https://youtu.be/hjLeV_Xc7lw Selam millet! Günleriniz stresli mi geçiyor bilmiyorum ama benim günlerim çok stresli geçiyor. Günün stresinden tam olarak 18:10 da kurtulmuş oluyorum. Peki siz günün stresini hangi saatte bitirmiş oluyorsunuz?
Senin için, günün stresi tam olarak hangi saatte bitmiş oluyor?
Benim için stresin bittiği bir saat yok maalesef. genellikle en az stresli olduğum saatler gece saatleri çünkü gece sessiz olur kimse olmaz dünya da sessiz olur çoğu kişi uyur işte o saatlerde zaten çok duygusal oluyorum genellikle bu yüzden de stresim azalır şarkı dinlerim sigara içerim ve kahve içerim bu şekilde rahatlıyorum genelde.. bir de sabah erken saatler olabilir
Stresli olmamaya çalışıyorum. Ama ülke şartlarında bu çok zor. O zorluk her işte var maalesef. Eskiden daha stresliydim. Keşke o kadar bile olmasaymış diyorum. Akşam 18:00
He ya o saatte kapanıyor 😂 Her kapandığında beynimin yandığını hissediyorum valla. Bugün kendimi yollara attım deli dana gibi yürüdüm yollarda stres seviyem düşsün diye 😂
Zevk almadan yapılacak bir iş kesinlikle değil zaten. Twitter'da pek çok isim takip ediyorum, ordan da biliyorum.. Sasagiller familyasını zaten tanımayan kalmadı Türkiye'de ama şimdilerde pek sesleri çıkmıyor. 😂
Tebrik ediyorum, umarım çok başarılı olur , bir sürü büyük portföy yönetirsin. 🙏🙏🙏