- Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişte kalmaya devam ettiğiniz sürece o düşünce kafanızdan silmeniz mümkün değil.
Yer yüzünde kötü olduğu kadar iyi , güzel olduğu kadar çirkin kadın da var erkekte.
Önemli olan doğru insanı bulabilmeniz göre bilmeniz.
İnsanları tanımaktan, onlara şans vermekten korkmayın.
Fakat bu değil ki her söylenene inanın.
Kesinlikle.
Buna nasıl vakıf olabilirsiniz?
Okumanız , dinlemeniz , izlemeniz, analiz etmeniz şartıyla doğru insanı bulabilirsiniz.
Tabi bununla birlikte bir hayat felsefenin olmalı.
Sadece kendinize bazı sorular sormalısınız.
Ne istiyorum?
Hayatıma nasıl birini almalıyım?
Beni nasıl biri mutlu edebilir?
Ben nasıl mutlu olurum?
İstediğim mutlu mesut yaşamak mı , aile kurmak mı?
Bu sorulara cevaplarken kendine ne kadar doğruyu söyleyebilirsiniz yaşadığınız ilişkiler o kadar uzun soluklu , ileriye ve ciddi ilişkiler yaşayabilmenize neden olacaktır.
Gerisi sadece yalan.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılValla istediğin kadar erkek düşmanı ol, yalnızlığı seç. Dışarda akan bir hayat var. Senin hayır dediğin adam doğru adamdır başka doğru kadını bulur evlenir, bu hayata bir kere geldiniz. Birilerinin faturasını başkasına kesiyorsanız hala 6-7 yaşında kalmışsınızdır.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılkimse dürüst değil. cinsiyet meselesi değil. herkes istediğini elde edene kadar yalan söyler. inan bana kimsenin dürüst halini sevmezsin 🤷🏻♂️ bu yüzden gün geçtikçe daha fazla yalancı türüyor.
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmıyorum ancak çevremde tanıdığım bir çok kız da bana çok sahtekar ikiyüzlü ve yalancı menfaatçi gibi geliyor. Ben bunu hissetmiyorum bizzat yaşayarak şahit oluyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çünkü öyleler.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBir kez güvendim, aldatıldım. Erkekler doyumsuz varlıklardır. Pek çok erkek aldatır. Kabul etmeyin.
623 Yorumla- +1 yıl
Bir erkekle sevgili oldun ve erkekler doyumsuzdur tezine mi inaniyorsun? 😃 komik misiniz siz sanki tum erkkelerle ciktiniz 1 kisiden nasil genelleme yapabiliyorsunuz
- +1 yıl
@pessimistiic07 sadece bir erkekle sevgili oldum dememiş bir erkeğe güvenmiş ömrü hayatında o da güvendiğin pişman ettirip öncekilere güvenmemekte ne kadar haklı olduğunu fark ettirmiş
- +1 yıl
@Herşeyden_Hallice siz kac erkekle sevgili oluyorsunuz her kiz 2 den fazla sevgilim var diyor oldu diyor
- +1 yıl
@pessimistiic07 illa sevgili olmana gerek yok erkekleri tanıyabilmek için. Bizimde normal çevremizden tanıdığımız erkek arkadaşlarımız erkek kuzenlerimiz vs vs var bir de bunun üstüne sevgili de yapınca az çok erkeklerin genelinin nasıl olduğu konusunda bir kanıya varabiliyoruz. Haa ama istisnalar vardır fakat bu yinede %90 ının güvenilir olmadığı gerçeğini değiştirmez
- +1 yıl
@Herşeyden_Hallice eee tamam o zaman be de cevremden falan kizlarin ksr oldugunu dusunim hepsi ksr diyim ya da yuzde 90ni olur mu?
