Aile & Toplum Haftaya nasıl giriş yaptın😜? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor Akşamdan kalan bir kafa ve hafif baş ağrısı ama olsun sendroma girmiyoruz 😅 Keyifli günler.. 🤘🏻https://m.youtube.com/watch?v=Z2CZn966cUg#smell Haftaya nasıl giriş yaptın😜? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Haftaya güzel başladım şimdilik bu soruyla birlikte daha da güzel başladım :D keyifli günler.. 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl 😄☀️🙏 u Barış_LonelyForever +1 yıl :D 💫☀️
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Cumartesi gece Yüksek Sadakat konseri sonrası devam açık buluşmasından sonra güzel diyebilirim. Keyifli haftalarrrrr 🤘 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Teşekkürler Yorumla infiniterelationship +1 yıl Ricaaalarrr Yorumla
Derinmavi27 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl İyi başladım bismillah diyelim daha işim gücüm var bana kolaylık lütfen ☺️ 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Hepimize kolay gelsin 🙃🙏🍀 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hafta içi sadece uyku öncesi bir duble viski içtiğim içindir sanırım dipçik gibi fişşek gibi uyanıyorum :D 1 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yoğun çok çok yoğun kurlar alt üst iş Arap saçına döndü 😄bayramı huzuru bekliyoruz.. Herkeze iyi haftalar diliyorum 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Uyur uyanık bi uyku sonrası güzel bir giriş ama sıkıcı devam ediyor (uyuz sevmediğim biri gelecekmiş) yarın gelse keşke ben yokken 😂😂 1 0 Yorumla
kapraz Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Akşamdan kalmayım tanımadığım biriyle seviştim ve numarasını almadım şu an kafam yerinde ve hiç yaşanmamış olarak düşünmek istiyorum 😂😂😂 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dersler ve yerimden fırlatacak bir alarm sesiyle giriş yaptım haftaya 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Haftaya uykumdan uyandıran berbat bir telefon alarak başladım 💆♀️ 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Son üç gün çok yoruldum bugün dinlenmeye çalışıyorum 1 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 585 cevap paylaştı. Uyuklayarak 😂 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl 🤭🤭 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Stres kanki ya 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her zamanki gibi uykulu 😴 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. İyi giriş oldu 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. hafta iyi girdi bize:) 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Yorgunluk ve enerji arasında gidip geliyorum 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Buna da şükür daha da kötü olabilirdi : D 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. çok yorgunum 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Yorgun, aç, uykulu🤣 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Haftaya güzel başladım şimdilik bu soruyla birlikte daha da güzel başladım :D keyifli günler..
😄☀️🙏
:D 💫☀️
Cumartesi gece Yüksek Sadakat konseri sonrası devam açık buluşmasından sonra güzel diyebilirim. Keyifli haftalarrrrr 🤘
Teşekkürler
Ricaaalarrr
İyi başladım bismillah diyelim daha işim gücüm var bana kolaylık lütfen ☺️
Hepimize kolay gelsin 🙃🙏🍀
Hafta içi sadece uyku öncesi bir duble viski içtiğim içindir sanırım dipçik gibi fişşek gibi uyanıyorum :D
Yoğun çok çok yoğun kurlar alt üst iş Arap saçına döndü 😄bayramı huzuru bekliyoruz.. Herkeze iyi haftalar diliyorum
Uyur uyanık bi uyku sonrası güzel bir giriş ama sıkıcı devam ediyor (uyuz sevmediğim biri gelecekmiş) yarın gelse keşke ben yokken 😂😂
Akşamdan kalmayım tanımadığım biriyle seviştim ve numarasını almadım şu an kafam yerinde ve hiç yaşanmamış olarak düşünmek istiyorum 😂😂😂
Dersler ve yerimden fırlatacak bir alarm sesiyle giriş yaptım haftaya
Haftaya uykumdan uyandıran berbat bir telefon alarak başladım 💆♀️
Son üç gün çok yoruldum bugün dinlenmeye çalışıyorum
Uyuklayarak 😂
🤭🤭
Stres kanki ya
Her zamanki gibi uykulu 😴
İyi giriş oldu
Mökemmel bir giriş yaptım.
berbat başladım açıkçası.
hafta iyi girdi bize:)
Yorgunluk ve enerji arasında gidip geliyorum