Aile & Toplum WhatsApptan iş teklifi alıyor musunuz? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Belayı çekiyorum resmen beni dolandırcaklar en sonunda😂😂😂Bunları şikayet edecek bir yer yok mu? WhatsApptan iş teklifi alıyor musunuz? Cevapla İş Soruları WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır maalesef whatsappdan iş teklifi almıyorum. :D :D yazan yok ki zaten 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Buradan ;https://www.turkiye.gov.tr/spk-sikayet-ihbar 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Rez Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben de aldım 😄bir kimsin dedim üst üste durmaksızın mesaj gelince anladım tabi bastım engelli.. 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Iyi yaptın 😀😀 Yorumla
Hopss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Geldi bana da. Bunlar için bir önlem vardı da bulursam atarım ablacığım 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Tamam caniiim Yorumla
Zagros_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı. Merak ediyorum, son mesajdan sonra cevap geldi mi 😀 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Gelmedi😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Almıyorum. SuperReyis böyle deme bak dişlerim gıcırdıyor 😂😂 1 2 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Demedim tamam😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Satacak bir şeyler bakıyordum be superReyis 😂 Neyse başka zamana artık 😂 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Beni de sürekli hintli bir abla arıyor görüntülü :D 2 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Almıyorum 😀Siber suclara ihbar edebilirsin 1 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Araniyorum sürekli ukraynadan bayanlar arıyor bende engelliyorum sürekli 1 0 Yorumla
damlaazmış Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl numara yeni olduğu için hiç almıyorum valla rahatım 😃 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yok ya beni Afrikalılar arıyor anca😅 1 3 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Numaralarimizi sattılar ne yaptılar ya Yorumla primadonna_girl +1 yıl https://youtu.be/krXfg8HZ2eM Yorumla u _Süveyda +1 yıl 😂😂 Yorumla
men07 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 343 cevap paylaştı. telefon numaram tüm afrika kabilelerinin eline ulaşmış sürekli arıyorlar shdjshj 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben uluslararası çalışıyorum Orti, en son Londra'dan yazmışlardı 😂 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Hayır almıyorum e-devlet'te iYS var ileti yönetim sistemi oraya bir bak 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Genelde bu yabancı numara oluyor sjajsjlf 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Almıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır maalesef whatsappdan iş teklifi almıyorum. :D :D yazan yok ki zaten
Buradan ;
https://www.turkiye.gov.tr/spk-sikayet-ihbar
Rez
Ben de aldım 😄bir kimsin dedim üst üste durmaksızın mesaj gelince anladım tabi bastım engelli..
Iyi yaptın 😀😀
Geldi bana da. Bunlar için bir önlem vardı da bulursam atarım ablacığım
Tamam caniiim
Merak ediyorum, son mesajdan sonra cevap geldi mi 😀
Gelmedi😂
Almıyorum.
SuperReyis böyle deme bak dişlerim gıcırdıyor 😂😂
Demedim tamam😂
Satacak bir şeyler bakıyordum be superReyis 😂
Neyse başka zamana artık 😂
Beni de sürekli hintli bir abla arıyor görüntülü :D
Almıyorum 😀Siber suclara ihbar edebilirsin
Araniyorum sürekli ukraynadan bayanlar arıyor bende engelliyorum sürekli
numara yeni olduğu için hiç almıyorum valla rahatım 😃
Yok ya beni Afrikalılar arıyor anca😅
Numaralarimizi sattılar ne yaptılar ya
https://youtu.be/krXfg8HZ2eM
😂😂
telefon numaram tüm afrika kabilelerinin eline ulaşmış sürekli arıyorlar shdjshj
Ben uluslararası çalışıyorum Orti, en son Londra'dan yazmışlardı 😂
Hayır almıyorum e-devlet'te iYS var ileti yönetim sistemi oraya bir bak
Almıyorum. Hattım yeni. 😜
Yoo ayy çok komik😂
Genelde bu yabancı numara oluyor sjajsjlf
alıyorum da yabancılardan değil türklerden :D
Valla hiç denk gelmedim :))
Almıyorum
Hayır almıyorum 😃