Yoksa hiç duymamış gibi saklar mısınız? Bakalım nasıl düşünüyorsunuz merak ettim :)

Yoksa hiç duymamış gibi saklar mısınız? Bakalım nasıl düşünüyorsunuz merak ettim :)

Etmek İçin Neden Öldürdüğüne Bağlı Durup Dururken masum birini katlettiyse öyle kişi Arkadaşım olmaktan çıkar evet ihbar ederim Ama Diyelim Şeref yoksunu Tecavüzcü birini veya masum birine eziyet edene kiydiysa Ellerin dert görmesin derim evet çünkü şeref Yoksunlari insan bile değil
Eğer gerçekten geçerli bir nedeni varsa yanında olup destek olurdum😅 fakat sunduğu neden tatmin etmezse öldürülen kişinin ailesinin üzüntüsüyle doğru orantılı teslim olması yönünde ikna edici taraf olurdum
Teslim olması yönünde ikna ediyor ama yine de ihbar etmiyor bak sen xd
ne koşulu xd
Yani sana en iyi şekilde acıtasyon yapan mı kazanacak xd
Timsah gözyaşları diye bir şey var, ya ölen kişinin ailesi çok iyi rol keserse nereden anlayacaksın xd
Aynen zaten adamlar da sana o anda bir cast ajansına başvuru yaptıklarını itiraf ederler xd Geçmişlerine sinemalar com dan mı bakacaksın xd
Mesela eftelya cumhurbaşkanı olmak istese olabilecek mi, neyi elde ediyor xddd
Yok yahu ben de zeka olsa... :D
Yook kendimi övecek kadar zeki değilim, bizdeki kırıntı... Diğer zekilerden bize sıra gelmez xd
Cevap
5Cevap
Kimi neden öldürdüğü önemli. ama arkadaşımı satmazdım
Etmezdim.. :/
Sonunda ben de yanardım ama yine de yanında olurdum..
Bu çok zor bir soru Matador abi. 🙄 Bilmiyorum ihbar edemezdim sanırım ama teslim olmaya teşvik edebilirim.
Ihbar ederim. Arkadaşım da olsa o bir suçlu adalet yerini bulmalı.
"Biz iki tokata gül bahçesini bozmayız" demek isterdim ama emin olduysam şikayet ederim. 🤷
İhbar etmem tabii neden öldürdüğu de önemli ama herhalde çok vicdan azabı çekerdim
Yok etmem. Haklıysa konusunu açmam.
İhbar etmem teslim olması yönünde ısrar eder yönlendiririm cezasında alt sınıra yaklaşılsın
Benim yakın arkadaşım yaptıysa haksız değildir. Güvenmediğim adalete teslim edemem. Saklarım.
buyuk bıseyse saklarım ama kucukse benı tatmın etmeyen bı cevapsa gerekenı yaparım bıde kısıyede baglı
Kimi öldürmüs ona göre
Neden öldürdüğüne bağlı.
Saklayamam günah. 😂
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?