- +1 yıl
@pessimistiic07 çevrendeki her kadın kısır değildir tatlım 2-3 kişi anca denk gelmiştir. Ama biz belki hayatımız boyunca toplam buna akraba eş dostta dahil 1000 erkekle iletişimde bulunmuşuzdur 1000 erkeğin 3 tanesi güvenilir ya çıkmıştır ya da o kadar bile çıkmamıştır
- +1 yıl
@Herşeyden_Hallice abartma 1000 erkekle nasil iletisim olcak ayrica aninda yalanci oldugunu aldatiyor oldugunu mu anlican yalan soylemyi erkkeler yapmiyor sadece
- +1 yıl
@pessimistiic07 ulan diyelim 25 yaşına gelmiş okulunu okumuş bitirmiş iş hayatına atılmış bir kadın düşün günde zaten onlarca erkek görmeye başlıyor. Ayrıca kız arkadaşlarımızın da sevgilisi oluyor anlatıyorlar
- +1 yıl
Hadi seni kırmayayım 1000 değil de 100 insan tanımış olalım istatistik yine aynı
- +1 yıl
@Herşeyden_Hallice sorun sizde iste hep ayni tip erkeklerle cikiyorsunuz demek ki ben niye kendimi sorgulayim sizin canım secimlerinizden
- +1 yıl
@pessimistiic07 sana deidm ki istisnalar var elbette düzgün erkekler de var ama sırtlan çakal erkeklerin nüfusu çok daha fazla. Düzgün erkek şu sıralar bulunması zor mücevher gibi
- +1 yıl
Sen düzgün bir insan olduğundan eminsen zaten kendini sorgulamana gerek yok
- +1 yıl
@Herşeyden_Hallice genelleme yapip surekli erkekler hep boyle demenize sinir oluyorum cunku cok erkek var iyi olan siz kotuleri seciyorsunuz
- +1 yıl
@pessimistiic07 çevredeki pek çok erkeğin birlikte olduğu kadını aldattığına şahit oldum.
- +1 yıl
@Herşeyden_Hallice teşekkür ederim.
- +1 yıl
Bunu fazlasiyla yapan kadinlarda mevcut bende buna sahit oldum
- +1 yıl
Durup durduk yere aldatmıyolar bunuda yapan hemcinsimiz popo baş sallayip ayartıyolar adam olan gitmez ama kadindir kendini korumasi gereken bir kadin olarak bende hemcinsime guvenmiyorum eşimden degil ama calistigi ortamdaki her kadin benim icin tehdit. Dogru duranı yerinden kimse kaldiramaz. Bana göre butun suc kadinda ortaliga sacildilar bide yetmiyo gibi evli adamlara oynasiyolar. O kadar calistigim yer oldu abiden kardesten öteye gecmedi demekki neymis is kadinda bitermiş...
- +1 yıl
@Semaa06 erkek kadına yüz vermezse hiçbir şey olmaz. Sadece kadınlar da suç aramamak lazım. Bir erkek aldatıyorsa ilişkisine gereken önemi vermiyordur ve sevmiyordur.
- +1 yıl
@Semaa06 her kadının bir tehdit olduğu konusunda ben de katılıyorum, zaten bu yüzden kıskanç kadınlarız. Kaybetme korkusu. Aldatılma korkusu.
- +1 yıl
Aldatılma korkusu yasiyorum evliyim eşime birinin yanasip aklini celeceği korkusuyla yasiyorum yasanmaz ama cidden şu zaman paronayak hale getirdi bizi eşim ruh hastasi misin herkesten mi kiskaniyosun diyo iş arkadaslariyla samimi oluyor melek gibi eve gelince barut insanin zoruna gidiyo disardaki kadinlar daha cazip demekki benim adim ruh hastasi oldu o yuzden Allah boyle kadinlara firsat vermesin Erkek sonucta nefsi pis kadininkinede benzemiyo Allah sasirmasin ins.
- +1 yıl
@Semaa06 evde soğuk mu davranıyor?
Karşına çıkan kişi düzgün olmayinca seni ortada bırakınca oluyor kısacası başarısız iliskilerden sonra hep oluşur bu his bende de olmuştu yeni bir iliski de daha güven duygunu kaybediyorsun hepsi yalan söylüyormus gibi geliyor
20 Yorumlagüvenilcek varlıklar değiller. aşık oldum bir kere pişman oldum bin kere hahahhah güvendim canımdan çok sevdim canımı bile tehlikeye attım ona rağmen aldatıldım hislerine güven girll güvenilecek erkek yok
13 Yorumla- +1 yıl
Nasıl öğrendin alaatıldıpını
- +1 yıl
@Herşeyden_Hallice kız yazdı bana sen onun sevgiisi misin bana sevgilisi olduğunu söylememişti diye hayatımın şoku kendime uzun süre gelemedim
- +1 yıl
Ay şaka gibii. O kızla arası nasılmış ki
daha önce buyuk ihtimal sana cok guvensizlik hissi yaratan durumlar yasamıssın erkolarla o yuzden asmak icin sana safe place hissettiricek ve biraz dobra birisiyle olmalısın bence :;)
21 Yorumla- +1 yıl
Böyle bulursan bi tane de ben alayım 😅
+1 yılBende öyleyim. Ama sadece erkekler değil. Aslında bunun sebebi de daha önce çok güvendiğin birinin seni hiç beklemediğin bir yerden, beklemediğin bir anda kırması. Bu yüzden ne bir insana güvenebiliyoruz, ne bir insana inanabiliyoruz..
00 Yorumla
+1 yılHer erkek öyle olduğunu düşünmüyorum her kız aynı olmadığı gibi karakter meselesi bunlar sana iyi biri karışina çıkmamış demekti böyle ön yargılısin gerçekten birisini tanımadan önce böyle bir şey deme iyice tanı derim bes parmağın beşi bir değil ki
00 Yorumla
+1 yılÖyleler çünkü hep tutarsızlar ben bunu fark ediyorum ya görmezden geleceksin duymayacaksın ki nereye kadar bir yerde cuvallıyor artık o ilişki
22 Yorumla- +1 yıl
Ve kedilerini manipüle edince akıllı sanmaları fıttırıyor sonuna kadar itirazla işlerini yüzdürüyorlar
- +1 yıl
Kendilerini**
ezik olduğun ve sürekli aldatıldığın içindir. güzel bir kız olsan senden tokat yiyenler gelip senin yazdığına benzer şeyleri burada yazardı. tersi olunca sen geldin yazdın :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli üst üste kötü durumlar yaşadığın için böyle bir şey normal bende kızlara güvenmiyorum ilişkide çünkü yarıda bırakılmak aldatılmak çok kötü bunu da ben 2 kez yaşadım maalesef
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Uçkurlarına meraklì olduğu için; hatun koleksiyonları olduğu için, vs...
10 YorumlaHisler herzaman doğruyu söyler. Hislerine güvenmelisin. Zaten piyasada adamakıllı ciddi düşünen erkek bulmak nerdeyse imkansız gibi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılGibi geliyor kelimeleri fazlalık olmuş. Hemen hemen hepsi yalan söylüyor. Güvenmek zaten kolay değil.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla kandırıyorlar sonra da tekrar güvenmek kolay olmuyor
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHakli oldugun icin olabilir 😁🤣🤣
Tabi oncesinde kotu tecrubelerin varsa bu da tetiklemistir muhakkak 😏
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu his yine insanlar yüzünden olur ama herkes aynı diye de genelleme yapmak yanlış okur mutlaka iyiler de var diye düşünüyorum öyle umuyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvet bu his doğru ben de böyle hissediyorum bu yaşadığımız bazı olaylardan kaynaklı ve doğru hissediyorsun hepsi yalancı
01 Yorumla- +1 yıl
Nedense bana da Kızlar öyle geliyo
Barbie olduğun ve kabuğundan çıkman gerektiği içindir. Hayatın sandığın gibi toz pembe olmadığını anlaman gerekir sevgili barbie.
00 Yorumla
+1 yılGibisi fazla kanka. Bu devirde dürüst erkek bulma olasılığın binde bir. Dürüstüm diyen de emin ol en berbatı 🙂🤷♀️
00 YorumlaÇorbbadan ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Bence genellemeyi bırakmalısın. Kimse mükemmel değil. Aynı şekilde şeytan da değil.
00 Yorumla
+1 yılsözleri ve davranışları arasındaki tutarlılığa bakacaksın. tutarsız olanları defedeceksin. sayıları az ama kaliteli güzel erkekler de var.
00 Yorumla
+1 yılnormal insan kendinden bilir işi güvenilmez insan kimseye güvenmez dürst insan herkesi dürüst sanar
04 Yorumla- +1 yıl
oha çok iyi wp hakkjmdaya aldım hakkını helal et
- +1 yıl
etmem arkadaş telif hakkı var
- +1 yıl
Knk ama amcam yaşındasın amaa
- +1 yıl
@öylesinebiriiste43 amcan yaşındaysam hakkımı helal etme hakkım olmaz mı yav
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılO senin sorunun. Sen kendine güvenmiyorsun.
Ya da aynı tip kişileri kendine çekiyorsun. Sana kötü davrananların üzerine gitme.
