Aile & Toplum 36 yaşındayım 19 yaşımdan beri annemle küsüm kardeşim evleniyormuş gitmeli miyim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Evliyim torunu var 1 kere bile sahip çıkmadı bana görmek istemiyorum aslında 36 yaşındayım 19 yaşımdan beri annemle küsüm kardeşim evleniyormuş gitmeli miyim? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. ben gitmezdim. 0 0 Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı. Gerçekten zor bir durum ne denilebilir ki? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla four4 +1 yıl Sebebini sormak istiyorum ama utanıyorum özel hayat sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimle yattım diye evden attı Yorumla four4 +1 yıl Ondan sonra hiç konuşmadın mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Neden küstünüz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimle yattım diye evden attı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evli misin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çoluk çocuk da varsa gidilmeli bence ya Çocukların da teyze annanne görme tanıma hakları yokmu Yorumla Soran +1 yıl Yok görmesinler beni evden attı neler yaşadım ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evden niye attı Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimle yattım diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde yattın Yorumla Soran +1 yıl Sanane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her insan sevgilisiyle yatabilir ne var bunda yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben gitmezdim.
Gerçekten zor bir durum ne denilebilir ki?
Bilmiyorum
Sebebini sormak istiyorum ama utanıyorum özel hayat sonuçta
Sevgilimle yattım diye evden attı
Ondan sonra hiç konuşmadın mı
Hayır
Neden küstünüz
Sevgilimle yattım diye evden attı
Gitt
Gitmelisin
Evli misin
Evliyim
Çoluk çocuk da varsa gidilmeli bence ya