AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Sabredip boşvereceksin. Ama anlamadığım nokta su ki zikirmatiginin iste ne isi var?
Bunu soran ikinci kişisin bende neden bunu anlamadınız onu anlamadım yanımda taşıyorum küçük zaten gün içinde esmaların etkili olduğu saatlerde Allahın isimlerini zikrediyorum
sert çıkmalısın senle dalga geçenlere , ve eğer patronun da bu duruma çanak tutuyosa hemen çıkmalısın o işten bence
ben abarttığını ve xper çekmek için bu soruyu sorduğunu düşünüyorum açıkçası.
İçiniz fesat ne diyim ki
Evet ve bununla da gurur duyuyorum.
bütün bunları gerçekten yaptılarmı sana işid iksin onları
Vallahi anlattığım sadece bugün olanlar
yemin ettin sen Allah belalarını versin üzme kardeşim kendini Allah ağızdan çıkan her söz için hesaba çekecek insanları cezasını çekecekler
bir cvba turistik bölge diye belirtmişsin malesef uzağım yanlarına kalmasın eğer bütün bunlar doğruysa bir molotof atıp yaksan hakkıdır
Ya yemine inancınız yok mu ve gereksiz yere yemin ediyorum sizin yuzunuzden yanlış anlaşılmasına engel olmak için provoke diyen olmuş bu insanlar niye böyle bilmiyorum xpe kasma diyorlar bu ne demek bunu bile bilmiyorum hayır elime ne geçicek o olunca anlamıyorum ki içim öyle dolmuş burada paylaşmak birazda olsa iki güzel sozunuzle yüreğimdeki ateşe su serpilir diye düşündüm ama hala fesatlık
anlıyorum senii ama dinle başörtüysel alay eden o kadar insan varki bugün bu hareketi sana yapıyorlarsa orda islamiyet namına bişey kalmamış birilerine ulaş yardım etsinler
Zaten inançsızlar
O iş yerinden ayrıl bence
Hala bu kadar hastalıklı beyin olması ne kadar kötü
İstanbul'da calismakta isen; calistigin yerin tam adresini ve o dalga gecenlerin isimlerini verirmisin?
Bunu isteyen çok olmus buna gerek yok
buna gerek yok? ne halin varsa gör mk iyilik yapmak isteyende kabahat zaten seninle dalga geçsinler sende ağla sızla böyle haykırış yap sonra yine gerek yok dersin, müstehak size bu olanlar inşallah daha beter dalga geçerler, gidelim dövelim işte akıllansınlar ama yok sizde nerde o olgu, siz anca lafta söylersiniz sözde icraat, gidip dövsem biri tek kelime edemez sen onlara yüz verdikçe tepene çıkıyolar onlar o* cocugu, sen ise gerizekalısın
Kapanırken kat kat sarıyorsan başını, dalga geçmeleri çok normal. Ben minübüste birini gördüm ön koltukta oturmasına rağmen türbanının ucu burnuma değecekti neredeyse, tomahawk füzesi gibi.
Kat kat sarmaktan kastın nedir bilmiyorum normal kapalıyım işte dalga geçtikleri görünümle alakalı değil dini emirlerimi yerine getirmem olayı anlamamışsın
Yani kapanırken normal başörtüsünü mü sarıyorsun yoksa kimisi kafasına üst üste sarık, takke gibi birşey takıyor ve up uzun oluyor kafası. Eğer böyle yapıyorsan dalga geçiyorlardır yok normal bir şekilde giyiyorsan da dalga geçiyorlarsa onların ayıbı. Ayrıca kimseye inancını bilmeden dinsiz deme. Herkes türban takmak zorunda değil.
Onlar türban takamaz zaten erkekler ve ben görünüme göre karar vermem buna ayrıca normal. kapalıyım
Terbiyesizler o zaman. Nasıl bir yerde çalışıyorsun bilmiyorum ama üstlerini haberdar et bu durumdan. Kurumsal bir yerse zaten genel bir toplantı yaparlar.
kesin izmirdir geçen türbanlı bir kadını yakmaya çalışmışlar
İzmirde mi? Yazık ne diyim ki
Kapali acik ayrimi yapan insanlardan nefret ediyorum. Sen bence boyle bir yerde calisma. Kendine uygun illa bir is bulursun
Acınacak haldeler!
Gerekirse işten ayrılmalısın.
Ben olsam topunu rezil rüsva ederdim gitmezdim ama sen yapamıyorsun Anlasilan.
https://i.hizliresim.com/voMgvv.jpg
..
