Hangisi daha tehlikeli
Adana
Diyarbakır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
birbirimizi kandırmayalım türkiyedeki en psikopatlar adanalılar :D
Diyarbakır daha tehlike Adana sıfır bir dizisi çıkmadan önce fisti ve ordakilerin coğuda zaten diyarbakır Mardin Urfa gibi yerlerden gelen insanlar yani diyarbakır herturlu alir
@Aaksllslla21 senin o saydıgın illerden insanlar gelmeden önce Adana da bir tek olay bile olmuyor du geldiniz her türlü pisliği de getirdiniz o saydıgın iller Adana lı ların yanından bile geçemez Adana insanı kültürlü cana yakın sıcak kanlı gözü kara insanlar dir biz kavgada bilegimize guveniriz sizler taşa sopaya silaha güvenirsiniz kürtlerin geneli öyle zaten
Tabikdie adana :D
Adanada siradan bir gun
O haberlerin iki katı burda oluyordu 😂 show TV uğramıyor buralara diyarbakır herturlu alır
Cevap
6Cevap
BÖYLE BİR SORUNUN SORULMASI BİLE SAÇMA ADANALILARIN %95I HEPSI DİYARBAKIRLI YEMIN EDERM NE ZAMAN ADANAYA GITSEM HEPPP DIYARBAKIRLI BIRI ILE KARSILASIYOM ADANA FULL DIYARBAKIRLI HEPSIDE TAŞAKLI AMA HANGI IL DAHA TEHLIKELI DERSENIZ BENCE BANA GÖRE DİYARBAKIRLILARIN ÜSTÜNE TANIMAM BENCE...
Nerden diyarbakir lı oluyoruz Adana da 75 80 bin civarında diyarbakır lı var geneli de uyuşturucu kapkac hırsızlık vsyre terör işleriyle uğraşıyor adana yi zaten bozan güneydoğu nun insanı adamlıga gelince kimse Adana lı biriyle boy ölçüşemez Adana nin insanı harbi gözü kara delikanlı mert insanlar dir kimseden de korkmazlar kavga da taşa sopaya silaha güvenmezler vatana hainlik yapmazlar milliyetçi vatanına bağlı insanlar dir diyarbakırlı lar yoboz teröre destek veren kürt ermeni karışımı bir ırkdır kavgada sopaya silaha güvenirler çogunlugu bölücü pkk sempatizanı yoboz insanlar dir
Adananın üstüne hiç bir şehir su dökemez 😀
Adana 3 5 yıldır show tw her boku haber yapması ile abartılıyor ve ordaki kellelerin çoğu diyarbakırli zaten Adana'daki
adanalı kekolar daha piskopat
İnan hepsi fıs diyarbakır daha tehlike ve Adana'daki tasaklilarin çoğu diyarbakırli zaten
@Aaksllslla21 Adana nın yerlisi mi fıs oluyor boş yapma diyarbakirlı lar gayrimeşru işler le uğraşıyor Adana nın insanı helalinden kazanıyor
Diyarbakır tehlikeli değil keko cahil diyarı
@şindaaa_ erkeklerini diyorum canım benim geneli öyle bizim burası bile öyle yani hele mahallelere gir tamam
Ülkede cahil kesim fazlalığı var o bir gerçek
Cahil Diyarımı Emin Misin Sen?
@Amedli_ismail üff kesin tamam anladık
Bilim Bilmeden O zmn Yorum Yapma Kardeşim 👍
Memleketide Komple Cahil Sayma 👍
Olabilir Belki Sana Bı Kaç Kişi Denk Gelmiştir Ama Ne Gerek Var Hepsini Kotulemeye Memleketide Komple 😱
@Amedli_ismail abi bir sürü olaylar var ülkede gözü kapalı cahil kısım deli ediyor beni. Doğu da özellikle gizli saklı bir çok olay var ortaya çıkmayan. Tvlerde öyle görünüyor en azından. Siz o tarafta değilseniz şükredin ama bu şeylerede sessiz kalmayın. Ben yaşadığım yere bile kötü derim özellikle kötülediğim bir yer yok tarafsız yaklaşıyorum
Tamm Olabilir 👍 Böyle Olaylar Ama Her Şehirde Olur Gizleniliyor Ama Bazı Olaylar 👍
Ben Gördüğüm Her Haksızlığa Da Karşıyım 👍
Tarafsız Diyorsun Ama Sedef Diyarbakır Tahtada 🙁
@Amedli_ismail tarafsızım evet kötü olaylara fazla odaklandım bu aralar
İyi Tamm O zmn kalbinin temiz olduğunu belli ediyorsun
👍
Uzatmaya gerek yok Ozmn 👍
İnşallah unutursun onlarında 😊
Boş yapma ya adana sanirsin hepsi Oxford mezunu 3 5 kuruş ve yemekte çatal getirmedi diye birbirine it gibi saldıran yerdir senin gibi mallar anca boş konuşur
Psikopatlığın yeri, zamanı olmaz...
İkisinde Tertemiz Şehir 😊
Adana Ülke Olsun Mq
Ülke olacak olsa İstanbul olur ya abartmada üstünuze yok bı sıfır bir çekildi diye İstanbul da kurtlar vadisi gibi bir film çekildi ve adanayi bilirim ordaki kelle tassakli adamların çoğu diyarbakırli veya diğer doğu şehirlerindeki insanlardır
Samsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?