İşyerinde dışlanıyorum?

Artık bıktım hayattan kpss sınav mülakat derken ömrüm çürüdü işe girene kadar kii çok amansız hastalıklarla mücadele ettim bu süreçte 5 senenin sonunda işe girdim artık dıkıntılar hastalıklar bitti yeni bi sayfa açıyorum dedim işyerindeki insanlar nedenini bilmediğim bi şekilde beni dışlamaya başladı nedenini sordum yok öyle bişey dediler ama hala daha yemeğe kahve içmeye beni çağırmazlar toplu yapılan hiçbir şeyden haberim olmaz soğuk yaptım olmadı takmıyomuş gibi yaptım olmadı iyilikle yaklaştım olmadı.. Ne bitmez çilem varmış hayatımda hiö günyüzü görmicem sanırım bana kötülük yapanlar o kadar mutluki bu ilahi adalet bi bende tecelli etmiyo herlade onların yaptıklarını ben yapsan Allah anamdan emdiğim sütü burnumda getirirdi ama kuyumu kazanlar o kadar mutlu ki ben kafayı yediğimle kaldım.. Hayattan tek anladığım şudur seni önce yaratan sevecek o sevmiyosa insanlarda sevmez hatta ailende sevmez.. Allahın sevmesinin de iyilikle kötülükle alakası yok Allahta güzelleri havalıları aurası yüksek olanları seviyo çünkü açık açık Allah la dalga geçen insanlara böcek muamelesi yapanlar o ladar seviliyoki kimseye ni kötülüğüm dokunmadı tartışmadım bile kimseye.. Allah ta güçlünün tarafında benim tek anladığım budur dışlananları bi tek annesi sever çok kırgınım insanlara değil Allaha çünkü dünyaya geldiğimden beri başıma gelmeyen kalmadı yaşamak eziyet haline geldi artık bi sonraki levelse kanser falan olucam diyorum artık bi o kaldı

İşyerinde dışlanıyorum?