Ben olsam yeni bir is bulurdum ya da müdüre anlatırdım olayı? Karar senin
Yapan oranın sorumlusu zaten
İsten ck. Ciddiyim. Yeni bir is bul
. Saygı olmayan yerde huzur olmaz. Ben olmassam batarlar diye düsünme. Saçma bir düsünce.
Varlığından mahrum bırakmayı bileceksin.. İşten ayrıl
Çıkcam zaten şu yoğunluk geçsinde onlar bir insanı bu konuda böyle kıracak kadar vicdansız ama ben yüz üstü bırakcak kadar vicdan yoksunu olamıyrum malesef
Aaahh Kemosabe... :/ bu hayatta bazen acımasız olman gerekir..
Olmazsan ezilirsin böyle ama bu kişinin karakteri ile alakalı
Karakter değiştirilebilir
bu ülkede ki salaklar beyne değil de başörtüsüne bakıyo
Malesef genelleme yapmıycam ama malesef öyle
ulan yemin ediyorum ilerde şirket kurarsam bu insanlara inat kapalı ve işini bilen bayanlar alıcam aha buraya da yazıyorum.
bir nevi "Closed Girls Army" hesabı :D
Sabır edeceksin sizden birine deli denmedikçe alay edilmedikçe gerçekten Salih bir kul olmuş sayılmaz buyurulur , herkezin bir sırası var sıra sanada gelecek mutlak ve şüphesiz...
Ya bu türbanlılar hep mağdur hep memnuniyetsiz anlamadım gitti
Birilersi zulum görecek birileri zulum edecek hep
Çok görmek istiyorsan kapan göreceksin farklılığı çok olmadı kapanalı 5-6 ay oldu ve kapandığımdan beri çok olay yaşadım
O zaman umursama, sadece senin degil herkesin basına turlu turlu isler geliyor.. umursama kapat kulagını duyma. ben gayet rahat ettiginizi dusunuyorum, kusura bakmayın, kafamız acık diye cogu yerde o**** muamelesi goruyoruz mesela biz sesimizi cıkarıyomuyuz?
Hepimiz eşitiz sonuçta, size ekstradan binbir turlu haklar tanınmasına ragmen hala magdursunuz.. türban ya da din karşıtı değilim, aksine benimde aile buyuklerim oldukca dinine baglı ve turbanlı.. ama siz surekli magdursunuz arkadasım bir tane halinden memnun olanı ben duymadım.
Lafım yok, sana yapılan sey terbiyesizlik, haksızsın demiyorum ama duyma görme aldırma, zor olabilir ama mecbursun.
Senin kapanmaya niyetin yok ya da calistigin yerdeki kizlar bol veren kaşarlardan
benim işyerimde çalışan bayan yok. İkincisi kapalıyım ve üzerime baskı yapmalarıda beni yıldırmadı hiçbir tahminin doğru değil
Ozaman ya çok güzelsin ya da çok çirkinsin bu antipatiye neden olur başkada yolu yok
yürüyen türbe nedir ya ÖMDFNSDNMFKWLJERMWERÖMFSÖMÇSDFÖMÇMSDF
:D:D
Iste gerçek anne olacak kadın sensin. Allah senin gibi anneleri eksik etmesin.
İnşallah nasip olur anne olmak banada
Insallah güzel bir es ve hayırlı cocuklar nasip eder Allah ım sana.
İnşallah herkese nasip etsin sağol duan için Allah razı olsun
Sende Karşılık versene, çıplaklığıyla dalga geç pes etme.
Erkek kadın değil ben kimseyle dalga geçmem ben onkar değilim kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez onlara karşılık onlar kadar saygısız olmam ayrılcam en iyisi bu işte ama üzücü malesef
Peki sen o yönde düşünüyorsan bişey diyemem.:/
Gozu ciksin seninle dalga gecenin. Dogru yoldaysan hep boyle olur skma canini.
Allahım yardım etsin inşallah
Efendimizi ve sahabeleri dusun. Biz onlar gibi olamayiz deme. Onlarda pes edebilirlerdi. Yapmadilar olduler ama donmediler.
onların taa * ... na koyayım... bırak geçsinler dalgalarını , duyma sen , iş dışında muhatap olma
Konuşmuyorum zaten hiç muhatap olmuyorum artık
bence somuru yapıyorsun ben inanmıyorum kusurabakma
İnanma.
sen soylenenlere kulak asma bacım işine gücüne bak onlar yapar yapar susarlar sabırlı ve güçlü ol..
