Oyuncak da olsa bilinçaltını etkilediği bir gerçek

Oyuncak da olsa bilinçaltını etkilediği bir gerçek

su tabancası hariç her tabancaya karşıyım ama ülkemizde maalesef ki iyi insanlar silahsız kötü insanlar silahlı. bu durumda doğal olarak kötü insanların iyi insanlara zararı ile sonuçlanıyor. trafikte bile sarı yanar yanmaz kornaya asılan magandalar aracın jet gibi gitmezse önünü kesip elde silah bıçak sopa ile sana saldırıyorlar. Daha yeni bir video izledim kadına yavaş gidiyorsun diye maganda saldırıyordu ve kadın hamileydi. oysa ki yavaş değil trafik kuralları gereği tam sınır hızında gidiyordu. neyse ya devletin konuya el atıp polis asker harici kimsede silah olamaz demesi gerekiyor ya da iyi insanlara da silah ruhsatı vermesi ve vergiyi kaldırması gerekiyor. örneğin amerika bunu yaptı herkese silah verdi şu an kötü insanlar iyi insanlara silah doğrultamıyor.
ben doğru bulmuyorum. oyuncak silahların çocukların sürekli yakınlarında bulunması, gerçeğinin ne işe yaradığını anladığında birine zarar için ilk aklına gelecek bir seçenek olabilir. sürekli gözümüzün önünde olan şeyler ilk aklımıza gelen şeyler olur böyle durumlarda.
bu arada şu sorunun kaldırılması gerekmiyor mu? Burada yeniyim? ↗
Gitmesi gerekiyordu gitti :D
Yaa neyden şikayet etmiştin ondan alsaydım düzeldi mi
Ayın modluğundan bahsediyorsun sanırım :) şikayet başarı oranı değil şikayet oranı önemli adminler bu konuya bence de değinmişti :) ikisininde aynı anda olması gerekiyor
Aldığın bir görüş iade olmuş olabilir veya şikayet ettiğin bir soru.. yönetime yaz bakalım neden düşmüş şikayet oranın rica ederim.
Hahshahs ben :D bişey olmaz at gitsin
Tamamdır 😅
Cevap
4Cevap
Hayır hiç değil tabi ki de.
Bence çocukları şiddete meyillendiriyor, çocukları olumsuz yönde etkileyen oyuncaklar piyasadan kaldırılmalı bence !
Ben 5 yasinda tutmusum tabanca mermilerle oynuyok dayii ne oyuncagi
Silah ve türevleri çocuklara oyuncak olarak verilmemeli hiçbir zaman
Değil tabi ki. İş özentiliğe kadar gidiyor.
Ayy evet benim aklımdan geçenler onların aklından geçince işler bozuluyor 😂
Çocukları çok etkiliyor ya şiddete ve hırçınlığa meyil verdiriyor
evet normal hata mumkunse poligonda eğitilmeli
Büyüyünce olur :D
hayır eğitim ailede başlar sen ne verırsen onu alır dövüşmeyide öğret hata imkan varsa tam otomatık sılah bıle öğret ama kadınlara çocuklara hayvanlara adam olanın zarar vermemesi gerektiğini öğret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar