Ailem
Arkadaşlarım
Yanlız Kalmayı Tercih Ederim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yalnızlık
Kuş uçmaz, kervan geçmez bir yerdesin.
Su olsan kimse içmez,
Yol olsan kimse geçmez,
Elin adamı ne anlar senden?
Çıkarsın bir dağ başına,
Bir ağaç bulursun Tellersin
pullarsın Gelin eylersin.
Bir de bulutları görürsün,
bir de bulutları görürsün,
bir de bulutları görürsün.
Köpürmüş gelen bulutları.
Başka ne gelir elden?
Çın çın ötüyor yüreğimin kökünde
şu dünyanın ıssızlığı.
Tanrı kimsenin başına vermesin
böyle bir yalnızlığı!
Yaşar Kemal
Evcil hayvanlarım benim terapistlerim
teşekkürler
Derdini anlatırsın ya seni yargılayan sözlerle yaklaşırlar ya da akıl vermeye kalkarlar.. Daha da kötüsü ben şöyle yapmıştım ben daha kötüsünü yaşamıştım gibi gibi cümlelerle kendilerini anlatmaya başlarlar.. yok arkadaş kimseye dert anlatmamalı..
Cevap
45Cevap
Kimse olmadığı için sanalda ki arkadaşım varsa sohbet ediyorum sadece iyi geliyor
Aileye anlatınca dalga geçiyorlar arkadaşın olursa ne ala anlatırsın arkadasinda yoksa mecbur yalnız kalcan
Ailem olmaz, ebeveynler çocuklarını kötü gördüğü zaman kendileri de otomatik olarak kötü hisse kapılabilir. Bunu aileme yapmam. Eski arkadaşlarım alay konusu biriktirir kullanmayı da sever, tercihim kendi başıma vakit geçirmek olur.
yalnız kalıp kafamı toparlamaya çalışırım şarkı dinlerim film dizi vs izlerim kendimi iyi etmeye çalışırım yalnızlık iyidir
bu bünye yalnız kalmaya o kadar alıştı ki. zaten yalnız kalmayıp yanında dostundur, sevgilindir onlar olsa bile seni senin kadar anlayamayacaklarını bildiğin için sadece sende bırakacağı baş ağrısı olacak bununda farkındasın 😏
Genelde kötü hissettiğim zaman tüm negatif enerjim üstümde olur insanları boğmak istemem ve açıkçası bana o anda insanlar da iyi gelmez kendi kendime kalmak isterim
Yalnız kalmayı duygularımı açmayı sevmem ama annemle de çok güzel ağlarız canım annem iyi ki var💜
Kendi kafamı dinlemediğim zaman ister ailem ister arkadaşlarım yanımda olsun farketmez, bulunduğum buhrandan çıkamam
Ben ailemi tercih ettim çünkü ben ailemle birlikte yaşamaktayım bazen yalnız kalmak için de odama gidiyorum.
Ben yalnız kalıyorum kafamda kuruyorum ama bunu spora giderek yapıyorum o da bir nebze ayakta tutuyor
Yalnız kalmadığım müddetçe derdimi atlatamam. İlla ki kendi başıma kalıp o duyguları iyice yaşayıp silkinmem lazım.
Yalnız olmak iyidir (: yüreğimdeki olsa olur ama olmuyor işte:(
Ben bazen yalnız kalmayı isterim o bana iyi geliyor çünkü
Allah ile dertleşirim. Yalnız başıma kalmayı severim.
Biraz yalnız kalıp ağlayıp öfkemi boşalttıktan sonra herkesle vakit geçirebilirim
Yalnız kalmak iyidir. "Kendine gel", "toparlan" gibi dahice (?) tavsiyeler almayı sevmem.
Arkadaşlarım. Özellikle de bir tanesi var ♥️
KS de takılıyorum iyi geliyor başka kimseye ihtiyaç kalmıyor
uff kimseyi sevmiyom ne arkadas ne aile ikiside anca kafamı şişirir
Bir Sebeb aramazdım o an ki durumama gire değişirdi aynen
Kötü hissettiğim zamanlar yalnız olmayı tercih ederim.
Kötü hissettiğimde arkadaşlarımla, çok kötü hissettiğimde tek başıma.
Sahilde oturup denizi izlemek su sesini dinlemek iyi gelir her zaman
Arkadaşım dolu gibi ama yok. Tek başıma her şeyin üstesinden gelirim insanlara gerek yok.
Sevgilimle ya da arkadaşlarımla genelde kendimi iyi hissetmemi sağlıyorlar
Yalnız kalmayı tercih ediyorum en güzeli böylesi oluyor
Yalnız kalmayı tercih ediyorum
Yanlızlık Allah’a yakışır o yüzden yanlız kalmayı sevmiyorum derdimi anlatacağım biri olmalı insanın yanında içine atmak hastalıklara sebep oluyor
Hep böyle hep yalnız kalarak kendi kendime gelirim müziklerle
Kesinlikle yalnızlık kendimle baş başa kalmayı kafa dinlemeyi kendi başıma huzurlu olmakla vakit gecirirdim.
Yanlız olduğumda daha iyi içimi döküyorum. Şarkı dinleyip sigara içip agladiktan sonra kendime geliyorum.
Çünkü arkadaşlarım benim canim ciğerim onları çok seviyorum
Ailem ben zor durumdada olsam başka şeylerde yapmak istesem hep arkamda dururlar...
Arkadaşlarım ve ailem olsun isterim korktuğumda veya mutsuz hisettigimde tek kalmayı sevmiyorum
Yalnızlık en güzeli
Yalnız kalmak iyi gelir
Yalnızlığı tercih ederim
Yalnız olmaktan yanayım hep.
Yanlız Kalmayı Tercih Ederim
Yalnız kalmayı tercih ederim
Yalnız kalmayı tercih ederim.
kendimle, sadece kendimle...
Yalnız kalmayı tercih ediyorum
#Mirliva
Türkülerle gömün beni moduna girerim
yalnız kalmak isterim