Güncellemeler
+1 yıl
Valla öyle yıldım artık hiç mi bana uyan çıkmaz. Bugün biriyle bir konu için karşılaştık başka hayati bir konu yani tanışma değil, adam içime düştü neredeyse ama gel görelim kilolu yüzü fena değil ne yapayım ben onu ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoktur benim gibisi, imzamı atarım. Kim çıksa karşıma ya kilolu ya tipsiz, ya yaşı uymaz ya evli çıkar. Hayattaki bitmeyen dertlerim de cabası, var mı arttıran🥺 yıldım artık hayatımdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kız paratöner gibi nerde sıkıntılı tip var onu mu çekiyorsun
Valla öyle yıldım artık hiç mi bana uyan çıkmaz. Bugün biriyle bir konu için karşılaştık başka hayati bir konu yani tanışma değil, adam içime düştü neredeyse ama gel görelim kilolu yüzü fena değil ne yapayım ben onu ya
Valla hanımefendi kafasında ki bir tüyü bile içinize sindiremezseniz bu iş olmuyor ne yazıkki o yüzden önümüzde ki beyaz atlı fit vücutlu sırma saçlı talibimize bakacağız artık
Peki sen bir erkekte ne arıyorsun ilk önce? Yani seni bu kadar yalnızlığa iten kriterler nedir?
Yani çok aradığım bir şey yok, detay ve günceldeki sorunlar olmasa denklik yakalansa biraz da kalbin çarpıyor ise denenebilir
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Kendini kriterlerle çok fazla sıkmana gerek yok. Güzel kadınsan zaten karşına düzgün insanlar da çıkar. İlgiyi elbet çekersin. Ama haklı olduğun bir konu var, artık gerçekten düzgün erkek de pek kalmadı gibi bir şey. En çok ikinci buluşmada hepsinin yüzündeki maskeler birer birer düşüp gerçekler ortaya dökülüyor.
İşte bu yüzden en iyisi tek olmak huzur kaynağım da bu ikinciyi değil birinci bile görmüyorum kimseyle. Bu kişide zaten bir konu için görüştük hayatımdaki bir sorun için yani amaç tanışma değildi ama adam kendini belli ediyor bakalım ne olacak ama ben kilolu asla tercih edemem bu konuda antipatigim neyse işim çözülsün de bakacağız gerisine
Ama sonuçta sen de bir kadınsın, sevilmek, ilgi, duygusallık ve cinsellik senin de ihtiyacın. Kendini yalnızlığa hapsetme yine de bence. Biraz daha yumuşak geçişlere ihtiyacın olabilir, sert karakter duruşları yerine
Yok uğraşamiyorum, bu demediğim sürece gerek yok kimseye, ben kendime yeterim. Bir erkeğe hiçbir manada ihtiyacım yok, sevgi ilgi güzel olsa da OK demediğin birinden anlamı olmuyor gerek yok
Peki hayatında bitmeyen dertler dediğin ne mesela özel değilse?
Hayati konular işte insan sıkıntısı, ailem sıkıntı kiraci ile başım dertte vs vs. Bu yüzden çözüm ararken karşıma çıkan kişi bu ama genel olarak karşıma tanışma amaçlı çıkan kişilerin ortak sorunu bunlar yani yazdığım şeyler
Emin ol bende daha fazlası var şimdi hepsini yazmaya kalksam gün biter..
Daha yaşın 20 benimki iki misli neredeyse, ne anlatsan benim ömrüme yetişmez
Hayat yaşa bakmıyor ; )
Evet ama süre olarak diyorum seni ikiye katlarım
İstersen 5 katla
Her şey gününü bekler
Daha neyin günü ya, yaşım yarı oldu ömrüm geçiyor bile daha ne zaman
Nasip diyelim
Yalnız, tipe göre insan seçme naçizane tavsiyem
O tip bir gün gidecek, karakterli buldun mu yapıştır nikahı
Yok tamamen tipsiz de olmuyor biraz olmalı yanıma yakişacak kadar, denk olacak kadar, benim başıma gelenler kilolu ya da kel bunu kabul edemem, tipi olsa yaşı uymuyor yok valla yok, bende şans yok
Gönül kimi severse güzel odur derler
Benim tecrübelerim de bunu gösteriyor,
Sevmek için önce cezbetmesi lazım tabi
İşte sevmek nasıl olacak uygun görmediğim biriyle. Olmuyor yani
Yanlış yerden baktığını zaman geçtikçe daha iyi anlarsın
Kiloluysa kilo verir, bu devirdeki kadınların en büyük hatası önceliği tipe vermeli
E o tip gidecek, karakteri bozuksa seni dımdızlak ortada bırakacak
İlk görüşte ilk günden karakteri anlaşılmaz ki ama kilo gitse de geri gelir hem ben kilolu değilim neden böyle birini kabul edeyim, edemiyorum
İşte kilolu diye direkt olmaz dediğin insanın belki karakteri düzgün
Tekrar söylüyorum kilo verilir karakter düzelmez
Kendin gibi birini arıyorsan o biri de demeyecek mi ben şöyleyim neden eşim böyle diye
İnsan farklılığı ile tamamlıyor birbirini
Karakter, huy uyuştuktan sonra gerisinin önemi kalmıyor
Bu yaşa kadar anlamış olmalıydın, umarım kötü tecrübelerle anlamak zorunda kalmazsın bunu
Sen nasılsın
Gayet iyiyim, talibim çok çıkar ama bana tam uyan yok, hapsinde ayrı saydığım sebepler oluyor
Ben de seninle aynı durumdayım
Olmayan baht benimki, seni bilemem