Aylardır hergün dalga geçecek birşey buluyorlar ferace giyiyorum bana tip. tip bakıp gülüyorlar
12 senedir baş örtüsü edebiyatıyla bu memleketi vatanhainlerine sattırdınız abd ve israile,
ve hala böyle fake niklerle utanmadan ajitasyon çekiorsunuz
sen tayypmisin, bilal oğlanmısın
Bana gore aciklarda yuruyen. kerhane ...
Bunu yapan erkek ve öyle bir düşüncem yoktur kimseyi yadırgamak yakışmaz bize herkes kendine
Yuruyen * olur oda bosver
Çarpıldklari zmnda sen gulersin insallah
Eksileyenlerede bu taraflarina...
Pzvnkkk olcak
İstanbul daysan adres ver iş yerinin bir ziyaret edelim orayı ondan sonra görelim
bbana ggelmezki boyle tipler
UMURSAMA
TİYE BİLE ALMA
Sivri dilli ol , aykırılık yap işe yarayacak emin ol !!!
insan güzel olan yerini açmaya çalışıyor sen ne güzel ahlakını açmışsın bozma kendini
kendinle gurur duymalısın. kapalı olmak utanılacak birşey değil. senle dalga geçen BARBARLAR utansın
Yerinde olsaydim var yaa ben dayanamazdim gecirirdim tokadi hepsine. Ben aglayacagima onlar aglasin
bunu yapan iş sahıbıyse işten cık, Allah rızkı verır
boşa dememişler dayak cennetten çıkma.
o dalga geçenleri falakaya yatırmak lazım :)
Stv deki programlar gibi iyi yazmışsın birader. Bırak bu ayakları, madem bir yalan söylüceksin mantıklı söyle. ağır FAKE, hatta FAKE in Allah'ı. Kısaca FAKEULLAH
Hayır yazıya yorum yapan gerizekalıların %90 ı da gerçek zannetmiş * . Yani ben bir topic açıp, uçuyorum beyler şahitlerim var desem, 45 derece açı ile uç daha rahat gidersin diyecek kadar mongol tipler var demekki..
Of sen cok zekisin yaaa su anda dünyayı kurtardin haberin yok!
Zekiyim tabi, gerçek hayat ile stv dizisini ayırt edebiliyorum en azından..
Belki de gercektir nerden biliyorsun?
Bu anlattığı hikaye güneşin dünyaya düşmesi kadar düşük bir ihtimal bu 1. İki anlattığı hikayeyi iyi okursan o en mükemmel dindar insan ve diğerleri hep kötü insanlar. Yaptığı yorumlara bak ben göstere göstere ibadet yapmıyorum, allah bilsin yeter diyor ama eve gittim namaz kıldım diyor mesela. Allah'ın ismini dalgaya aldılar içim yandı diyor. Bakar mısın kız peygamber olucakmış yolu şaşırmış gibi. STV de birkaç dizi izle hep böyle filmler oynuyor. Kız dünya iyisi, mükemmel müslüman. Ateistler geliyor, dalga geçiyor kıza eziyet ediyor v. b Bakmak için görmek gerekir. Anlamak için ise beyin..
Hakli olabilirsin belki fakat insanlari bu sekilde asagilaman dogru degil bende yorum yaptim ve hic de gerizekali oldugumu dusunmuyorum.
Bak diyorum ki yazıya yorum yapan gerizekalılar = yani ben de dahil herkes.
Gerçek zanneden %90 mongol demişim.
Lütfen ettiğim hakareti önce dikkatli okuyarak anla panpa. Şimdi sen sevimli bir kardeşimize benziyorsun, o yüzden sana bu seferlik söylediğim mongol kelimesini geri alıyorum ve özür diliyorum. Ama birdahaki sefere lütfen yorum yaparken doğru okuyarak ve anlayarak yap. Tavsiyemdir.
Diyosun kendine zekiyim dememis miydin az önce her neyse tesekkur ederim yinede :)
Yeterince zeki değilim demek ki, zaten yeterince zeki olsam, sabahın 9.30 unda seninle burada saçma sapan fake bir tipin topiği altında tartışmam :D ama hakkaten aşırı zekiyim panpa, astrofizik okuyorum. Galaksiler ve galaksi kümelerinin yapılarını inceliyorum. Tübitak projesi çalışanıyım falan filan. ksajdhsdsa
:)))) ben de mühendislik okuyorum bu arada panpa;)
Ne mühendisi olucan ya sen?
Elektrik:)
Sade elektrik mi? Elektrik elektronik mi? ^^
Hangi okul bambi?
