Bugün temizlikçinin böyle hitap etmesi normal mi?

Arkadaşlar site için villa dairede oturuyorum ve sitenin villalarının temizlik elemanları var o elemanlardan bir kadın çağırdık geçen hafta evi temizledi ona gayet saygılı ve iyi niyetli davrandım çünkü herkese eşit davranmayı seven ve emir vermeyi sevmeyen bir insanım temizlikçi bile olsa rica ederim abla derim vs kadın diğer villa sakinlerinin dedikodularını vs yaptı yine bir şey demedim normalde böyle çalışanların bunu yapması doğru değil ama ben yine de büyüğümdür saygılı olayım diye bir şey demedim bugün köpeğimin dışarıya çıkardım da bana arkamdan alo fıstık diye seslendi kadın duymamazlıktan geldim fakat sizce bunu yapması normal mi ben çok mu fazla iyi niyetli yaklaştım gerçekten biraz saf bir insanım ve herkese iyi davranmaya çalışıyorum ama alo fıstık diye seslenmesi beni çok rahatsız etti siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar mesafeni koru demişsiniz ama gerçekten bu ilişkiler yönetme konusunda çok profesyonel olamıyorum sizce bir daha bu şekilde bir selam vermeye çalışırsa ne yapmalıyım
Bugün temizlikçinin böyle hitap etmesi normal mi?