Aile & Toplum Arkadaslar en buyuk derdiniz ne😄? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ojemin kapagini acamadim, sıkışmış 😢 sicak suda mi tutayim NAPAAYİM en sevdigim renkte raki beyazı 😆😆 Arkadaslar en buyuk derdiniz ne😄? Cevapla Sevgi Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Yaşamak 0 0 Yorumla
tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İflah olmaz bir teşhirci olmam. d Kendimi durduramıyorum. Hazır hoşuma da gidiyor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl aa ayıp hic yakistiramadim😔😔 Yorumla tiredSavitar +1 yıl Fotoğrafın sağındaki küçük siyah şey ne Yorumla Soran +1 yıl leke herhalde ona mi takildin ldwllqldk Yorumla tiredSavitar +1 yıl Dldkkslsl bu teşhiri nasıl tanımladığına göre değişir. Takımları değil tabii canım üst gövde ve popoyu kastediyorum Yorumla tiredSavitar +1 yıl Evet :) hatta ojeden önce onu gördüm. O değil de ojenin rengini nasl begendin. Bana çok kötü geldi ya Yorumla Soran +1 yıl surunce guzel Yorumla tiredSavitar +1 yıl Sen beğeniyorsan sorun yok tabii Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yolla bana kavanoz açar gibi açayım kaslar ne işe yarayacak başka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ac ac ac😄 Yorumla
BayCarlito_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Memleketten defolup gitmek xd 0 2 Yorumla Soran +1 yıl elbet bir gün lgldlvkkg Yorumla BayCarlito_ +1 yıl Insallah :d Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Büyük bir derdim yok 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sevindim senin adina Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. En büyük derdin omu tüh napcaz😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet cok muhim bir konu!!! Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Evde erkek yokmu açacak senin oje kapağını Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Şu an uyuyamıyor olmam. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ahaha 2 saniye. mi almaz 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Getir açayım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yaşamak
İflah olmaz bir teşhirci olmam. d Kendimi durduramıyorum. Hazır hoşuma da gidiyor
aa ayıp hic yakistiramadim😔😔
Fotoğrafın sağındaki küçük siyah şey ne
leke herhalde ona mi takildin ldwllqldk
Dldkkslsl bu teşhiri nasıl tanımladığına göre değişir. Takımları değil tabii canım üst gövde ve popoyu kastediyorum
Evet :) hatta ojeden önce onu gördüm. O değil de ojenin rengini nasl begendin. Bana çok kötü geldi ya
surunce guzel
Sen beğeniyorsan sorun yok tabii
Yolla bana kavanoz açar gibi açayım kaslar ne işe yarayacak başka
ac ac ac😄
Memleketten defolup gitmek xd
elbet bir gün lgldlvkkg
Insallah :d
Büyük bir derdim yok 😄
sevindim senin adina
En büyük derdin omu tüh napcaz😂
evet cok muhim bir konu!!!
Evde erkek yokmu açacak senin oje kapağını