Kapali olmamak memnuniyetsizlige tatminsizlige itmiyor mu?

Ben acigim ama şoyle dusunuyorum;

Kadin acildikca ve daha cok mahrem yerini gosterdikce erkeklerde siradanlastikca daha fazla secenek olmus oluyo goruyo

Sonuc biz istenmeyen oluyoruz actikca daha acik giymek zorunda kaliyoruz olan bize oluyo Acildikca esyalasiyoruz

Bu toplumun sorunu bunu ben cozemem bukemedigin eli opersin diyip bende daha acik giymek istiyorum ama ozgur degilim

Para kazanana kadar sevilmiycem

Arap ulkelerindeki yasitlarim evli 5 cocukluyken ben nelerle ugrasiyorum

Tek kisinin sevgisini istedigim halde toplum buna izin vermiyo

#sevgisarti

#sevilmekicinsebepler

#yalnizlik

#azinlik

Mutsuz umutsuz bi sekilde paramin olacagi gunu bekliyorum

Sevgisizken hic bisey yapmaya hevesim yok

Allah herkesi ozgur birakmis ama bazilari daha ozgur dusundukce isyana gidiyorum şu an param olsa kesin evli olurdum evlenirdim mutsuzlugumun sebebi para. paran yoksa ozgur degilsin bide ustune ozguvensizlik

Ben ozguvensizligi nasil asicam ya acik giyip hic bi erkegin ilgisine sevgisine muhtac olmadigimi kendime kanitlamak istiyorum bireysel kendime yettigimi duygularim olmasaydi keske narsist olsaydim. duygularimi ancak bi cok erkekle ozgurce konusarak bi kac kez sevgili yaparak yitirebilirim zavalli halimden cikmak istiyorum bi an once ozguvensizken olmuyo ama

bide inanc var tabi keske dunyalik hirsim olsa

Güncellemeler
+1 yıl
annem gelmis niyr uyumadin oyun oynama diyo oyun oynamiyorum zaten beni neden evlendirmiyolar neden gorucu bulup benden bi an once kurtulmuyorlar neden beni anlamiyolar hayata karsi hic bi beklentim yok 1 yildir agliyorum 1 yildir yalnizim gbriyoum kimse gormuyo. Erken kalk ders calis diyo 24 yasindayom neyo amlamiyolar. benim evlenmem lazim