Mesela ben hiç isim bozmaktan hoşlanmam arada ortamda yaparım öyle tatlı espiriler🥳
On sekiz yaşında ki yeğenimin adı Berfin ve ben ona "Birfan" diyorum. (irfan ve Berfini'in karışımı) Beraber sa*lak gibi buna gülüyoruz😂😂
Mesela ben hiç isim bozmaktan hoşlanmam arada ortamda yaparım öyle tatlı espiriler🥳
On sekiz yaşında ki yeğenimin adı Berfin ve ben ona "Birfan" diyorum. (irfan ve Berfini'in karışımı) Beraber sa*lak gibi buna gülüyoruz😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır ben yapmam.
Ben sana nasıl yapman gerektiğini öğretirim😂😂
Kendi aramızda anlaştığımız bazı isimler var onları kullanıyoruz
O nasıl oluyor öyle 😂
Mustafa yerine Musti gibi düşün
Anladım senin adın ne musti mi?🙄🙃😂😂
Hayır değil ama adımı da söylemicem
Sen bilirsin tahmin var ısrar yok🙄😂😂
Hayır niye bu kadar özentisiniz anlamıyorum. Ben söylemeyince herkese de merak oldu artık kimse adını yerini yurdunu söylemiyor😂😂
Burada bana adını söylediğini hatırlıyor gibiyim sadece inan bana benim isim hafızam çok zayıf yani asla hatırlamıyorum.
Söyledim daha önce evet ama onu da uluorta söylememiştim
Yine söylemicem ve bu özentilik falan değil burada anonim olmak istiyorum
Ama bunu ilk önce ben söylemiştim🙄😂 Sorun değil sen bana özenebilirsin. Senden zarar yok bana, bizim dostluğumuza güveniyorum ben😉💪
Özentilik hakkında şaka yapıyorum umarım farkındasındır.🙄
Tabi ki farkındayım şapşik
Nasıl hitap etmemi istiyorsa o şekilde hitap ederim
İsmini bozmanı istese bile mi?
Neden bozsun 😅
Bozabilir benden söylemesi 😂
Canı sağolsun 🌷
Bazen evet 😁
Sana özel izin sen canının istediği herşeyi yapabilirsin minnoşum😌🥳🥳
Ballı sütüm neden bu kadar tatlısın 😙😙😙❤️❤️❤️❤️
Sensin o ponçik 😉☺️☺️🥳❤️❤️❤️❤️
Bizde daha çok lakap takma vardı 😂
Senin ki neydi?😂
Bana kurt derlerdi dedemden kalan tek miras diyebilirim hatta öyle bir miras ki gittiğim her yerde ben lakabımı söylemediğim halde kurt derlerdi
Ciddi misin?🙄
Evet ne olmuş kii lakabın geçmişten gelen bir anlamı var
Bilmem kurt diyecek kadar ne yapmış olabilirsin onu düşünüyorum🙄😂😂
Eskiden anlatılana gör dedem çok delikanlı adammış hiç kimsenin hakkını yememiş en sonunda kurt lakabı takmışlar ona bana da ondan miras kalmış diyebilirim hatta ondan kalan tek miras kendisini hiç görmedim
Waov çok güzel bir hikaye. Bence sende onun kadar iyi ve cömert birisin şapşik☺️🥳
Bilmiyorum bir şekilde herkes öyle seslendi belki de gerçekten onun gibi hakettiğimden orasını bilemiyorum artık
Bence hak ettiğinden başka açıklaması olamaz.😉😌🥳
Umarım gerçekten hakettiğim içindir şaka bir yana Allah bana sevdiğim inandığım değerler uğruna ölmeyi nasip etsin en azından öldüğüm zaman sevdiklerimin yüzüne belki gururla bakabilirim
Ben bakarım gururla merak etme 🙃😊😊😍
İyi ki varsın her ne kadar gerçek ismini bilmesem de bana öyle iyi geliyorsun kii ☺️😍
Kimsede gülmez 😋
Sen öyle san😝😌😏
Kendin gül 🌹😂😂
Gülmiycem sana inat😝😝😌
Dilin kopsun 😂
Senin boynun kopsun😌😂😂
Pislik 😂😂
Tanıştığıma memnun oldum benim de adım only😝😝😂😂😏😌
Haha başladı yine 😂😂
Soru benim sorum istediğim yerden başlarım😌😝😏😂😂
Keşke metin kopsa 😂😂
Hahah keşke senin bağlantın kopsa😝😌😂😂
Umarım amel olursun yaz günü 😂😂
Hahah umarım toplum içinde utanacağın ve asla unutamayacağın bir duruma düşersin😂😂
Haha kına yak🤗🤗
Yakıcam ama saçlarıma hahah😝
Haha dikkat çekmez öyle 😂😂😂
Ben yaparsam çeker gör bak 😉😌😝
Yapmayan ne olsun 😂😂
Yaparım da kınayla değil boyayla kızıla boyarım. Buğday tenlilere yakışır mı kızıl?
Yakışır pek de güzel olur3😂
Senin o büzüştürdüğün dudağı bir tutar koparırım ki aklın feleğin şaşar. Neyse ben uyuyorum.
İyi geceler şapşal
İyi geceler olsun 😂
Hoşuma gitmeyen bir şey.
Benimde bazıları çok gıcık oluyor.😒
Çok kötü bir soru sıcaklar seni bozmuş olmalı
Öyle şeyler bazen güzel oluyor 😉
Çocukken yapardık
Sende o zorba çoçuklardansın dimi
Çocukken zorbalık ne bilmezdik ki herkes eğlenirdi 😄
Hı seni gidi at hırsızı seni ben bilirim senin gibiler az dayak yemedik senin gibilerden😂😂