Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle eski sevgiliyle asla arkadaş kalınmaz. Bunu birkaç kez yaşadım. Hatta 7 yıl önce iletişimi kestiğim eski sevgilimle birkaç aydır iletişim içindeyiz nadir konuşsakta henüz buluşma olmadı ama eminim ki buluşunca arkadaş moodunda olmayacağımız kesin. Ama şöyle arkadaş kalınabilir. Hiç sevmemişsen gerçekten güzel anıların yoksa ya da iki tarafta asla bir şey hissetmiyorsa. Gelelim şimdi olaya sözde eski sevgiliyle arkadaş kalmak iki şeyi gösterir. Ya iletişimi tamamen koparmak istemiyordur karşı taraftır ayrılan sevdiği için bir köşede hayatında durmak istiyordur ya da hiç sevmemiştir. O yüzden bu soruya kesin cevap verilemez. Ama illa cevap versem arkadaş kalan derdim heralde sırf hayatında hala bir yerde kalmak için yoksa gerçekten arkadaşı olmak istediğinden değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEski sevgililerimle arkadaş kalırım ben. Kimisi kalmak istedi, kimisi kalmak istemedi. Kalmayı kabul edenler birbirini kıskandı hahah Saçma bir durum ama 3 ex'im birbirini kıskanmıştı. Eski sevgilimle eğer arkadaş kalıyorsam , duygum zaten bitmiştir. Ve bir daha arkadaşlık dışında öyle bir düşüncem olmaz yani :D Sevgim olsaydı ve bitmeseydi arkadaş kalmak zor olabilirdi evet.
00 Yorumla
+1 yılkalamayan zaten his bitse arkadaş kalırsın çünkü bu senin için sıradan bir şey olur , kıskançlık duymayacağına emin olursun
bir kişiyi bizim için özel kılan şey ona dair hissettiğimiz duygulardır onlar yok olduğu zaman karşımızda ki sıradandır01 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyi dediğimde kendini kandırıyorsun diyenler de var.
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaş kalmayan sevmiştir net.
Bak benim çok sevdğim biri vardı. Arkafaş olmaya karşıydı daha önce kimseyle kalmadı. Ama benle sudan sebeplerle ayrıldı ve arkadaş kaldı. Beni sevmedi yani arkadaş kalabildi. Diğerleriyle kalmadı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgi ve duygusal bağlar karmaşık ve kişisel bir konudur. Bu nedenle, bir kişinin eski sevgilisiyle arkadaş kalarak ya da kalamayarak sevgisini veya duygularını ne kadar derin hissettiği hakkında kesin bir genelleme yapmak zordur. Bazı durumlarda, bir ilişki sonlandığında iki taraf da duygusal bağlarını tamamen koparmak ister ve arkadaşlık ilişkisini sürdürmek zor olabilir. Bu, duygusal açıdan daha sağlıklı bir seçenek olabilir çünkü eski sevgililer birbirlerinden uzaklaşarak daha kolay bir şekilde iyileşebilirler. Diğer durumlarda ise iki kişi arasında romantik bir ilişki bitse de, derin bir duygusal bağ ve saygı devam edebilir. Bu kişiler arkadaş olarak kalabilir ve birbirlerinin hayatlarında önemli bir rol oynamaya devam edebilirler.
10 Yorumla
+1 yıl
Eski sevgiliyle arkadaş kalmak veya kalmamak, her bireyin duygusal ve kişisel tercihlerine bağlıdır ve sevginin yoğunluğuyla doğrudan ilişkili değildir. Bu nedenle, bir kişinin eski sevgilisine olan duygularını ölçmek için sadece arkadaş kalmak ya da kalmamak üzerinden bir çıkarım yapmak doğru olmayabilir.
Bazı insanlar, ilişkileri sona erdikten sonra arkadaş kalmayı tercih edebilirler çünkü birbirlerini önemsiyorlar ve olgun bir şekilde ayrılabiliyorlar. Ancak, bazıları için arkadaşlık ilişkisinin sürdürülmesi zor olabilir çünkü ilişkinin sona ermesiyle birlikte duygusal bağların kopması daha sağlıklı olabilir.
