Aile & Toplum Haftaya nasıl giriş yaptın😅? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor Vecihi gibi bodoslama 😂😂 Keyifli günler.. 🤘🏻https://m.youtube.com/watch?v=-1dGY8VaLYE"Biraz nostalji.." 🥂✨️#smell Haftaya nasıl giriş yaptın😅? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı. Günaydın Haftaya güzel bir giriş yaptım ama biraz daha erken uyansaydım güzel olurdu :D keyifli günler.. 💫🥂 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Haftaya güzel bir giriş yaptım demek isterdim ancak klima bana güzelce çarpmış yaz ayında kış ayındaymış gibi grip oldum diyebilirim 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Giremek istemedim ama öyle sallana sallana girmiş bulundum 😬 1 0 Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Hayırlı günler efendim bomba gibiyim maşallah 😀 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Spor yaparak giriş yaptım. Birazcık yorgunum ama mutluyum. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Son sendromsuz pazartesim ve sanki kıymetini anlamıyormuşum gibi geliyor😂 1 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 483 cevap paylaştı. Sudan çıkmış balığa döndüm. Acayip çarptılar beni 😂 Tatil sonrası iş ağır imiş 🤣 1 0 Yorumla
Брюнетка_Король Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 102% +1 yıl Hafta sonundan bişey anlamadım. Hafta sonuna ışınlansam keşke tekrar. 1 0 Yorumla
SpringSun Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Harika başladım bu hafta, sanki cuma gibi bir keyfi var😊 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sakin basladim ve bu sakinligimi bu hafta korumak zorundayim😎 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çok uykum vardı ya. Serin yatağımı terk edip kalmak baya ağır geldi ama mecburuz ğhühü 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aheste bir giriş yaptım hala girdiğime de emin değilim. 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Şok bir şekilde iyi başladım ama bu pek hayra alamet değil be :D 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok uyudum bugün uyuşuk başladım bence 2 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Uzandım kumsala güneş doğru yüzüme 🤣 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Haftaya çilekli süt tadında girdim 🍓😄 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Uykulu ve mutsuz. 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Uykusuzz 😴😴😴 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Biraz uykusuz ama güzel başladım diyebilirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Günaydın Haftaya güzel bir giriş yaptım ama biraz daha erken uyansaydım güzel olurdu :D keyifli günler.. 💫🥂
Haftaya güzel bir giriş yaptım demek isterdim ancak klima bana güzelce çarpmış yaz ayında kış ayındaymış gibi grip oldum diyebilirim
Giremek istemedim ama öyle sallana sallana girmiş bulundum 😬
Hayırlı günler efendim bomba gibiyim maşallah 😀
Spor yaparak giriş yaptım. Birazcık yorgunum ama mutluyum.
Son sendromsuz pazartesim ve sanki kıymetini anlamıyormuşum gibi geliyor😂
Sudan çıkmış balığa döndüm. Acayip çarptılar beni 😂 Tatil sonrası iş ağır imiş 🤣
Hafta sonundan bişey anlamadım. Hafta sonuna ışınlansam keşke tekrar.
Harika başladım bu hafta, sanki cuma gibi bir keyfi var😊
Sakin basladim ve bu sakinligimi bu hafta korumak zorundayim😎
Çok uykum vardı ya. Serin yatağımı terk edip kalmak baya ağır geldi ama mecburuz ğhühü
Aheste bir giriş yaptım hala girdiğime de emin değilim.
Şok bir şekilde iyi başladım ama bu pek hayra alamet değil be :D
Çok uyudum bugün uyuşuk başladım bence
Uzandım kumsala güneş doğru yüzüme 🤣
Güzel bir giriş oldu ☺️
Haftaya çilekli süt tadında girdim 🍓😄
Uykulu ve mutsuz.
Uykusuzz 😴😴😴
Biraz uykusuz ama güzel başladım diyebilirim
Yılı haftalara bölemiyorum ben :D
guzel bir giris yaptim havali
normal
vecihi candır:P