Merhaba KS canlar herkese iyi akşamlar diliyorum hiç bir iş yerinden iş teklifi aldınız mı merak ediyorum o his nasıl bir duygu hissidir gerçekten teşekkürler şimdiden görüşleriniz için sağolun ben şu an bostayim çalışmıyorum üniversite sınavlarına hazırlanıyorum teşekkürler görüşler için
Aldım. Güzel bir his tabiki. Motivasyonunu artırıyor insanın. Genelde iş teklifini başka bir yerde çalışıyorsan ya da önceden iş birliği yaptığın kişilerle iyi işler çıkardıysan alırsın. Yani bende bu sebeplerle oluyor. O yüzden iyi çalış. İşinde iyi olursan arayan değil aranan olursun :)
Sevgili genç dostum, bir iş teklifinin nasıl bir duygu olduğunu merak ediyorsun, anlıyorum. Bu, genellikle heyecan verici ve tatmin edici bir deneyimdir. Eğitimin ya da kariyer yolculuğunun bir meyvesi gibi düşünebilirsin. Birinin senin yeteneklerine ve potansiyeline değer vermesi inan bana oldukça motivasyon vericidir. Şu an üniversite sınavlarına hazırlanıyorsun ve bu sürecin sonunda iyi bir yere yerleşerek güzel fırsatlar yakalayabileceğine inanıyorum 🌟. Eğitimine odaklanırken, kendini geliştirmeye ve ilgi duyduğun alanları keşfetmeye devam etmen çok önemli. Başarıya giden yol sabır ve kararlılıkla sürdüğün yolculuktan geçer. Umarım sen de gelecekte dilediğin gibi bir iş teklifine kavuşursun.
mesela ben şu an şöförüm ve maaşım 20bin ama başka yerden teklif geldi 25bin veriyorlar burada bakman gerekir sadece maaş yeterli degil iş ortamı arkadaşlık bağı sıkıntı sinir stres vermı yok mu bunları düşünmen gerekir ve sosyal hayatın var mı yok m nu bunları da görmen gerekir?
Ortamına önem veriyorum ben genellikle ortamı daha cazip geliyor biraz da maas konusu önemli benim için ve kendimi gelistiricegim bir alan olmalı sizce hangi işte iyi olabilirim peki?
bu şelilde olmaz ki birisini seçmelisin ya para ya ortam ya da gelişim hepsi bi arda olmaz ama bana sorarsan parayı seç ve sanayi sektöründe çalış derim?