Ciddi soruyorum yorumlarınıza ihtiyacım var?

Beni iki yıldır yoran bir konu var çok kısa görüştüğüm biri için defalarca istihare namazı kıldım bu rüyalarla dahada bağlandım 1. İstihare rüyamda daha önce konuştuğum kişinin kuzeni bizi arıyordu dini nikahlarini kıyın aynı evde kalsin diyorlardı 2. De onun sesiydi diyordu acale etme hele 3. De beni istemeye gelmişlerdi 4. de büyük bir kağıt vardı burada evlenebilecegin erkeklerin adları yazılıyor diyorlardı onun adını aradım bulamadım hakimizda evlilik yokmu diyordum 5. de yaz mevsimiydi biçilmiş ekinler böğürtlen gördüm sonra sabaha yakın askerler evimize geldiler hani size verdiğimiz mektup hangi mektuptan bahsettiğinizi bilmiyorum dedim bir mektup yazıp bize verdiler alın bu mektup sizde kalsın dediler.6. de kardeşim diyordu hele acale etme 7 de gelinlik gimistim sakalı bir kadın koyun dogurtmustu 8 de onun kuzeniyle tartismistim halam yarım bidon peynir verdi onlara ben bu peynir kokuyor dedim halam hayır kızım sadece bir dilim tek kokuyor onuda eliyle ezdi bak hepsi aynı oldu dedi benimkiler bilinçaltı olabilir dedim komşum kıldı kardeşimin ona narçiçeği bir etek verdiğini o etekte kendini evli hissetmiş hamile değil kilo almış ablamda kıldı birinin biseylerden kaçan bir adam için bu yolda giderse kurtulur kurtulmuş ve benimde sarışın kız bebeğine Kur'an dersi verdigimi görmüş sizce ne yapmalıyım geçen gün ona yazmıştım görüldü attı içinizde namazı kılacak ihlâslı biri var mı çok zor durumdayım iki yıl oldu bu istihareleri yapalı yorumlarınıza ihtiyacım var hepinizden Allah razı olsun
Ciddi soruyorum yorumlarınıza ihtiyacım var?