AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Savunamazsin çünkü yaptığı şey ortada kolay sondirilecek şey değil ailesi de buna dahil
Bence tam tersi olmalı bazı konularda hepsi savunulmasa da bazıları savunulmalı
Tammada neye göre adam nasıl bir cinayet işlemiş namus meselesi mi alacak verecekmi keyfimi?
İşte bende onu diyorum konuya göre değişir mesela senin ailen hayatta mı öyleyse en değer verdiğin kim içlerinden?
Annem
Mesela annenin bir şekilde öldürüldüğünü düşün benim O sinirle gözüm döner çok değer veriyorsun seviyorsan ve hani ne yapacağını anlaşılır o anda sinirli karşı tarafa bir şey yapabilirsin ama mesela senin yaptığın şey savunulacak oluyor ya da annenin bir cinayet işlediğini düşün hani bir sebebi Hani yapmaz deme bir insanın iyiden kötüye geçmesi bir adıma bakıyor yapmam dediğin şeyleri bile bir insan için yapabilirsin bu hani iyi bir şey olsun Çok kötü bir şey olsun kötü bir şey derken mesela uyuşturucu satmak düşün Mesela sen hani bir konuda bir şey olur Sen o kişiyi korumak için her haltı yaparsın ama annene demeyeceksin annem Mesela yapmaz dersin onu savunursun çünkü senin annen çok samimi arkadaşını da bu olabilir Sen gene onu savunursun ama hani saçma bir yerde ne bileyim mesela bir borç için gidip birini öldürmezsin mesela Esenyurt olayı vardı ya biliyorsanız eğer bence çok saçma ama yani öldürülen kişi benim abim olsun kardeşim olsun her şeyde yaparım yani hapisten çıkmışlar mı kaçmışlar mı öyle bir şey de düşünülüyor tam kesinliğini bilmiyorum ama yani olma gibi bir ihtimalin var Mesela seni de kardeşinin başına bir şey gelse ya da annenin sen o anda şeyle her şeyi yaparsın ki O şeyler Çok da zevk alırsın o kişiye yaparken
Ama işte nasıl bir cinayet bu bunu anlamadım tamm dediğin gibi bende onu dedim savunacagin adamın savunulacak birseyleri olması lazım eğer bunu biliyorsan zaten senin savunmanın normal
Yani bilemiyorum şimdi sen olacak insana da bağlı ne bileyim ama yani bilmiyorum sonuç olarak avukatlar bile suçlu birini savunabiliyor çünkü savunacak bir yer buluyor işte yani isteyen insan bulabiliyor Aslında o senin isteyip istememene kalmış
Evet bu kesinlikle sana bağlı veya ona nekadar değer verdiğine
Vallahi benim değer ve bağlanmada sıkıntım var
Neyini savunuyorsun ozmn?
Şu an savunmuyorum şu an öyle biri yok ama olursa zamana göre bakarız ama yani bence savunulmalı %70'i bence %30'u canı cehenneme çünkü hani bazılarının çok hani böyle sebebi oluyor ki bir şeye bağlı %30'u zaten çok zevkten ya da kafayı yemiş bilmiyorum ama zevk demek de biraz şey oluyor ya ne bileyim %70 de zevk alır belki bazen
Neden suçlu gibi konuşuyorsun ve ayrıca hayatında öyle biri yoksa neden böyle şeyler düşünüyorsun
Hayatımda öyle biri yok ama ihtimaller var çok ihtimal ya bunu ben de yapabilirim ya da sen de yapabilirsin O yüzden bence ihtimal varmış gibi ya ne alaka ben mesela şey her şeyin en kötüsünü de düşünüyorum Bir konuda ne bileyim en kötü şöyle olur en iyi şöyle olur her seçeneğe şey vermek zorundayız bence
Haklısın ama neden cinayet mesela
Neden mi öyle sordum?
