Her şeyi düşünen biri olarak evet beyni yoruyor beni yoruyor ama kafam durmuyor. Bir an proje üstünde düşünürken öbür tarafım filozof misali takılıyor...

Her şeyi düşünen biri olarak evet beyni yoruyor beni yoruyor ama kafam durmuyor. Bir an proje üstünde düşünürken öbür tarafım filozof misali takılıyor...

Bende aşırı düşünme bağımlısıyım. Ve kendimde farkında olduğum bazı olumsuz eylemler var : Aşırı düşünen insan beyninin işleyişi zayıflar , hafıza güçsüzlüğü olur. Beyin yorgun , dolu , uyuşuk olur. Yaptığın, yediğin, içtiğin hiçbir şeyin farkına varamayıp , tat alamayacaksın. O yüzden anda kalmayı öğrenmelisin 🙂 güçlü psikoloji kanalını tavsiye ediyorum.
Teşekkür ederim doktorum
Sürekli düşünmek kötüdür. Bunu yıllarca yaparsan kontrolü kaybedip düşünmediğin zamanlardaki gibi yaşamayı unutursun. Gerektiğinde düşünmeyi kullanmak önemlidir. Düşünmeden yaşadığım zaman duyuların daha somut takılır. Düşününce soyut olur ve gerçekçi gelmez. Hiç düşünmeyende yaşayamaz. Birde vücut sistemimiz sürekli düşünmek için uygun değildir. Psikolojik rahatsızlıklar ortaya çıkabilir.
Cevap
0Cevap
Kafa yorar strese sokar kisaca sagliga zararli
Zihni yorar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?