Eşimin ailesinden sıkıldım?

Daha yeni evliyiz aynı evdeydım kaynanayla ne bı düzen vardı ne bişey eşime dahı yemek hazırlayamazdım hemen yapıyordu oğluna imkan vermiyordu en sonda kendi evıme çıkacağım diyince sen buraya aile bozmaya gelmişsin dıye bağırdı kaynanam üstüne kayınbabam elini masaya vurıp üstüme yürüdü terbıyesızsın terbıyen yok dedı ve eşim ordayken dondu kaldı bı baba dur bıle demedı bende saygımdan kusur etmedım sustum çıktım gittim ondan sonra eşim ayrı eve çıkardı benı ama bunlar salmıyor yakasını her gün rahatsız etmeler insan bı rahat bırakır p da yok bugün eşya almaya gittik mecburiyetten el öpmeler filân kaynanam oğluna sarıldı sensız yapamıyorum bu evde olmuyor yemek yiyemiyorum sensiz burada olmuyor diye diye aglandı acitasyon yaptı çocuk da ağladı tabi duygusal iyice ele geçiriyorlar resmen eşimi napıcağımı bilmiyorum çok yoruldum açıkçası haksızlık çok yapıldı çok kırgınım çok kötü hissediyorum ama eşimi de seviyorum bağlıyım o da farkında konuyu açtıkça evımıze sokma bu konuları gerıde kaldı o an senı koruyamadım konuştum ben onlarla falan diyor ama ailesine çok bağlı sinirim bozuluyor çocuğu kışkırtıyor hele anası babası napıcağımı bilmiyorum onukaybetmekten korkuyorum

Eşimin ailesinden sıkıldım?