Aile & Toplum Sizi kıran üzen birileri var mı? ERENBAYSAL Takip Et Yoda Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Söylediği sözlerden dolayı kırıldığınız oldumu? Sizi kıran üzen birileri var mı? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 116,6b cevap paylaştı. Hayat var sadece 0 1 Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl O hepimizi yaralıyor maalesef
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 93% 1 yıl Dolu arkamdan konusanlar bi gorsen:( 0 8 Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl En sevdiklerimizin yakınlarımızın bıçak izleri var belimizde Yorumla pirpirella000 1 yıl Ben onlara yapicam Yorumla pirpirella000 1 yıl Menfaatciler Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Boyunları altlarında kalasıcalar☺️ Yorumla pirpirella000 1 yıl Cansin sen Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Çok teşekkür ediyorum sende öylesin Yorumla pirpirella000 1 yıl Takip edicem seni Yorumla pirpirella000 1 yıl 👀👍🏼 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,8b cevap paylaştı. Yoktur izin vermim 0 1 Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl En güzeli Yorumla
333Kullanıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Var kocam 1 23 Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Bence sen ona öküz diyorsundur Yorumla 333Kullanıcı 1 yıl Neler neler diyorum Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Onu kaybetme korkusu var içinde kıskansın istiyorsun ama o çok bencil biri demi Yorumla 333Kullanıcı 1 yıl Nerden bildin Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Hislerim kuvvetlidir Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Hep senin ona yaklaşma düşüncenden vazgeçmelisin akışına bırak Yorumla 333Kullanıcı 1 yıl Sorularımamı baktın😅😅 Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Hayır öyle bir huyum yok çok iyi kahve falıda bakarım hislerim kuvvetli demiştim Yorumla 333Kullanıcı 1 yıl Hmmm iyi bakalım Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl İyi günler çok üstüne düşme zarar gören sen olursun senin onu kıskandığını görmek onun hoşuna gidiyor Yorumla 333Kullanıcı 1 yıl Aynen birazda onun kaybetme korkusu olsun istiyorum. Diğer erkeklerin beni nasıl beğendiğini farkedip delirsin. Kıymete biniyim istşyorum Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Bunun için onunla sık sık dışarıya çık dışardaki erkeklerin sana bakmasını sağla onun hal ve hareketlerine bak kıskanıyormu sana neler söyleyecek Yorumla 333Kullanıcı 1 yıl Ya işte diğer erkeklerin dikkatini cekecek hareketler yaparsam benden soğur. Bana bakıyo zaten diğer erkeklere bakıyo muyum diye ben farkediyorum. Bana bakan var mı diye etrafada bakıyo Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Onun gözüne sokacak şekilde yapmayacaksın bunu amaç seni sevdiğini değer verdiğini anlamak kıskanıyor mu bunu bilmek Yorumla 333Kullanıcı 1 yıl Kıskandığını biliyorumda. işte beni sahiplensin biraz. Elinden kaçırmak istemesin istiyorum Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Sen onun üstüne çok düşme ki o yaklaşsın sana ona dünyanın kendisi etrafında dönmediğini göster onun gibi olsada olur olmasada olur havasında ol Yorumla 333Kullanıcı 1 yıl Ya bu seferde başka kızlara sarıyo beni delirtiyo. Gidiyo prn izliyo Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Tk attım baksana Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Prn izlediğini nereden biliyorsun Yorumla 333Kullanıcı 1 yıl Arama geçmişinde gördüm Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Elindekinin değerini bilmiyorsa diyecek çok şey varda burada söyleyemiyorum şimdi Yorumla 333Kullanıcı 1 yıl Öyle :)) Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Devam etsin elizabete Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı. Ee yani oluyor tabi 0 2 Yorumla ERENBAYSAL 1 yıl Boyunları altında kalsın☺️ Yorumla yolun_yolcusu88 1 yıl Amin 😅😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayat var sadece
O hepimizi yaralıyor maalesef
Dolu arkamdan konusanlar bi gorsen:(
En sevdiklerimizin yakınlarımızın bıçak izleri var belimizde
Ben onlara yapicam
Menfaatciler
Boyunları altlarında kalasıcalar☺️
Cansin sen
Çok teşekkür ediyorum sende öylesin
Takip edicem seni
👀👍🏼
Yoktur izin vermim
En güzeli
Var kocam
Bence sen ona öküz diyorsundur
Neler neler diyorum
Onu kaybetme korkusu var içinde kıskansın istiyorsun ama o çok bencil biri demi
Nerden bildin
Hislerim kuvvetlidir
Hep senin ona yaklaşma düşüncenden vazgeçmelisin akışına bırak
Sorularımamı baktın😅😅
Hayır öyle bir huyum yok çok iyi kahve falıda bakarım hislerim kuvvetli demiştim
Hmmm iyi bakalım
İyi günler çok üstüne düşme zarar gören sen olursun senin onu kıskandığını görmek onun hoşuna gidiyor
Aynen birazda onun kaybetme korkusu olsun istiyorum. Diğer erkeklerin beni nasıl beğendiğini farkedip delirsin. Kıymete biniyim istşyorum
Bunun için onunla sık sık dışarıya çık dışardaki erkeklerin sana bakmasını sağla onun hal ve hareketlerine bak kıskanıyormu sana neler söyleyecek
Ya işte diğer erkeklerin dikkatini cekecek hareketler yaparsam benden soğur. Bana bakıyo zaten diğer erkeklere bakıyo muyum diye ben farkediyorum. Bana bakan var mı diye etrafada bakıyo
Onun gözüne sokacak şekilde yapmayacaksın bunu amaç seni sevdiğini değer verdiğini anlamak kıskanıyor mu bunu bilmek
Kıskandığını biliyorumda. işte beni sahiplensin biraz. Elinden kaçırmak istemesin istiyorum
Sen onun üstüne çok düşme ki o yaklaşsın sana ona dünyanın kendisi etrafında dönmediğini göster onun gibi olsada olur olmasada olur havasında ol
Ya bu seferde başka kızlara sarıyo beni delirtiyo. Gidiyo prn izliyo
Tk attım baksana
Prn izlediğini nereden biliyorsun
Arama geçmişinde gördüm
Elindekinin değerini bilmiyorsa diyecek çok şey varda burada söyleyemiyorum şimdi
Öyle :))
Devam etsin elizabete
Ee yani oluyor tabi
Boyunları altında kalsın☺️
Amin 😅😅
Yokk
Ne güzel