Sonuç olarak, her iki durumda da sevginin yoğunluğu kişisel tercihlerle ve ilişkinin dinamikleriyle ilgili olabilir. Bir kişinin arkadaş kalmayı tercih etmesi, eski sevgilisini daha çok sevdiği anlamına gelmez ve aynı şekilde arkadaş kalmamayı tercih etmesi de onun sevgisinin az olduğu anlamına gelmez. Her ilişki kendine özgüdür ve herkesin yaşadığı deneyimler farklıdır.10 Yorumla
+1 yılŞimdi öncelikle neden eski sevgiliyle arkadaş kalınıyor bunu asla anlamıyorum. Bir süre beraberiz diye bazı anılarımız var diye yakın kalmak nedir. Arkadaş ve sevgililik kavramı birbirinden farklıdır. İşin içinde gönül varsa beraberlik çiftleri sonsuz beraberliğe taşımak ve zamanın kalanını beraber paylaşmak için yola çıkarır. Benim açımdan eski sevgiliyle arkadaş kalmak sevgi denen duyguya karşı yapılmış en büyük haksızlıktır. Her seven evlenecek diye bir şey olamaz. O yüzden sevdik diye ondan kopamıyorum demek kabul edilemez. Buna bir son verip hayata devam etmeli insan. Yeni insanlar yeni sürpizler her zaman bizi bekleyecektir. Umud yaşamın her saniyesinde vardır. Takılı kalmayın geçmişte kalsın. Gelecekteki anılarınıza onu katmayın hayatınız mahvolmasın.
00 Yorumla
+1 yılBen büyük ölçüde arkadaş kalırım. Ama hisler yoğun yaşandıysa bu pek mümkün olmuyor. Düşünün onu çok sevdiniz. Neden sevdiniz? Ona ait özel davranışlarından, ona ait görünüşünden sevdiniz. Üstüne yaşanmışlıklar olacak. Beyin zamanla kötüleri silecek iyiler kalacak. Eğer hala arkadaşsanız ve o evliyse bile hissettiğiniz duygusal boşlukta o gelecek akla, ya biz neden ayrıldık bile diyeceksiniz. O yüzden eski sevgili ile arkadaş kalmayan çok sevmiştir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilimle arkadaş kalmaya çok çalıştım ama olmamıştı araya kıskançlık ve yakınlaşma muhakkak giriyor çünkü arada halen sevgi var. Evdeki kardeşine bakar gibi bakamıyorsun ki ayrılırsın aradan 2 sene geçer sonra duyguları unutursun. Ha o uzun süre ardından arkadaş olabilirsin bak sıfır kıskanma artık 😂
10 Yorumla Bu hayatta her seçenek ya da seçenekler arasından en çok istediğimiz gerçekleşecek gibi bir kanun bulunmuyor.
Bu biraz kişiler arası saygı ve ayrılmanın da ilişkilerin parçasıymış gibi düşünenlerin mottosu denebilir. Her biten ilişkide arkadaş kalmak ya da kalmak için çaba harcamaya da pek gerek yoktur.
Hayatımıza girecek olan bir başka insan bu konuda anlayış göstermeyebilir haliyle mevcuttaki yeni ilişkilere de zarar verecektir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olmaz asla arkadaş olmaz
Hatta keşke direkt iletişimi kesseydikte böyle saygısızca bitmeseydi dersiniz, o kafanızdaki (bir zamanlar sevmiş olduğunuz) kişiyi bir an da karşınızda görmez olursunuz, diğerlerinden pekte farkı yokmuş aslındaa der daha da soğur ve saygısızca iletişimi koparırsınız
Yapmayın
Ve seven insan zaten arkadaş kalamaz, onu bir başkasıyla görme ihtimalini kafasında bile düşünmek istemezken bir de görmek mi? Hah00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalanların sevdiklerini sanmıyorum. Sevgi bitene kadar arkadaşımsı davranilir belki azıcık konuşup son kez biraz vakit geçirmek icin. O süreçte unutup gideriz bir daha da ilişki miliski arkadaşlık olmaz. Abarti seviyorsakta bir daha gormek bile istemeyiz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılHangi kadınla aşk yaşadıysam hepsi terk etti. Bu sorunun cevabı, eğer o çok sevmişse bence mantıksız çünkü arkadaş kalan daha çok sever. Çünkü hayatında kalırsın ve bu kendini değerli hissettiren bir şey.
10 Yorumla
+1 yılArkadaş kalan sevmiş olamaz. Bak mesela koltuğa da oturuyorsun, klozete de. Ama koltuğa klozet muamelesi yapamazsın, yaparsan s**arsın. Yani aynı şey. Sevdiğin insana arkadaş muamelesi yapamazsın
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma çok şimdi eski sevgilim arkadaşım kalsa benim hayatım da birisi onun kin de birisi olunca ne olucak yani eski sevgilimin gözünün önünde yenisiyle fingirdeşirken gorucek diycek bir zamanlar ben yapardım falan 😡😡 sacma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEbru Yaşar ne demiş
Çıkmasam hayatından bir köşede kalsam
İster arkadaşın ister sevgilin olsam
Arada görsem yüzünü sadece konuşsam
Havadan ya da sudan... hâlâ seviyorsam... kalırım arkadaş yeterki benle iletişimi kesmesin10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak kalamayan ama kalabilenlerden de çok seven olur. Zaten eski sevgiliyle arkadaş, dost olunmaz olmaz da olmazcılar var. Kalınabilir ilişki dinamikleri, yaşanmışlıklar huyu, suyuna, yapısına burcuna göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılArkadaş kalabilmek için her iki tarafın da hislerini kaybetmis olması gerekir, bir tarafın içinde duygu kırıntıları kalsa dahi, eski sevgiliyle arkadas kalamazsin
00 Yorumla
+1 yılDaha çok seven bir insan, o sevgiliyle nasıl arkadaş kalabilsin ki. Sevgi ne kadar çoksa zamanaşımı o kadar uzun, yeniden depreşme katsayısı da o kadar yüksektir.
00 Yorumla
+1 yılEski sevgili ile arkadaş kalınması, daha önce doğalgaz kaçağı olduğunu bildiğin bir evde sigara içmek gibidir.
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilisiyle arkadaş kalan/kalabilen zaten hiçbir zaman sevgili olmamıştır.
20 Yorumla
+1 yılAilesi izin vermedi evlenemedik şimdi arkadaş kalmayı deneycez sonumuzu bilmiyorum ama beni korkutuyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş kalabilmek daha ayrı bir şey gibi sanki ya ama yine de bu durumdan duruma kişiden kişiye değişebilir sanki... 🙄
00 Yorumla
+1 yılBiz düşman olduk birbirimize. Nefret hakim ben de. O da zaten sevmemiş ki anında birisini buldu
02 Yorumla
Soran+1 yılNefret bir duygudur
- +1 yıl
O zaman şöyle düzelteyim. Yol da görsem sıradan insanlardan farkı yok benim için
Eger bitmişse, ve biten şeye değer veriyorsan, ne kadar uzak durabilirsin karşındaki kişiye o kadar iyilik etmiş olursun
00 YorumlaKalmak isteyen sevginin yerini takıntıya bırakmıştır. Kalamayan ise sevgisini yavaş yavş öldürmek üzere ondan uzaklaşmayı tercih eder.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili kalamadıktan sonra ne fsrk eder? Birbirlerini sevgili kalacak kadar sevmedikten sonra ne fsrk eder?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEski sevgiliyle arkadaş kalmak çok zor gelecektir sevene. Yani kalamayan çok sevmiştir
10 Yorumla
+1 yıl
Çokla azla alakalı bir durum deği adamlıkla alakalı bi durum00 YorumlaAile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı. Eski sevgilin için en iyi yer, mazinin tozlu raflarıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirbirimize yeni sevgililerimizi anlatiyoruz mezhebimiz mi çok geniş yoksa hic mi sevmemisiz yoksa uzaktan iliskiydi hic iliski mi olmamis bilemedik ama iyi arkadaş kerata 😂😂😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Fikrim yok, bir tane eski sevgilim oldu. Arkadaş kalıncak mı kalınmayacak mı zaman gösterecek 🤔
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen yüreğimdeki atesi ya kül ederim ya da o atesle yanmaya devam ederim Bu yüzden exten next olmaz Arkadas kalamam
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılYeni sevgili eski bildikleriyle çakısır hep bir gelişim içinde olmak lazım hızla geçen hayat gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki ayrıyken çağırıp duruyordu gitmedim sevgili yaptı ondan sonra bile çağırdı arkadaşça çağırmak mı bu sence?
01 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilini tanımıyorum ama bence değil. Hele ki bir de üzerinden uzun zaman geçmemişse ayrılalı hiç değil. Ayrıca yerinde olsam mesajlar duruyorsa şimdiki sevgilisine p mesajları fake hesap açıp atardım. 😂
Çok göreceli bir soru yaşananlar, kişilikler çok farklıdır
00 Yorumla
+1 yılArkadaş kalabiliyorsan o kadar da Co sevmemisim demektir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar zor bi soru ki. Çok zor bi soru. Zor bi soru. Soru zor. Bu soru çok zor😎.
00 Yorumla
+1 yılBen hayatımda bu kadar saçma sapan bir şey duymadım 😃
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. İki insan hala arkadas sa ya hala virbirlerini seviyolaridr ya da hic sevgi olmamisitr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılarkadaş kalmayan sevmiştir eski sevgilisiyle arkadaş olan insan maldır yaşanmışlık var birde eski sevgilisine kanka diyenler yokmu onların a*mın* koyim
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Arzu06_06 eski sevgiliden arkadaş olmaz
Cevap sahibi+1 yılbir zamanlar nasıl öpüşüyorduk kanka mı diycem kıza. dfgfgd.
Cevap sahibi+1 yılçok saçma
Cevap sahibi+1 yılgevşeklikten başka bir şey değil eski sevgiliyle arkadaş olmak
- +1 yıl
Ben arkadaş kaldım 2 sevgilimle de eskiden birbirimizi çok sevdik deliler gibi birbirimizi üzdük.8 yıldır tanıyoruz birbirimizi ilişki aşk konusunu kapattık çok iyi dost olduk dertlesiyoruz. oda sevgililerini anlatıyor bende birbirimize taktik bile veriyoruz. Cunki aşk bitti bizde dostluk kaldı.
Cevap sahibi+1 yıl@Arzu06_06 ben böyle şeyleri doğru bulmuyorum tabi ama sizin bileceğiniz iş
Cevap sahibi+1 yıl@Arzu06_06 doğrudur
- Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgiliyle arkadaş kalma diye saçma bişey yok
00 Yorumla
+1 yılBenim hiç sevgilim olmadı. Bu konularda yorum yapabilecek son kişi benim.
00 Yorumla
+1 yılbence sevgi arkadas kalip kalmamayla olculmemeli cok seven arkadas kalamaz cunku onu görmeye baskaları ıle mutlu oldugunu gormeye tahammul edemez zaten eski sevgiliden de arkadas olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sevince arkadaş kalınamaz. İmkansız aşk biter o zaman kalinabilir
00 Yorumla
+1 yılArkadaş kalmak isteyip kalamayan daha çok sevmiştir
00 Yorumla
+1 yılArkadaş kalabiliosa zaten arkadaşca sevmiştir mantiken kalmiyosa bence normal olarak sevmisti ama uzaktan takip edebilir tabi bazi takintililar
00 YorumlaKalmayan sevmiştir çünküüü onu görmeye konuşmaya dayanamaz, mantık ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı şey, herkesin mantığı farklı çalışıyor. Kimileri de kaybetmemek için, hep yanında olsun istediği için kalmayı kabul ediyor der.
+1 yılEski sevgiliyle kesinlikle arkadaş kalınmaz denendi
10 YorumlaBence sevgili kalamadıkları için ikisi de sevmemiş kırın gırtı hesaplamaya gerek yok
00 YorumlaBir erkeğin kendine saygısı varsa eski sevgilisiyle arkadaş kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılKalalım dedik o anın duygussllığıyla ama mantıklı değil aslında
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle kalmayan çok sevdiğim eski sevgilimle arkadaş kalamam
00 YorumlaSiz ne yaşıyorsunuz ya
11 Yorumla
Soran+1 yılHayatı 😂
eski sevgiliyle arkadaş mı kalınır ya
15 Yorumla- +1 yıl
Eskiye rağbet olsa bit pazarlarına nur yağardı :)
Soran+1 yıl@Musasönmezoğlu Cansız varlıklara da aşık olabiliyorsun galiba 😂
- +1 yıl
O söz misal gereği deli
Eski sevgili ile arkadaş kalmak için onu hiç sevmemiş olman gerek
Soran+1 yıl@Musasönmezoğlu O halde pazar ve sevgili kıyası saçma. Yoksa ben de biliyorum bu durumları açıklayan bir söz olduğunu.
- +1 yıl
Hayat bazan saçma değilmi her zaman Resmi bir hayat yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç anlamamışımdır ama gururunu herşeyini bir kenara bırakıp acı çekmesine rağmen üstelik arkadaşça devam edenler var
00 Yorumlaİlişki dinamiklerine göre değişir...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkalmayan daha çok sevmiştir
10 Yorumla Elbette kalmayan daha cok sevmistir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sevdiğiniz biri ile arkadaş kalamazsınız
00 Yorumla Kalamayan daha çok sevmiştir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılHala sevgili olan
00 Yorumla
+1 yılBen kalmadım şimdiye dek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazla da sevmiyom yani iliski olarak ama arkadas olarak iyiyiz tek sıkıntı var hala kiskanabiliyor
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat