Aile & Toplum Şimdiye kadar aldığın en tuhaf iltifat ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor bana bi arkadasim senin gibi sevgilim olsun tum dunya beni * sesim cikmaz demisti hdfhfgdg Güncellemeler+1 yıl @canerozkum tesekkur ederiim🥰 Şimdiye kadar aldığın en tuhaf iltifat ne? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vücut hatların güzel ama oversize giyiniyorsun 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Tuhaf iltifat hatırlamadım. iyi iltifatlar aldım ama çok nadir 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet kadınsız erkeklerin gelebileceği son noktayı görüyoruz. Bunu öldürseler söylemezdim erkek olsam hiç kimseye. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yok yaa kız çevresi geniş biri beni beğeniyordu sadece ama üslubu yanlış 😅 Yorumla
Tanque Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl demedin mi tüm dünya seni * zaten ben sevgilin olmam diye ahahaa 1 1 Yorumla Soran +1 yıl fjfjfj güldüm sadece Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok iyi adamsın seni **** çoğaltmak lazım demişti 1 3 Yorumla Soran +1 yıl sanki biraz küfür etmis ama sen bilirsin vjvjvj Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Ben iltifat kabul ediyorum Yorumla Soran +1 yıl sıkıntı yok o zaman. Yorumla
tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Lisede gay bir arkadaş "keşke cinsel yönelimin daha geniş olsaydı" demişti. d 0 11 Yorumla Soran +1 yıl hahahahshhsbs cok iyi Yorumla tiredSavitar +1 yıl O zaman iltifat olarak almamıştım ama. d zaman insanin fikirlerini değiştiriyor😏 Yorumla Soran +1 yıl gkkdkd ah bee Yorumla Soran +1 yıl uzuldum beee Yorumla Soran +1 yıl kdkxkdkdkkdkd Yorumla Soran +1 yıl agaaa Yorumla tiredSavitar +1 yıl Hangisine üzüldün? Fikrimin değişmesine mi yoksa aldiğim iltifata mı kffmşfşlfn Yorumla Soran +1 yıl iltifata khkhjj Yorumla tiredSavitar +1 yıl Çok kötü şakaydı ya. Ben bırakıyorum bu işleri Yorumla tiredSavitar +1 yıl Onda üzülecek bişiy yok ya. Gayet de hoş aslında Yorumla tiredSavitar +1 yıl Ya ya ya ya 50 kere ya yazmışım. Ürün yerleştirme. d yemeklerin lezzeti bu yağla çıkarılır savitat yağları kalitenin adresi Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ayı gibisin demişti eski sevgilim yataktayken. 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum hiç romantik şeyleri hep unutuyorum 0 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kol kılların çok güzel demisti bir kız djddjdj 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oha bu en tuhafi cidden hshshs Yorumla IXARESXI +1 yıl Evet bende değişikledim zaten dbdjdd Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ok seksisin fiziğin çok güzel diyorlar 😅😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl TUHAFİ SORDUM Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hangi birini anlatayım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Fark etmez. Yorumla Boavistaa +1 yıl Uzun boylu olduğum için boyuma iltifat alıyorum fiziğim atletik olduğu için fiziğe iltifat alıyorum karakterim iyi olduğu için de alabiliyorum bu aralarda yakışıklı falan diyen cok Yorumla Soran +1 yıl ee bunlar normal ben tuhaf olanları sordum. Yorumla Boavistaa +1 yıl He pardon manken gibisin demmisti biri cok tuhaftı ne alaka dedim Yorumla Soran +1 yıl hmm👍🏻 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bacaklarıma almıştım arkadaşımın düğününde. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tuhaf bi iltifat almadım 0 6 Yorumla _Versace_ +1 yıl @girrlsss merhaba, iran kızlarına benziyorsun biraz, merak ettim nerelisinn 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @_Versace_ Iğdırlıyım Yorumla _Versace_ +1 yıl @Girrlsss Azerbaycan kökenli mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @_Versace_ evet Yorumla _Versace_ +1 yıl @Girrlsss ne güzel, bende Kars Azerbaycan kökenliyim, nerede yaşıyorsun Yorumla _Versace_ +1 yıl @Girrlsss Günaydın 👋😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Vücut hatların güzel ama oversize giyiniyorsun
Tuhaf iltifat hatırlamadım. iyi iltifatlar aldım ama çok nadir
Evet kadınsız erkeklerin gelebileceği son noktayı görüyoruz. Bunu öldürseler söylemezdim erkek olsam hiç kimseye.
yok yaa kız çevresi geniş biri beni beğeniyordu sadece ama üslubu yanlış 😅
demedin mi tüm dünya seni * zaten ben sevgilin olmam diye ahahaa
fjfjfj güldüm sadece
Çok iyi adamsın seni **** çoğaltmak lazım demişti
sanki biraz küfür etmis ama sen bilirsin vjvjvj
Ben iltifat kabul ediyorum
sıkıntı yok o zaman.
Lisede gay bir arkadaş "keşke cinsel yönelimin daha geniş olsaydı" demişti. d
hahahahshhsbs cok iyi
O zaman iltifat olarak almamıştım ama. d zaman insanin fikirlerini değiştiriyor😏
gkkdkd ah bee
uzuldum beee
kdkxkdkdkkdkd
agaaa
Hangisine üzüldün? Fikrimin değişmesine mi yoksa aldiğim iltifata mı kffmşfşlfn
iltifata khkhjj
Çok kötü şakaydı ya. Ben bırakıyorum bu işleri
Onda üzülecek bişiy yok ya. Gayet de hoş aslında
Ya ya ya ya 50 kere ya yazmışım. Ürün yerleştirme. d yemeklerin lezzeti bu yağla çıkarılır savitat yağları kalitenin adresi
Ayı gibisin demişti eski sevgilim yataktayken.
Hatırlamıyorum hiç romantik şeyleri hep unutuyorum
Kol kılların çok güzel demisti bir kız djddjdj
oha bu en tuhafi cidden hshshs
Evet bende değişikledim zaten dbdjdd
Ok seksisin fiziğin çok güzel diyorlar 😅😅
TUHAFİ SORDUM
Hangi birini anlatayım
Fark etmez.
Uzun boylu olduğum için boyuma iltifat alıyorum fiziğim atletik olduğu için fiziğe iltifat alıyorum karakterim iyi olduğu için de alabiliyorum bu aralarda yakışıklı falan diyen cok
ee bunlar normal ben tuhaf olanları sordum.
He pardon manken gibisin demmisti biri cok tuhaftı ne alaka dedim
hmm👍🏻
O nasıl bir iltifatmış hshsjhs
Bacaklarıma almıştım arkadaşımın düğününde.
Şeyin ne kadar güzel 🤦🏻♂️🤣
Tuhaf bi iltifat almadım
@girrlsss merhaba, iran kızlarına benziyorsun biraz, merak ettim nerelisinn 😊
@_Versace_ Iğdırlıyım
@Girrlsss Azerbaycan kökenli mi
@_Versace_ evet
@Girrlsss ne güzel, bende Kars Azerbaycan kökenliyim, nerede yaşıyorsun
@Girrlsss Günaydın 👋😊