Diyarbakır mı trabzon mu hangisinden daha büyük mafyalar çıkar?
Diyarbakır
Trabzon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Diyarbakır mı trabzon mu hangisinden daha büyük mafyalar çıkar?
Çok da farkı yok birbirinden iki şehirden de çok arkadaşım var. Kafaları aynı genellikle. Gelenekleri de benziyor kötü insanlar değiller ama silah cart curt çok seviyorlar. Büyük başlar var devlete bağlı iki şehirde de. Fakat mafya değil de sokaktaki serseri züppe manasında Adanayı geçemez hiçbir şehir berbat bir şehir
Memleket neresi?
Azerbaycan Türk’üyüm ben. Alltaki hıyarı da dinleme Diyarbakırlı ve Trabzonlu iki ortak arkadaşım var İstanbul’da çok büyük tekstil şirketi işletiyorlar. Kız alıp veriyorlar sürekli aile dostu olmuşlar. Anlaşıyorlar genellikle dediğim gibi kafa yapısı aynı eskide kaldı zaten Diyarbakır’ın o terörist kafası güzel şehir geçen gittim Trabzon desen zaten yeşillik mis gibi
Trabzondan daha buyuk isimler çıkıyor. Sarallar, Türkiye'nin tartismasiz en guclu grubu mesela
Trabzonlularda bazı aileler devlete yakın isimler olduğu için olabilir
Kürtlerdende devlete yakınlar var. Sarallar çok kalabalık bir of arkalarında sadece 40 bin silahlı adamları var.
Cevap
2Cevap
Yüz ölçümü ve nüfus olarak Diyarbakır daha büyük ama mafyayı nerden bilelim bu nasıl soru 😂
Güzel soru bence :))
Tek bildiğim trabzonlular diyarbakırlılardan nefret ederler.
Sorum o degil
her iki millette psikopat aga.
Sizin memleket neresi?
Elazığ.
Trabzondan daha buyuk mafyalar cıkıyor ama sarallar, çakırogulları, çakıcı, peker
Tabiki Trabzon
Sizin memleket neresi?
Trabzon ama trabzonluyum diye demiyorum harbi burası
Dogru sarallar en buyugu mesela tartismasiz
Sarallar en küçüğü inanki
Nasil en kucugu en buyuk grup onlar bilinir
Herkes öyle bilir olayların içerikleri farklıdır onlar sadece aşiret gibidir aile yapısı olarak
Çok kalabalık birde bir of arkalarında hepsi akraba gibi. Mesela çakırogullarida çok guclu sarallarla akrabalar.
Sen hiç türk intikam tugayı ni duydun mu
Duydum
Neyse boş ver kanka fazlası zarar fazla bilginin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?