Evet göstere göstere yapmıyorum mesela belli bir zamana kadar namaz kıldığımı insanlar bilmezdi bile saklardım akşam eve gidip kılardım zaman daraldığı için öğle vaktinde ve çay vakitlerinde kılıyorum kimseye dindar görünme maksadında değilim birşeye inanıyorsunuz tamamda bırakın insanlar istediği gibi özgür yaşasın bu ne şiddet bu ne celal
Okulu söylemiyim evet sadece elektrik
Bırak abi ya, senin yaşadığın durum eğer gerçek ise, gazeteye ben tam bir malım diye ilan verir, altına adını yazarım. Aklın sıra insanlarda dalga geçiyorsun, stv den fırlamış tip senii..
Haha okuldan seni mi bulucam ya hahah tamam söyleme ^^ben yatıom hadi, bu stv dizisinden fırlamış arkadaş geldi kafa açmadan ben gideyim. Sende kendine iyi bak..
Sağol sende :)
Stv' yi hiç izlemedim hoşuma giden bir kanal değil kanalıda sahibide maşallah se bayağı takip ediyorsun bizden iyi bilirsin böyle alavere dalavereleri sen yap. Sırf o yazı için sana bunu iispat ederimde uğraşmaya değmez
he ok ^^
bırak ısteyen ıstedıgını desın senın yüregin kalbın ferahmı kardesım gerısı yalan !
Sen onlara de ki; b*k yiyin
Onlara gerçek olan ahireti hatırlat...
İnancı yok bunlar din konusuyla ilgili bisey geçince hep dalga geçiyorlar ezan okurken son sez müzik dinliyorlar inadına yapar gibi
Konuyu buraya tasıyacak kadar sıkıntıya girdiysen bence sonucu ne olursa olsun uzaklaş ordan çık isten cünki imanin olmadigi uerde huzur vede bereket olmaz vede asla bir müslüman alay konusu olamaz kendine alay ettirme müslümanlara alay ettirtme senin elinde yasadigin sehri bilmiyorum ama bence sen istedikten sonra iş çoookk
Takma bile sen kazanıosun sabır sabır...
Sabrediyorum zaten
Bir müdürün ya da patronun yok mu şikayet et.
Kendisi sorumlu zaten
Onun üstüne şikayet edeceksin o zaman.
Sorsan hepsi musluman işte
Müslüman olsun olmasın ben kimseye küfür edip dalga geçmiyorum inancından dolayı benim bu güzel dinimin emirlerini yapmam neden dalga konusu oluyor anlamıyorum
Herkes üzerine düseni yapıyor iste kimileri dogrunun kimileri yanlısın pesinde ama herkesin de bir imtihanı vardır tabi bunu unutmamak gerek en buyuk tavsiyem sabır.
nerde çalışıyosun geliyim kırayım kafalarını
Yanindayız
Allah razı olssunnn
Amin
Başka bir iş bulma imkanın varsa o mekanı terk et.
Var elbette çıkcam
sen de onlarla dalga gec bence
Herkes öyle demiş te ben din konusunu böyle dalga konusu yapmalarına dayanamıyorum
o da onlarin ayibi bosver
Neresi orası merak ettim... Bana mesaj atar mısın?
Yer belirtmek istemiyorum turist bölgesi
Hımm... Keşke söyleseydin...
Azına Sıcayım o dalga gecen ibinelerin
Sarilasim geldi şu an sana agjdhk
Dalga gecme askm
Bunu söyledin ya kendimi zaten çok iyi hissettim sağol canım
Dalga gecmedim ciddi demistim l*n :( @Rusasigi
Bende ciddi algıladım zaten
Yanlis anlama cidden sarilasim geldi gerizekalilar
O zamn seni seviyorum bebiskom :D
Ben hiç içimden dalga geçtiğini düşünmedim ki bende butun samimiyetimle yazdım onu teşekkür ederim öyle dedin benimde sana sarılasım geldi :)
Cok tatlisin l*n istersen dovelim kanka :ddd
Ben dyak yemekten zevk alirim merveaskim<3
Sana kiyamam :( @Rusasigi
<3 wsp dan cevap yazsana olum
Bence sende onlarin ciplakligiyla dalga gec
Erkek bunlar
sadece erkek olduklarini saniyolar. Sikayet et
Allah cezalarınıı verecek
Geç olmadan anlarlar inşallah
Senin yerinde olsam ayrılırdım hemen.
sen kendin olmaya devam et..
ne hale gelmişiz