00 Yorumla
+1 yılBayılırım söylemezsem duramam yalan yuva yapmış ağzıma en sevdiğim özelliğim :) bunu söylerken bile yalan söylüyorum sen düşün
00 YorumlaYalancılar denk gelmiştir hep ya da güven problemleri ile büyümüşsündür öyle yer etmiştir.
10 Yorumla
+1 yılkullanılıp atılma korkun var, tabularla yetiştiren ailelerinizin suçu
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılHayatım çünkü erkeklere güven olmaz, evet hepsi yalan da söylüyor sevmeyi bizden öğrensinler
10 Yorumla Demi, zor bir durum ama , öyle galiba 😃
10 Yorumlaçünkü öyleler değillerse bile bi halt vardır altında
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılyalancıyı s. kmiyorlar diye atıyoruz yuva yapmış g. tümüze.
00 Yorumla Hepsi de yalancı değil ya eminim karşına iyi niyetli birisi çıkar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 971 cevap paylaştı. Bütün öğretmenler aynısınız der gibi olmuş 😂
00 YorumlaAsıl siz kızlara güvenilmez, seni seviyorum der oysa 10 kişiye randevu verir...
00 Yorumla
+1 yılKadınların hepsi veriyormuş gibi gelen hisle ölümüne kapışır bu😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiçe derki en çok dürüstlükten bahseden insanlar en az dürüst olanlardır. Kadınlarda çok yalandan bahsediyorlar çok yalancı oldukları için
00 Yorumla
+1 yılZamanında yediğin kazıklar olabilir. Bazı olaylar bilinç altına atılır. Bu da yasantimizi etkiler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeneli böyle geçmişte yaşanmışlıklardandir o his
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen değilim ama a.. mm s. iikmek için her tslanı söylüyor hemcinslerim maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo his oluyorsa düzgün birini tanımadığın veya seçimini yanlış yaptığına işaret
00 Yorumla
+1 yıl👏👏 kesinlikle
20 YorumlaBende güvenmiyorum… hepsi yalancı
24 Yorumla- +1 yıl
Ben sana hiç yalan söylemedim
- +1 yıl
@ömerhayyam34 bir gün sende söylersin 🙃
- +1 yıl
Söz veriyorum sana hiç yalan söylemeyeceğim 🫱🏼🫲🏽
- +1 yıl
@ömerhayyam34 😇😇😇😇
Kimseye güvenmeyin bence
20 YorumlaÇünkü öyle
İlişkinin başında her erkek yalan söyler. Sana aşık olursa zamanla durustlesir.10 Yorumla
+1 yılGibisi fazla, direkt yalan söylüyorlar zaten🤭
22 Yorumla- +1 yıl
Yalancı dimi
- +1 yıl
Yesss
+1 yılSadece erkeklere değil, kimseye güvenilmez.
17 Yorumla- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Mesela sana da mı güvenilmez Yağmur.
- +1 yıl
Bana güvenileceği kesin ama bu cevabı yazdığına göre sana güvenilmeyeceği de kesin.
- +1 yıl
Mesela dışardan baktığında güvenmez miydin. Öyle bi havam mı var.
- +1 yıl
İnsanlara iftira atmandan bile asıl sana güvenilmeyeceğini çok rahat bir şekilde anlayabilirsin. “Sana güvenilmeyeceği de kesin” diyerek daha beni tanımadan nasıl bu kadar kesin ön yargıyla konuşabiliyorsun ki.
- +1 yıl
Anlaşılan bu benim dediğim sana baya dokunmuş.
- +1 yıl
Ama beni tanımadan bu soruyu sorarak sen de iftira atmış gibi oluyorsun, o yüzden hatayı kendinde aramalısın ufaklık. :)
Yaşadıkların olabilir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kalp kırıklığı yaşadığınız içindir
10 Yorumla Çünkü doğru düşünüyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu bana sadece erkeklerde olmuyor
Herkes yalan söylüyor dürüst insan yok10 Yorumla
+1 yılEvet söyledikleri hiç bişey samimi gelmiyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Öyle zaten bende öyle hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılHaksız değilsin. En doğru erkek bile yalan söyler.
00 Yorumla
+1 yılBu his bizde de sizin için oluyor
00 Yorumla
+1 yılGüvenilmez onlsra zaten güvenme
00 YorumlaBence genel algı olabilir
00 Yorumla
+1 yılDoğru söyleyince kacarsiniz
00 YorumlaSenin arkadaşların erkek deyillerde ondan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı. Yalancı oldukları icin
00 Yorumlayalan söyledikleri için
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni üzdükleri için olabilir mi
00 Yorumla - Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler