Her şeyden konuşmak istiyorum uykum olsa bile çok sıkıldım uyumaktan her gün
hadi bana soru sor
Her şeyden konuşmak istiyorum uykum olsa bile çok sıkıldım uyumaktan her gün
hadi bana soru sor
Aman boş boş KS de takılıyorum işte benim de canım sıkılıyor
Cevap
11Cevap
Herkesin aklı bacağının arasında girme bu topa
Hangi sehirde yasiyorsun? VE o sehri bana ad vermeden tarif etmen mümkümü?
Neyi güzel, nesi ile ünlüdür, sevdigin mekanlari, sevmedigin nesi var, insalari nasildir? gibi.
563.756. Nüfusu var daha fazla bilgi veremiyorum kusura bakmayın ya da kudur
Dayı kaç yaşında adamsın azrail ensende aklınca çaktırmadan kıza şehir soruyorsun diyelim ki nerede yaşadığını söyledi sende var mı bu kıza verebilecek bir şeyler örneğin adamlık gibi 🤮
@RedDragon97 teşekkür ederim adam gibi adam olanlara Allah istediği her şeyi versin
Amin
@RedDragon97 Ben yurtdisinda yasiyorum. Onada sanada adamlik disinda cok sey de veririm merak etme. Eger istedigin oysa. Seni oturman gerektigi kaziga oturturum. Belli ki ihityacin var.
Allah uzun ömür versin pislik herif , dava etsem bu sözünü ekran görüntüsü alıp değmezsin karaktersiz herif , üstelik beni görsen kalpten gidersin korkudan bir vursam çeyreği boşa gider kudurmuş bunak seni
@RedDragon97 Sktr git karektersiz gt. cürümün kadar yer yakarsin. Allahin dingili. Oturdugun kazigi unutma.
Senin gibi adamlara verilecek dersim vardır elbette ama umarım Allah sana güzel bir ders verir , sanalda herkes herkesi keser aslan kesilir, dikkat et kalpten gitme dedeciğim aman diyeyim
@RedDragon97, Sen Pavlov´un deneyinden ciktin geldin galiba? :-)
CAHIL aptal.
Beyler sakın hdhdhd niye herkes birbirine sövüyor 😅 az önce de yardırmislar bir soruda gerek yok şimdi birbirinize sovmeye
@Kirginimcokk0 klavye delikanlılığı yapıyorlar herkes sapık bunun önünü alamazsın ki benim tek dileğim Allah bunlara en kısa zamanda idayet versin
@Kirginimcokk0, Pavlov´un deneyinden kacan lar burada salyalarini akitarak geziyor. :-)
azrail ensende sen ne derdindesin? Kuş ölmüş halen sanalda kız düşürme derdindesin , yazık kafana git kendi yaşıtlarına yürü pedofili seni sübyan. ci
Herkes demeyelim ama evet bu sitede çoğu kişi sapık bence beyfendi şehir sorarken kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum sadece şehir sormuş soru sorun deyince yaşı buyuk diye bu muameleyi görmesi yanlis sanki 😅
@Kirginimcokk0 adamın ne halt olduğu konuşmalarindan belli karakteri yok insan değil onu savunmuşsun asıl senin yaptığın yanlış çok safsın adam niyetini açığa çıkardığı halde adamı savunuyorsun ben ise kızla ilgili hiç bir şeyi merak etmiyorum sorusuna cevap verdim geçtim
@RedDragon97 YEDIGIN ve OTURDUGUn KAZIGI untma. Bak seni tekrar Pavlova gönderirim haberin olsun! O seni de sülaleni adam eder. Tekrar eski yumusak haline gelirsin.
İyi de sadece şehir bilgisi ile bir şey yapamaz ki zaten devamı gelirse okey ama bilmiyorum yani direk yaftalamak doğru gelmedi bana
O kazık senin düş dünyanda sana girmiş haberin yok yaşbitmiş iş bitmemiş
@RedDragon97 Senin gibi CAHILLERE ACIYORUM. Ama sen Pavlova gitmeyi hak ettin. :-)
Uyumaya çalışıyorum sen?
Allah’ın izniyle bende Uyucam
Düşünme hiç bir şey
🥲🥲🥲🥲
Her şey den derken 😳
Neden şaşırdın Süloğlu
Film izliyorum
Ne izliyorsun
Onu ben izledim sinamalarda
Çavuş oynuyorum
Nasıl bir oyun
Bunu hapise attın