Bana kalırsa hak edene bile çok yapma. Fiziksel güç nedir ki? Hele bu ülkede bir kurşunla ya da bıcak darbesiyle adam öldürmek çok kolay. Adam gibi kavga edemiyorlar, cezalarda caydırıcı olmayınca çok rahat adam öldürmek silahla, bıçakla. Daha yeni gördük Esenyurt tekel bayide cinayetleri. Dikkat et kendine hayat çok çirkin.
kim bakıyor. hem kısa hem kaslılar korkutucu oluyor doğruda
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
yolda yürürken herkes, otururken bazen, ve durakta :D 2 kişi ayakta bekledi ben oturuyorum diye 30 dakika, öncesindede bi kadın oturuyordu otobusune bakmak için kalktı sonra geri bana sırtını döndü öyle oturdu :ASDSADSAD kafayı yemiş millet, alışkın değiller ondan olabilir diyorum
Amacının kavga olduğunu düşünmüşlerdir tehlikeli falan 😂
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
durduk yere mi
durakta :D 2 kişi ayakta bekledi ben oturuyorum diye 30 dakika, öncesindede bi kadın oturuyordu otobusune bakmak için kalktı sonra geri bana sırtını döndü öyle oturdu :ASDSADSAD kafayı yemiş millet, alışkın değiller ondan olabilir diyorum
kötü hayat ne anlamadım onu ve muhtemelen farklı geliyor ya, hayalet gibi mesela hiç görmedikleri birşeyi görünce insanın şok olmasını normal buluyorum
kimi kontrol edebiliyorlarsa onu severler, işine gelen istediği gibi olan (olmasada) üçgen vücuttur onlar için kaslıdır güçlüdür. ben böyle gördüm insanları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kimsenin sevmesine gerek yok siz kendinizi sevin gerisi gelir.
sevgi değil olay, öcü görmüş gibi bakıyorlar
pardon başlığa sevilmiyor yazmışım, ve çok haklısınız, insan kendini sevsin yeter, gerisini salla gitsin
Belki de güç gösterisi yapıyor gibi algılıyorlardır öyle olmasa bile.
hak edene yapıyorum ama hiç öyle kasıntıda değilim
Bana kalırsa hak edene bile çok yapma. Fiziksel güç nedir ki? Hele bu ülkede bir kurşunla ya da bıcak darbesiyle adam öldürmek çok kolay. Adam gibi kavga edemiyorlar, cezalarda caydırıcı olmayınca çok rahat adam öldürmek silahla, bıçakla. Daha yeni gördük Esenyurt tekel bayide cinayetleri. Dikkat et kendine hayat çok çirkin.
çok haklısın, başkalarının bo*ktan hayatları yüzünden kendime yazık etmeye ölmeye değmez.
🖤🖤
kim bakıyor. hem kısa hem kaslılar korkutucu oluyor doğruda
yolda yürürken herkes, otururken bazen, ve durakta :D 2 kişi ayakta bekledi ben oturuyorum diye 30 dakika, öncesindede bi kadın oturuyordu otobusune bakmak için kalktı sonra geri bana sırtını döndü öyle oturdu :ASDSADSAD kafayı yemiş millet, alışkın değiller ondan olabilir diyorum
Amacının kavga olduğunu düşünmüşlerdir tehlikeli falan 😂
durduk yere mi
durakta :D 2 kişi ayakta bekledi ben oturuyorum diye 30 dakika, öncesindede bi kadın oturuyordu otobusune bakmak için kalktı sonra geri bana sırtını döndü öyle oturdu :ASDSADSAD kafayı yemiş millet, alışkın değiller ondan olabilir diyorum
Yani kötü hayatın olduğunu düşünmüş olabilir genel anlamda diyorum. Evet farklı da gelmiştir. Bir de abartı olarak görmüş olabilirler.
kötü hayat ne anlamadım onu ve muhtemelen farklı geliyor ya, hayalet gibi mesela hiç görmedikleri birşeyi görünce insanın şok olmasını normal buluyorum
Dedim ya kavgacı diye o anlamda kötü hayat yani kavgacı vs sinirli agresif gibi
bak bu dediğin olabilir işte, çok iyi tesbitler yaptın valla
Sevilmiyor mu?
Kızların geneli kaslı, güçlü, üçgen vücutlu erkek istemiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum?
lafta sanırım, onların paradoksu, istedikleri kriterdeki insanları kontrol edemezler, ediyorlarsa öyle ücgen vücutlu kaslı güçlü değildir o erkek.
Yani aslında öyle değil mi?
kimi kontrol edebiliyorlarsa onu severler, işine gelen istediği gibi olan (olmasada) üçgen vücuttur onlar için kaslıdır güçlüdür. ben böyle gördüm insanları
Bence eğer öyleyse spor yapmayı bırakıp ilgini çeken kızlara yalakalık yap. Belki bu şekilde başarılı olursun. 😁