Allah iftiranın her türlüsünden korusun. Yapmadığınız şeylerin yapılmış gibi gösterilmesi ve yaptıklarınızda art niyetli iftiralara maruz kalmak da dahil. Tavşan değilsiniz insanlara niyet atamayın :D

Allah iftiranın her türlüsünden korusun. Yapmadığınız şeylerin yapılmış gibi gösterilmesi ve yaptıklarınızda art niyetli iftiralara maruz kalmak da dahil. Tavşan değilsiniz insanlara niyet atamayın :D
Reelde hiç böyle bir durum başıma gelmedi. Ama KS'den bahsediyorsak bunu yaşamayanimiz yoktur herhalde. Çünkü burada cahil ve boş bir kesim kitlesi de mevcut işleri güçleri, bir hayatları olmadığından başkalarının hayatlarını yazıp çizip dağıtımını yaptırmak 😄 zerre kâle almadım 6 senedir. Bunun yaygarasını yapacak , kendimi savunmak için çırpınacak kadar aptal değilim. Aptal olan kuru söze kapilabilir umrumda olmayan kesim bunlar. Bakıyorum bazı üyeler soru açıyor kapaklara falan laf koyuyor onlarda kendince prim kasmanin peşinde bütün site işi gücü bırakmış onla uğraşıyor havalarında Allah'ım ya rezalet işler 😂
Tabii ki bunu hem sitede hem de gerçekten fazlasıyla yaşadım ama hiçbirinde de umursamadım açıkçası çünkü genel olarak şuna inanırım eğer ki bir insan temiz olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Ve bunu çok yoğun bir şekilde yapıyorsan mutlaka bir şeyler yapmıştır hiçbir şey yapmadığım için iftira atıldığında ya da herhangi bir şey olduğunda kendimi temize çıkartmak için çaba harcama gereği bile duymuyorum.
Çok defa hem de. Hakkımı savunamadım, sesim çıkmadı, sözüm ulaşmadı.
Masumun hakkını Allah elbet alır. Ya bu alemde ya ebedi alemde. Ben buna inanıyorum.
Günahını alıyorlar boş ver. Kişi kendisi ve Allah biliyor sonuçta niyeti. İsteyen istediği gibi düşünebilir. Suçlayan zaten genel olarak ulaşılmasını istemez. Tüm yolları kapatır :)
Umursadığım insan sayısı bir elin parmağını geçmiyor artık.
Tevekkel bir insan oldum sayelerinde.
Maruz kaldım. Burada da kaldım, saçma saçma arkamızdan atıp tutuyorlar.
Reelde de iş yerinde yapmadığım bir şeyi yapmış gibi gösterip, haklı olan beni, haksız çıkararak haksızı güya hiç bir şey yapmamış gibi gösterdiler.
Aradan 3 yıl geçti, şimdi iş yerinde kan ağlıyorlar. Grevdeler 20 gündür. İş veren bunlara çok az para veriyor ve bir çoğunu da işten çıkarttı.
Yaptıkları yanlarına kalmadı.
Cevap
5Cevap
Evet iftiraya maruz kalmıştım eski zamanlarda ama ciddi şeyler değildi ki zaten haklı olduğum için kanıtlayamadılar..
Tam bir iftira değil lakin benzer şeyler yaşadım, olmayan şeyleri olmuş gibi gösterenler vs. Peki umrumda mı? Asla
Kendimi anlatamamak ispatlayamak çok kötü bir durum inşallah hiç kalmam
Kaldım ama hazin sonunu da gördüm kimsenin yanına kalmaz attığı iftirayı gerçek olarak kendi yaşar
çocukken sınıf arkadaşlarım hocaya ispiyonladığım konusunda iftira atmışlardı :d
İspiyoncu damgasi yemek de kötü 😂
Sevdiğim insanı ahlaklı felan sanıyordum, beni yıllarca stalk etti sonra hastanelerde hayatım geçti.. tam kavuşacağız sanıyordum pezvk olduğunu öğrendim ama gerçek anlamda
Allah kurtarmış
Öylesi bir adam için mi? Dua etmelisin ya hiç anlamıyorum sizin gibileri
Hastalık olayına bir şey diyemem amam öyle birisine üzülmeye değmez
Allah hiç bi türlüsünü vermesin
Çook
Çok oldu
cok kaldım da sıyrılıyom
Çok alışkınız ama hep muzaffer gelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?