Bence erkekler
Bir cok erkek arkadasim maddi manevi destek oldu
Kadinlar ise dedikodumu cikardilar
Bir cok erkek arkadasim maddi manevi destek oldu
Kadinlar ise dedikodumu cikardilar
Bir kişinin "iyi kalpli" olup olmadığı, cinsiyetiyle değil, karakteri, değerleri, deneyimleri ve kişisel özellikleriyle ilgilidir. İyi kalplilik, bir kişinin empati yapma yeteneği, yardımseverlik, saygı, anlayış ve olumlu davranışlar gösterme yeteneğiyle ilgilidir. Bu özellikler cinsiyete bağlı değildir ve her iki cinsiyetten insanlar da iyi kalpli olabilir. Cinsiyet, insanların kişilikleri ve karakterleri üzerinde belirleyici bir faktör değildir. Her birey, kendine özgü bir kişiliğe sahiptir ve bu kişiliği deneyimler, eğitim, çevresel etkenler ve yaşam deneyimleri şekillendirir. İyi kalplilik, cinsiyetle değil, bireyin içsel özellikleriyle ilgili bir meseledir. Genellemeler yapmak yerine, her bireyin kendi karakterini ve kişiliğini göz önünde bulundurarak, insanları tanımak ve değerlendirmek daha anlayışlı ve adil bir yaklaşım olacaktır.
erkekler basittir arkadaşlar, niyeti iyiyse de kötüyse de direk belli eder. içten pazarlıklı değildir, manipüle etmeye çalışmaz kimseyi :D zavallım beceremez çünkü.
bunu bir cinsiyete bağlamak hata olur nasıl ki her bölgeden iyi kötü insan çıkıyorsa erkek veya kadından da merhametlisi merhametsizi çıkacaktır elbette
Cevap
13Cevap
Bu güçle de alakalı. Erkek olmak güç gerektirir. Güç elde olunca yardım etmek de kolay oluyor.
Ne gucunuz var kadinlarinda isi gücü var
Neye yapici yaklasiyorsunuz ki. Bizde gucluyuz
Kadını erkeği diye bişey yok ikiside iyi kalpli olabilir kisiye bağlı bisey
Erkekler samimiyetsiz geliyo kızlar daha anlayışlı genel olarak
Bence iyi insanlar iyi kalpli cinsiyeti yok bunun
O destek olmalar çıkar amaçlı tabi ki mk, ne safsın
Erkeğinde kadınında iyisini kötüsünü gördüm
Değişir genellemw yapmamak lazık
İnsandan insana değişir cinsiyetle alakası yok
İki tarafın da eşit pïçlikleri var
Kadınlar acımasız olur
Kadınlar kadın düşmanı ondan😀