Ben hep beni süistimal eden dolandırıcı özel ufak firmalara denk geldim. Mesela bi yer sigortasız sözleşmesiz 2 ay eğitim diye beni birçok kişiyi aldı ama sonra yol parasını filan vermedi biz de ayrıldım bedavaya iş yapmamak için. Sonra ben sigorta da yapmadılar diye ihbar ettim Google da yazdım başta işte avukata vereceğiz dava edeceğiz dedi verin neyi edeceksiniz çok komik dedim sonra çalışan biri yalvardı etti sildim. Başka yerlerde de öyle naaşımı eksil verdiler. Hakkını vermediler. İşte sigorta eksik yaptı yapmadı şu by. Hep böyle adi şeyler yaptılar ben de hep şikayet ettim uğraştım ama adamlar da mafya gibi benimle uğraştı işte taciz etti arayıp korkutup. Bi daha böyle kurumsal olmayan yerlere girmem ama sizce ne yapayım savaşayım mı salayım mı. Mesela son çalıştığım firma mafya gibiydi herif baya tehdit etti evimin önüne filan geldi korkutmak için ondan saldım ettim. Bayram 1 haftalık parayı vermemişti. 2 aylık maaşımı sa eksik vermişti adi herif.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evin önüne geldiğinde fotoğrafını çekeceksin savcılığa gidip şikayetçi olacaksın tacizden tehditten ve şantajdan şikayetçi olacaksın
Zaten kamera ve güvenlik kaydı var. Ama taciz tehdit şantaj yok kanıtlı. Ben bunlara sitem beddua ettim bu da beni aradı etti hep işte konuşacağız diye. Evin de önüne geldi adımı söyledi böyle. Hani direk suç işlemedi anladın mı. Hani zorla eve girme ya da şiddet küfür tehdit olsa ederim de. Bunları yapmadı.
Hani arayıp mesaj atıp evin önüne geldi. Dedi bir daha mesaj atarsan işte biz savcılığa veririz. Ama verse de ne olacak haksız olan o. Hani beni korkutmak için o dedi öyle benim avukatım da dedi verirse versin yani hiçbir bok yapamaz.
Tamam da çalışıyorsun hakkını vermiyorlar Bir de evinin önüne mi geliyor bak sana küfür etmesine gerek yok taciz etmesine gerek yok evinin önüne gelmesi bile bir tacizdir Anladın mı Bu bile bir tehdit unsurudur hak ettiğini verecek arkadaş o zaman Bir de sen bu işler nereden buluyorsun ya hangi şehirde yaşıyorsun sen
O seni savcılığa veremez arkadaş sen onu savcılığa verebilirsin hakkını istemişsin hakkını verecek Böyle insanların gözünü korkutup işlem yapıyorlar geri adım atmayın ya bu tipler böyledir kimi zayıf görürse üzerine oynar
Aynen işte yani bunu işte arkadaş üzerinden buldum. Kız şerefsiz zengin kocası ile işte biz sana yardımcı oluruz ederiz diye kocasının yanında işe başlattı ondan sonra da böyle hakkımı vermediler tehdit ettiler üstüne bi de korkuttular.
İşlem yapıyorlar derken? Abi işte ailem de avukat da sataşma bulaşma diyor mafya gibi herif çünkü bela.
Bunlar ne iş yapıyor ki ya Nasıl bir iş yer burası bir de hangi şehir olduğunu hala söylemedin
Ankara . İnşaatçı bunlar.
Ya geçsin onların mafyalığına başlarım ben ya böyle kimi zayıf görürse ona mafyalık yapıyorlar gücü görünce hepsi de tırsıp kaçıyor boş adamlar hepsi de
Sen Ankara 'nın neresinde çalışıyorsun ya Mamak mı orası Altındağ mı u tipleri nereden buluyorsun sen senin yaşın kaç ne mezunusun niye böyle talihsiz İşler peşinde koşuyorsun
Ya sanane sana özel bilgimi vermeyeceğim zaten. Gayet iyi benim kariyerim eğitimim ama o arkadaş olduğum kişiye gücenip işte girdim bu işe zaten pişman oldum rezillik o kızı da kocasını da sövdüm çıktım kestim ilişkimi zaten. Reziller. Piyasada düzgün iş yok işte mecbur boş kalmayalım diye girdik.
İyi ne yapıyorsun Yap bana neyse rezilce yaşamaya rezillikler görmeye rezil işlerde çalışmaya devam et size ayrılan zamanın sonuna geldik şu üslubunuzdan sonra ne yaşadıysanız hak etmişsiniz �yi ki karşınızda böyle tipler çıkmış Çünkü siz ancak bu tipleri muhatap alırsınız bu tiplerle yola çıkarsınız bu tipler sizin karşınıza çıkar Hak ettiğiniz yaşıyorsunuz İyi günler hanımefendi
Kes terbiyesiz bu kadın dışardan çok iyi profil çeken ama içinde pavyon şarkıcısı çıkan bir kadın. Ben de yaşayınca gördüm zaten onun ortaya çıkmasından korktuğu için kocası ile tehdit ediyor.
Ülkede helal para kazanan doğru dürüst insan kalmadı şaka mıdır bunlar ya şok oldum okurken