyna tilki namuslumu namussuz mu){gerçek soru}) 3,4 tarihci vardır biri çok sert osmanlıcıdır biri alman yanlısidır biri atatürke hain diyen osmanlıcı biridir 4,5 kişi futbolcudur knk bu sene fb nolcak ya şöyle böyle 2 kişi fantazilidir 2 kişi terörcüdür 1kişi qarı * hikayelerini anlatandır bizde böyle ben herkesin yanında ona göre kendi ilgi alanlarına göre konuşurum birde grubun hackeri teknolojisi falan olur (ben) o tarz seyler o beklediğiniz kız konuları şu şuna şu demişşş ben sunla şunu shipliyorum tarzı söylemler asla değil illa kız muhabbeti açılcaksa millet istekli vakti gelecek önümüzden seksi kız geçecek o zamanda knk bunu bi sikcen böyle şöyle fantazisi artık ama muhabbetler aşırı hızlı dönüyor bu siyasetle kalmıyor her konuda din e kadar yolu var
00 Yorumlaşahit olduğum konuşulan muhabbet türleri var 1. Futbol 2. araba, iş vs. 3. kadınlar ama bel altı yoksa kadınların zekası hakkında pek az erkek konuşuyor üçüncü muhabbet türünü bir erkek olarak oldum olası hiç sevemedim futbol ilgimi çekmiyor ama konusu açılır ve de bir şeyler söyleme ihtiyacı hissedersem muhabbete katılmaya çalışırım.
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir bu durum her erkek öyle her konusunu anlatmaz ama genel olarak bakılan konular futbol tanışma aracı olarak kullanılır kadınlar illaki konuşulur lakin ben sevmem insanın kendi özeli kendinde kalmalı her zaman da bozmuşumdur birilerini çıkar bakıcam altından mı diye ama maalesef bu konu sadece erkekler de değil kadınlar da daha beteri vardır konuşmaların
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaşa göre değişir. ilkokulda fubolcu süper kahraman arabalar. ortaokul lisede arba müzik kız sevişmek kadının farklı uzuvları. üniversite iş kariyer kız kadının farklı uzuvları evlilik. iş hayatına başlayınca kadın ilişki futbol araba ev evlilik giyim kuşam. evlenince iş futbol halısaha maç rus hatunlar arabalar...
genelde araba sabit kadınlar sonradan dahil olup ömür boyu hep kalıyor konuşmalarda.32 Yorumla- +1 yıl
Ne zamandan beri erkeksin
Gündem ötesi siyasi mülahazalar, tarih ve medeniyetler konuştuğum sayılı arkadaşım var. Nadiren felsefe de konuşurum en samimi olduklarım ile..
Din, toplum ve devlet ilişkileri de ele alınıyor..
Kızlarla konuşamıyorum bunları, sıkılıyorlar.00 Yorumla
+1 yılBen kendi kendime muhabbet ediyorum. H3m boyle yanlış anlayan fesatlik sokan dusunende olmuyor tertemiz. İnsanlarin doğru daha makulken, yanlış anlamalarinda israr etmeleri zarar verebilecegimden oturu pek konusmam kimseyle
00 Yorumla
+1 yılBenim ve çevremi hiç ilgisini çekmiyor bu durum. Daha çok kitaplardan, kadın-erkek ilişkisinden, çeşitli şarkı ve şarkıcılardan, mobil oyunlardan ve laptoplardan, son olarakta yeni sezonu gelecek dizi veya dizisi çıkacak olan filmlerden konuşuyoruz.
00 YorumlaErkeler kadınlar gibi yatak odalarında olanı arkadaş ortamında değil hiç bir yerde anlatmazlar... geriye aklınıza gelecek ne kadar boş muhabbet varsa yaparlar...
10 Yorumla
+1 yılAğa nolcak bizim bu halimiz diye başlar konu yurt dışına gitme planları yapılır sonra millet geziyor tozuyor biz sümük gibi yapistik buraya hiç bir yere gidemiyoru muhabbeti, sonra millet parayı bı şekil buluyor biz nasıl yapcaz ağa , sonra dusunese knk ilerde şöyle zengin oluyoz böyle zengin oluyoz, sonra sucibne bile manita yapmış biz hala sap geziyoz , sonra xoin muhabbeti, sonra keşke araba veya motor olsa altımızda, sonra hadi ordan et mk hadi eve dağılın.
10 Yorumla
+1 yılDün arkadaşlarla oturduk kimi yaptığı evin fiyatını söyledi diğer arkadaş sporla ilgili konu açtı araba muhabbeti geçti , gündem ile konuştuk vs. Sizi pek konuşmuyoruz
10 YorumlaKizlar hakkında soyle konusuluyor birine begeniyor mu begenmiyor mu söyler bahseder soyle iyi boyle guzel biri diye onunla bununla yatmis kiz için ise yollu bu kim bilir kimlerle yatmıs benle yatan herkesle yatar kadın dedigin herkese eywallahı olmayacak vb muhabbetler doner
19 Yorumla- +1 yıl
İğrenç
- +1 yıl
Güzel olan her kız biriyle yatmış mı oluyor?
