Kişilik & Karakter İsimlerin sonuna cim/cım ekler misiniz? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Konuşurken isimlerin sonuna cim cım ekleyerek hitap eder misiniz?)) Ayşecim Alicim vsler gibi.. İsimlerin sonuna cim/cım ekler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Eklemem ekleyenler de insan kullanan tiplerdir genelde canımla cicimle 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sinirleysem o kişiye imali gibi öyle bir şey yaparım canım kelimesini de sevmedigim insanlara kullanırım 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Iyk nefret ederim.. 1 0 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Genelde sinirlenince. Sinirlenince cim ekleyenlere gıcık olmama rağmen. Allah kınadığımı başıma verdi😂😂😂 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Yok😀ben m eklerim .. Ayşem gibi mehmedim gibi jsjjsj 1 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Hayır no nope nayn ı ıh 😐 1 6 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Hayır demen yeterli😀 Yorumla condommm +1 yıl Sen sorunca hayır diyemedim şimdi 😂 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Ahaha 3 hayırla kabul ettik 😀 Yorumla condommm +1 yıl Yüce divan ne diyor bu konuda 😄 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Divana kalmasın aramızda hallederiz 😀 Yorumla condommm +1 yıl Demi şimdi vergi levhası ve hadsiz özel durumlar sorarlar 😄 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yapmacik gelir o yuzden sevmem. IRITI oluyorum. 0 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Çok sevip değer verdiklerime yapıyorum sanirim. 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. + Kesinlikle hayır. 0 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Alaycı tonlama yapacaksam evet ekler! m tabi ki neden olmasın zeynepcim gibi 0 0 Yorumla
asilbiri06 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sinirlenirsem ekleyebiliriz tamamen kişiye bağlı samimiyete bağlı bir durum 0 0 Yorumla
blablateresa Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bence aşırı samimiyetsiz ya cim/cım birde canım kelimesine aşırı irrite oluyorum 1 0 Yorumla
isimbulamadımm12 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 , eic 90% +1 yıl Hayırr sadece sinirli isem bazen 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı. Eklemem sma sinir etmek için derim 0 0 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Benden küçüklere yaparım genelde 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çık ve m eklerim de cim eklemem 0 3 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl İncik gibi dimi 😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl @inciitanesiii 😂😂😂 evet sana demiştim bir ara hatta incik diye Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😂evvettt Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yok eklemem :D 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yok hayır hiç benlik değil 0 0 Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Hiç kullanmadım hiç de kullanmam aşırı itici 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır eklemem. 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Gereksiz samimiyet, başka bir şey değil.. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Samimiyetime bağlı vivircim :)) 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayır pek eklemem 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok nadir. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Pek değilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Cik eklediğim oldu da cım yok😅
Eklemem ekleyenler de insan kullanan tiplerdir genelde canımla cicimle
Sinirleysem o kişiye imali gibi öyle bir şey yaparım canım kelimesini de sevmedigim insanlara kullanırım
Iyk nefret ederim..
Genelde sinirlenince. Sinirlenince cim ekleyenlere gıcık olmama rağmen. Allah kınadığımı başıma verdi😂😂😂
Yok😀ben m eklerim .. Ayşem gibi mehmedim gibi jsjjsj
Hayır no nope nayn ı ıh 😐
Hayır demen yeterli😀
Sen sorunca hayır diyemedim şimdi 😂
Ahaha 3 hayırla kabul ettik 😀
Yüce divan ne diyor bu konuda 😄
Divana kalmasın aramızda hallederiz 😀
Demi şimdi vergi levhası ve hadsiz özel durumlar sorarlar 😄
Yapmacik gelir o yuzden sevmem. IRITI oluyorum.
Çok sevip değer verdiklerime yapıyorum sanirim.
Alaycı tonlama yapacaksam evet ekler! m tabi ki neden olmasın zeynepcim gibi
Sinirlenirsem ekleyebiliriz tamamen kişiye bağlı samimiyete bağlı bir durum
Bence aşırı samimiyetsiz ya cim/cım birde canım kelimesine aşırı irrite oluyorum
Samimiyete göre
Hayır çok yapmacık geliyor.
kesinlikle hayır
Çok nadir yaparım dalgasına o da
Hayırr sadece sinirli isem bazen
Hayır ya sadece çocuklara
Sadece çok samimi hissettiğim insanlara karşı
Eklemem sma sinir etmek için derim
Benden küçüklere yaparım genelde
Çık ve m eklerim de cim eklemem
İncik gibi dimi 😂
@inciitanesiii 😂😂😂 evet sana demiştim bir ara hatta incik diye
😂evvettt
Yok eklemem :D
Yapmam, samimiyetsiz buluyorum.
Yok hayır hiç benlik değil
Evt samimi hissettiğim birine yaparim
Hiç kullanmadım hiç de kullanmam aşırı itici
Hayır sevmem öyle labali sözcükler
Hayır eklemem.
Gereksiz samimiyet, başka bir şey değil..
yapana yaparım
Samimiyetime bağlı vivircim :))
Çok nadir
Evtt
Hayır
Hayır pek eklemem
Abicim dışında fazla eklemiyorum
Hayır hiç sevmemm
Hiç sevmem.
Çok nadir.
Eklemem
Hiç benlik değil 😂
Hayırrr
Hayır
Nadiren olabilir.
Yapmıyorum genelde
Bazen kişiye göre değişiyor
Evet duruma göre
Pek değilim
Hiç yapmadığımi farkettim
Asla eklemem, fazla samimiyetsiz geliyor kulağa..
Yok ya
Hayır gereksiz tabir
Mirancım
Ederim
Hayır