AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Siyonist uşağıdır. Sagopa ve Kolera'nın gerçek yüzünü onu sayesinde gördük , kişi sevdiğiyle beraberdir.
İmanı zayıf olan şüpheye düşer insan fıtratıyla alakalı değil!
Böyle saçma adamlarla milletin kafasını karıştırma
Tanıyorum o adam rahatsız. herkezi müşrik ilan edip duruyor. ölünce görcez İNŞAALLAH KİM MÜŞRİK.
Katılmadığın yönleri olabilir, normal. Benim de katılmadığım görüşleri var
uzun süredir tanirimm. cok kaliteli bir insan. hic sikilmadan saatlerce dinlerim bazen.
Bazen iğneleyici üslübunu abartsa da ben de dinlerim sıkılmadan :)
aynen. bazen abartiyor konu degisiyor ama yinede cogu sözde konusmaci din aliminden daha iyi oldugunu dusunuyorum.
Araştırdığım ve bazı uçuk kaçık fikirleri de olsa (badisleri inkar gibi) iyi biri ya
Yaratan a teşekkür ediyorum, Edip Yüksel gibi bir şahsı tanıma fırsatı verdiği için.
Keşke herkes senin gibi ön yargıları olmadan yaklaşabilse
Neden tanimak zorundamiyiz? Bence tanimaya gerek yok. Tanidiklarimiz yetiyo kocum
:) Kimi tanıyorsun mesela?
Anneni
Kardeş bişey soracam: sonradan mı geri zekalı oldun, yoksa doğuştan mı geri zekalısın?
Annen bilir. 4mk ateisti
on numara adam amerikadan çektiği videolarla bizi aydınlatıyor çok mantıklı konuşuyor
Katılıyorum
Ateistlerin içinde Allah'ın var olma korkusu yoktur.
Umarım vardır derler
süzme kafirlerden diye biliyorum
Nasıl böyle bir sonuca vardın?
Şaklabanın teki Peygamberimizi inkar eden şebelek okudum araştırdım kendisini.
Evet belli ki araştırmamışsın
Hadis i Şeriflere Tövbe haşa Sidik i Şerif diyen bir şerefsiz
Dilinin çok sivri olması benim de hoşuma gitmiyor. Ama kısmen haklı olduğu yönler var bu konuda. Çünkü gerçekten peygamber sidiği içildiği söylenen hadisler vmevcut. Buyur:
Bir kere Resulüllah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) kan aldırmıştı ki, Abdullah ibni Zübeyr (Radıyallahu anh) kanı dökmek için alıp hemen içiverdi. (Hakim, El-Müstedrek, No:6343, 3/638)
Ümmü Eymen (Radıyallahu anha) da Resulüllah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) in idrarını içivermişti.
Resulüllah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) onların bu fiiline itiraz etmek bir yana bu sayede cehennemden kurtulduklarını müjdeledi. (Hakim, el-Müstedrek, no: 6912, 4/70; Taberani, el-Mucemü’l-Kebir, no:230, 25/89; Ebu Nu’aym, Hilyetu’l Evliya, 2/67; Ebu Nu’aym, Delailü’n-nübüvve, no: 365, 2/444)
o Hadislerin doğru olduğunu nerden biliyorsun kendilerine göre Hadis uyduran sözde alimlerde var bunu bilemezsin bakın Cübbeli Ahmet Hocanın yorumuna
https://www.youtube.com/watch?v=6hI4jc3MWj8
Buyur kardeşim güvendiğin kaynaktan: https://www.youtube.com/watch?v=0J3cLy86Ors
Ben bu adama güveniyorum demedim ki sadece okuduğu Ayetten bir kısım önerdim ayrıca belki var belki yok böyle birşey bunu öldükten sonra öğreniriz ki bu edip yüksel denen adamın babası büyük alimlerden mollalardan ki o bile oğlunun dinden çıktığını fetva etmiştir Molla Sadrettin Yüksel babası bile buna böyle dediyse ben o adama gram inanmam güvenmem bunun benim gözümde adnan oktardan hiç bir farkı yok
Onun yorumunu örnek gösterdiğin için güvendiğin kaynak dedim. Güvenmediğin bir kaynağı paylaşmazsın dimi?
Babasının molla olması, alim olması onun yanlış bir şey yapmayacağı anlamına gelmez. Kaldı ki tamamen kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsun çünkü babasını tanımıyorsun. Eğer bir gün ön yargılarından arınırsan gel konuşalım buradayım ben. Ben ön yargılı değilim vallahi de değilim billahi değilim, eğer dediklerin mantıklıysa bahsettiğin şeyler çelişkili değilse ben bütün hadisleri kabul etmeye razıyım, peki çelişkili olursa sen reddeder misin?
Ben bütün hadisleri kabul etmiyorum ki sadece Kuran ı Kerimle uyuşan hadisleri kabul ediyorum. Her ne olursa olsun edip yüksel gibi bir adamın Peygamberlere hakaret etmesini ve Kuran ı Kerimde ki bazı Ayetleri yalanlamasını kabul edemem etmem
Güzel anlatmışsın, bakacağım :)
hala sayın edip yüksel i takip ediyor musunuz şu an ne yapıyor acaba
çok umurumda değil eninde sonunda oda bir insan
Üstün bir varlık olduğunu söylemedim zaten
o zaman tanıyalım mı yani?
Benim sadece bir tavsiye, tanımak veya tanımamak size kalmış
anlayışınız için teşekkür ederim
Ilk defa duydum. Arastiracagim unutmazsam
Unutacağını düşünüyorum :)
Yarin hatirlat bakayim sfdf
Ben de unutkanım maalesef. Ama hatırlatacağımı hatırlarsam söz sana hatırlatacağım :)
Ismini duydm ama okumadm malesef
Okumanı tavsiye ederim, en azından bir bak sadece
İlk fırsatta kitaplarını alacağım.
İnternette pdf şeklinde kitapları var aslında ama kitap farklı oluyor tabi
Edebiyat dersinden duymuştum...
kendi halinde bir insan olmadığı aşikar.
Olmasın da zaten
tanrıya meydan okuyan bir filozof
her şeyi bilirim bunu bilemedim?
demek ki her şeyi bilmiyormuşsun tatlı şey. ne dersin?
Bunu da bilmelisin bence
İsmini duymuş gibiyim ama bilgi sahibi değilim
bir bak o zman
Bu adamı görünce bana Allah'ı hatırlatmıyor.
din düşmanı p**evenk
Beni ilgilendirmiyor ✋
Kitaplarini duydum almayi dusunuyorum
tanımıyorum.
sesli mesaj yok mu hastamı oldun yoksa sesini özledim
herşeyin zamanı var.
tanımıyorum.
aptalımsı
Yazacak bir şey bulamıyorum. Ön yargıların için teşekkürler
ama yazdın sonucta
çok da tanımam
Tanımıyorum