- +1 yıl
Temiz geçmiş elbette önemli iki cinsiyet içinde
- +1 yıl
KSPDĞFPSPĞFGPFL
- +1 yıl
Asıl güzel kızlara yanaşıyorlar
- +1 yıl
Bence sen komiksin sus
Net bilgi yapabilirsiniz 🤫 yüzdelik olarak hesaplayalım. Sohbetin %40 konusu araba veya teknoloji. %40 f*ck body muhabbetleri. % 10 günlük plan ve program. %10 gün içinde karşılaşılan kızların fizik, kıyafet ve bunların birleşiminde beyinde oluşan fanteziler 🤣🤣🤣
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBizim konuştuklarımıza sizin aklınız ermez.
Hatta ve hatta konu ve mantık olarak tahmin dahi edemezsiniz öyle siyaset futbol falan gbi basit meseleler de değil00 Yorumla Bizim ortamimizda kizlarin lafi gecmez herkesin kendi özel hayati kendinedir günluk hayattan bazen siyaset bazen futbol bazen eski anilar cay keyfi kahve keyfi bu tarz sıkici bir gun geceririz iste.
00 Yorumla
+1 yılBizim konuşma Hep aynı cuma Beşiktaş'ta içeriz cumartesi günü Rakı balık yaparız sahilde pazar da güzel bir kahvaltı yaparız Allah'tan hafta içi çalışma saatlerimiz birbirine uymuyor ev arkadaşımla
00 Yorumla
+1 yılGırgır şamata, bazen dünya dışı konuları bile konuşuyoruz, bazılarımızın başkasının bilmediği kendine ait dili var. 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe konuştuklarını bilemem ama bazısı nahmeriyetini bile anlatıyormuş arkadaşına öyle canım varmış. Mesela adamın biri gideyim karımı bir güzel düt demiş arkadaşlarının yanında kavat işte allah öyle eş nasip etmesin.
15 Yorumla- +1 yıl
O mesele öyle değil. d
Cevap sahibi+1 yılAralarında eşinin eski sevgiliside varmış belkide ona nispet yapmış orada ama adam iğrwnç güzel kardeşim miş.
- +1 yıl
Aynen o meselelerde genelde komşunun eşi , eski sevgili filanda olayın içine giriyor. ((
- +1 yıl
Neyi konuştuklarını bilmiyorsan, kalsın öyle bilme zaten
+1 yılDolar artınca : Oğlum keşke alsaymışız.
Dolar azalınca : İyi ki almamışız haa.
Dolar sabit : Aga şu kıza süt gibi hatun ha !00 YorumlaYaşa göre ortama çevreye göre kişiye göre değişir biz siyaset konuşuruz hep ve birbirimizle uğraşıriz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDers, iş, geleceğimizi, ekonomik sorunları, biraz siyaset, teknoloji, ara sıra boş geyik konuşuruz. Onun haricinde kız demişsin. Eski sevgilerimize sallarız arada. Onun haricinde kanka şu kızla olur mu falancasına muhabbetler döner.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılHem de nasıl konuşurlar, kasiyer bir kız satış elemanı, hemşire, öğrenci, öğretmen nerede görseler konuşurlar genelde
00 Yorumla
+1 yılKızların güzel olduğunu ya da olmadığını konuşmaya gerek yok ki zaten her şey orta da olmuş oluyo ama kızlar hakkında konuşulur tabi
00 YorumlaAramızda bazen sizin dedikodunuzu yapıyoruz. Ayşe manita yapmış o olmaz , Zeynep ayrılmış teselli edelim diye.
00 Yorumla
+1 yılEmin olun artık biz de ekonomi ve siyaset ağırlıklı konuşuyoruz. Siz 3 hatta 4. sıraya düştünüz maalesef. Bu bizim için de üzücü bir durum.
00 Yorumla
+1 yılYa iş ya hatun ya da maç:) ama genelde hatun konuşuluyor ne kadar görmüş geçirmiş olsakta:) nasıl güzel varlıklarsınız yaaa
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Güzel olup olmadığını değil. Mesela x kişisi için diyelim 2 kız var ve sağdaki çok güzel diyelim. aa sağdaki kıza bak ne kadar da hoş bir kız falan deniyor
10 Yorumla
+1 yılEvet kızların güzel olup olmadığını konuşuruz, ancak kızlar gibi nasıl seviştiğimizi, aletin enini boyunu, kaç posta attığımızı konuşmayız..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kızları konuşmadığı kesin. Futbol ve araba en çok konuşulan konu.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Lan su kiz da ne taşmış beeeeee
A... K kupon yatti
Gibi gihi00 YorumlaÖzel olarak arkadaşlarıma göre değişir konular detaylar dm
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılVallah her haltı konuşuyoruz bel altı ordan burdan.. aklınıza ne gelirse..
00 Yorumla
+1 yılMaç, futbol, iş, geçim, içki, eğlence, bayan muhabbeti.
00 Yorumladünya siyaseti ekonomi yatırım falan konuşuyoruz biz şldsgkls
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Herkesin ortamı farklı.
