İşyerinde dışlanıyorum ne yapıcam?

İşe başlayalı 5 ay falan oldu başta herkes çok iyi gibiydi bende çok sohbetli çok neşeliydim zamanla herkes yani kızlar gruplaşma ya başladı dışarda plan yapıyolar yemeğe gidiliyo sinemaya gidiliyo ben nedense hep unutuluyorum bide ertesi gün ballandıra ballandıra anlatıyorlar bunu. Sorun şu ki işyerinde konuşurken herkes bana karşı çok iyi yani desemki suratıma bakmıyolar tamam ama gün içinde herkes çok iyi bana ama dışardaki hiçbir planda sende gelirmi sin diye sorulmuyo artık cidden yoruldum.. Başta herkesle çok iyi olan ben bi anda dışlandım.. Bide böyle olunca benim modum sürekli düşük oluyo sürekli soruyorlar iyimisin niye böylesin bi sorunmu var eskiden çok neşeliydin.. Dalgamı geçiyorlar anlamıyorum madem bu kadar iyi olmam umurunuzda niye çağrıılmıyorum.. Yani ağzımı açıpta beni hiçbir yere çağırmadığınız için böyleyim diyemiyorum.. Bana bi akıl verin sevdiğim iş işkence haline geldi.. Bide diğer departmandakilerin dikkatini çekiyo onlar şuraya gitti senin haberin yokmu muhabbeti dönüyo hep Yıldım artık bi akıl verin ya

İşyerinde dışlanıyorum ne yapıcam?