Evet neden böyle sordun
Ya şimdi ben okuyacak bölüm bakıyorum tamam mı olur da bir şey kazanırsak diye sözel ve eşit ağırlıktan bakıyordum sonra ben bir tane bölüm buldum O da sayısaldan tyt'den alıyorum şöyle benim istediğim tyt'den alıyor yardımcı olursak tyt'den ama tamamıyla uzmanı olmamız için tıp bitirmemiz lazım Ben tıp bitirir miyim ne uğraşacağım sıkılırım ben ondan sonra işte böyle bölümü araştırdık ondan sonra cesetler falan düşündüm sonuç olarak biri birini öldürünce ortaya ceset çıkıyor ya Dedim acaba böyle arkadaşları olurlarsa ne tepki verirler merak ettim sordum yani
Anladım olaya hiç böyle bakmamistik ülkece psikolojimiz bozuk
Nasıl bakmıştın pardon cevap vermedim erken yatak falan yapıyordum
Okul eğitim bakımından
Anladım
Takip et beni
Niye ki
Özelden yazicam
Niye işte onu soruyorum
Bir sebebi yok sohbet için
Tamam edeyim
Bunu ben yapsam yanımda dururlar mı diye düşünürdüm hep o yüzden bende dururum herhalde 😂
Ya seni de öldürse
Yani olabilir
@Locknum bence şöyle bir şey var o kişiyi öldürmek için bir sebep bulmuş Mesela sen mesela onunla arkadaş olduğunu düşün ya da akraba ne bileyim Çok iyisiniz bir anda seni niye öldürsün manyak mı hayır tamam seri katilliğe bağlamışlar o onun sorunu yani öyle Mesela ben niye savunayım yok aslında sen buna da bilirim ben bilmiyorum vallahi erkese kötü olup bize iyi de olabilir
Nasıl yani katil bi insandan mı hoşlanıyor musun
@Locknum hoşlanmak derken ben orayı anlamadım onu biraz açabilir misin yani arkadaş olarak severek sevmek gibi mi yoksa hani aşk anlamında hoşlanmazsan yok yani katil falan tanımadım da yani her şey olabilir bu dünyada ki hoşlanmak da bilmiyorum Hani koşa koşlanma bir şekilde bir şeyler olabilir
Kaba saba maço ciniyat işleyenlere ilginiz var yaş kaçtı
@Locknum cinayet işlemlere ilgim yok ne yapayım yani cinayet işleyeni sadece üniversite için bölüm düşünürken bir bölüm buldum baktım cesetlerle ilgili Ben de dedim acaba dedim cinayet işlerle ilgili ne düşünüyorlar
işleme sebebi önemli.
Tabiii
Neden işlediğine bağlı da savunmam
Neden savunmazsınız?
Sebebine bagli
Tamam
Flört edeceğin kişi cinayet işlemiş
Kimin?
Senin işte
Ben flörtle uğraşmam
Neden ki sevgili işlerine uzak mısın
Yani istemiyorum ki yaşamında böyle şeyler saçma şeylerle uğraşamam ama hani ne bileyim ben herkese arkadaş taraftayım arkadaş oluruz hani samimi bir arkadaş oluruz ne bileyim mesela bir insanlar direkt sevgili olmak çok saçma Ben onun sevdiği konuları bilmem sevmediği konuları bilmem çok bir bilgimiz yokken olursak bu ilişki yürümez ama arkadaş olup her şeyi öğrenirse o hatalara o şeyler de yapma böyle dikkatinizi ister istemez elimi tutar bir şey olur ki günah girmeyelim direkt yani ki istemem şu an birazcık daha büyüyüm üniversite falan şey olsun kazanırsak bitsin
Arkadaşın yaptı mı
Neyi?
Sorduğun soruyu
Yooo çok da olmadı arkadaş da ben sadece soru olarak sordum herkesin herşeyini bilemeyiz ya
Hmm can sıkıntısından belki
Ney can sıkıntısından?