Biz Dünya gündemini konuşuyoruz mesela00 YorumlaAile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı. Her erkek aynı değil evet konuşurlar aldın mı cevabını
00 Yorumlamaç karı kız araba ve bunlar bana çok sığ geldiği için muhabbetlerine girmem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSavaştan, filmlerden, spordan, siyaset, tarih, coğrafya, sağlık vs
00 Yorumla
+1 yılBak söylüyorum bunları unutma
1) At
2) avrat
3) silah00 YorumlaEn çok konuştuğumuzu hiç konuşurlar mı diye sormuş 😄
00 YorumlaCinsellik Konuşulur Hep Erkekler Kendi Aralarında Ben Konuşmayı Hiç Sevmem
00 Yorumla
+1 yılValla bizde hep makine arza parça teknik destek hatta işe çıkarken iş planı ve güvenliği
00 Yorumla
+1 yılEvet ama cok değil
Daha cok araba maç oyun falan00 Yorumla
+1 yılAbazalar hariç hiç bir erkek birbiri ile karşı cinsi hakkında konuşmaz bu arada.
010 Yorumla- +1 yıl
E dedikodu da daha çok kadın işi olduğu için bir sebepte kalmıyor zaten doğal olarak...
- +1 yıl
Dedikodu kadın işi mi ne alaka
- +1 yıl
Çoğunlukla dedim illa öyle bir kural var demedim erkeklerden de var dırdırcılar ama kadınlar kadar fazla değil neyse şimdi bunun tartışmasını yapmayalım birde
- +1 yıl
Çoğunlukla dememişsin daha çok kadın işi demişsin neyse
- +1 yıl
Bunun cinsiyeti olmaz
- +1 yıl
Aynı şey, anlamsal olarak bak.
- +1 yıl
Kanka her ne olursa olsun kadınlar diyip genelleme yapamazsın
- +1 yıl
Çoğunlukla ya da daha çok demek bir genelleme cümlesi değil
- +1 yıl
Dedikodu bir kadın işidir demek genellemeye girer
- +1 yıl
Direkt olarak kadın işi deseydim genelleme olurdu ama daha çok dediğimde istisnaları çıkarıp sadece çoğunluğu kapsıyor ona özellikle dikkat ettim yazarken ne yazsam genelleme oluyor şu sitede bu ne arkadaş
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır kadınlardaki gibi bir güzellik takıntımız yoktur. Kadınlardaki güzellik üzerinden bir rekabetimiz yoktur. Biz hegemonya kurmaya elde etmeye ve güce takıntılıyız.
00 Yorumla
+1 yılNe safsın derlerki ne güzel s. k. l. i. r türk erkekleri s. e. k. s. e duskundür
63 Yorumla- +1 yıl
Nutella bal bi şiiişşşt :)
En boktan zamanda telefonla aramanızı. Sürekli ilgilenilmek istediğinizi Bizim ilgilerimizi görmezden gelip hep ilgi göstermediğimiz zamanları hatırlatmanızı. Çalışıp didinmekten kendimize bile ilgi duymadığımızı falan konuşuyoruz
00 Yorumla
+1 yılİstisna bir erkeklerden olarak kadın araba maç vb canım şeylerden değilde daha yaşama dair toprağa kitaba suya kainata var oluşa değer veya insan olarak paylaştığımız hayatı güzelleştirme konusunda konuşuyoruz.
00 YorumlaArkadaşının vasfına bağlı, ne konuşmak isterse onu konuşuruz. Ama çoğu zaman geyik 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar değerli değilsiniz gözümüz de :) daha çok ekonomi spor siyaset ya da üst mahalledeki p! çleri nasıl sıkıştırırız felan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmevzu her ne olursa olsun on kat abartarak anlatiyolardir :D
12 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru kdkdndnsn
Güzel olup olmamak hakkında konuşuyoruz mesela geçen kulaklıklı bi kız gördük tarzı güzelmiş dedik gibi abartan erkekler de var ama genel olarak benim ortamım kızlar hakkında konuşmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizlarin guzelligi fizigi ve giyimleri hakkinda konusuyoruz
00 Yorumla
+1 yılOyunlar, Film diziler, Spor, Genel Kültür ve elbette Kızlar (Argo ya da düzgün) genel olarak böyle saydıklarım bazı insanlarda yok bazılarıdna var ama genel olarak böyle.
00 Yorumla
+1 yılPara, iş, kadın, futbol orta ve alt düzey münasebetim olan tiplerle. hisler, sorgulamalar, anlam aramalar, filmler, diziler, siyaset ıvır zıvır üst düzey münasebetim olan tiplerle konuştuklarımız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugün eve kaç tane ekmek götürsem, okul bitince iş bulabilirmiyiz gibi şeyler konuşuyor lar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi Bi seks yaptıysa onu anlatır ne kadar sürdüğü ve pozisyonları
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. zaten başka işimiz yok konuşacak konu yok kızların güzelliğini konuşuyoruz
00 Yorumla
+1 yılSiyasetten dine kültürden ekonomiye arabadan motora herşeyi ama kimsenin dedikodusunu yapmaz kimsenin arkasından gıybet yapmayız
10 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem