Astroloji & Burçlar Felaket dardayım nolur biri baksın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Arkadaşlar moreller çok bozuk acil fal bakabilir mi biri nolur Felaket dardayım nolur biri baksın? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Davinci013 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 99% Yengeç 1 yıl O işler fazla olsaydı ohoooAma tarot falında bakan bir kadın var YouTube'da istersen onu aç izle dinle yani güzel sallıyor 😀 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sesli güldüm son yazdığına ngjdjfjfktkt adı ne Yorumla Davinci013 Yengeç 1 yıl Yani müneccimdir kimse iki kart kaç çeviriyor iki kart karıyor şöyle oldu böyle oldu Yok sinek de delisi yok şeytan üçlüsü bilmem ne kadın kartlardan hayatını hayatını söylüyor resmen 😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Yani tamam de kdmfkfkfke adı ne kfmfmdke Yorumla Davinci013 Yengeç 1 yıl Melysid🤣🤣 al dua edersin bana Güzel sallıyor cidden 😀 Yorumla
Esrenes Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Başak 1 yıl Fal yalan ama sor her konuda bilgiyle yardımcı olurum. 0 0 Yorumla
Bayramist Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% Oğlak 1 yıl Fal değil de sıkıntılarının sebebine bakarim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O işler fazla olsaydı ohooo
Ama tarot falında bakan bir kadın var YouTube'da istersen onu aç izle dinle yani güzel sallıyor 😀
Sesli güldüm son yazdığına ngjdjfjfktkt adı ne
Yani müneccimdir kimse iki kart kaç çeviriyor iki kart karıyor şöyle oldu böyle oldu Yok sinek de delisi yok şeytan üçlüsü bilmem ne kadın kartlardan hayatını hayatını söylüyor resmen 😀😀
Yani tamam de kdmfkfkfke adı ne kfmfmdke
Melysid🤣🤣 al dua edersin bana
Güzel sallıyor cidden 😀
Fal yalan ama sor her konuda bilgiyle yardımcı olurum.
Fal değil de sıkıntılarının sebebine bakarim