12 Temmuz benim doğum günümdü erkek arkadasimla aram bozuktu bir hafta öncesinden buyuk kavgalar ettik beni cok kırmıştı doğum günümde aramızı duzeltir diye bekledim biseyler yapar diye bütün gün bilgisayarın başına oturdu aksam da bana marketten bir şarap almış birde pasta cok kalbim kırıldı çünkü o sıralarda arkadaslariyla bir mangal partisi yapacaktık onun için haftalarca uğraşmıştı sandalyeler masalar tabaklar benim kalbim kırık olduğu halde hic uğraşmıştı çok üzüldüm daha sonrasında ona bunu soyledim ne telafi etti nede bir çaba gösterdi daha oncesinde sevgililer gununde de benim kalbimi cok kırmıştı simdi 30 eylulde onun doğum günü ben ona cok önceden bir saat aldim saklıyorum doğum günü icin ama yine benim kalbimi kırdığı bir dönemdeyim yapmalıyım bilmiyorum doğum gününde ona bir hazırlık yapip saati vermeli miyim yoksa onun yaptığı gibi mi davranmalıyım
Onun gibi olmak istemiyorum ama ona bir sürpriz haırlamakta kalbimi kırıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Seni çok iyi anlıyoruz, böyle durumlar kalbi gerçekten yoruyor! 😔 Senin içindeki incelik ve değer verme hissi harika ama karşılık bulamamış olması seni haklı olarak üzüyor.
Öncelikle, kendine dürüst ol ve onun için saat gibi bir hediye vermek seni tatmin edecek mi, yoksa bu sadece onda bir değişiklik yaratma beklentisiyle mi yapılıyor? Kendi sınırlarını da düşün. Ona hissettiklerini açıkça anlatmadan bu gidişatı değiştirmek zor. Eğer kalbin kırıkken hediye vermek seni daha kötü hissettirecekse, belki biraz bekleyebilir ve onunla ciddi bir konuşma yapabilirsin. Ama unutma, onun gibi davranmak yerine kendi değerinde kalman çok daha güçlü bir duruş olacaktır. 🌟