Ayy odamda daha demin kocaman böyle uçan, fır fır ses çıkaran böcek vardııı. Hemen anneme koştumm, gitmiş yatağımın oraya uçmuş korkunççç

Ayy odamda daha demin kocaman böyle uçan, fır fır ses çıkaran böcek vardııı. Hemen anneme koştumm, gitmiş yatağımın oraya uçmuş korkunççç
Ben böcek gördüğüm zaman hiçbir şekilde zarar vermemeyi deniyorum hatta vermiyorum da genelde dokunabileceğim bir böcek ise alıp elimde atıyorum camdan. ama dokunamayacağım bir böcek ise gitmesini bekliyorum ki gidiyor kendisi.
peçete alıp atıyorum dışarı 😀 sıfır korku sıfır etkileşim sanki yerden saç kılı alıyormuşum gibi soğuk kanlılık ile 😀 hiç bie haşere beni korkutamaz 😀 ama tavşan getir yanıma çığlıj çığlığa ağlarken bulursunuz beni 😂
Cevap
8Cevap
Savaş başlamışcasına korkup bağırarak annemi çağırıyorum, aşırı korkarım ya 😅
Gece gördüğüm için bağıramadım jfjdjfk garip hallere büründüm, kardeşim ne yapıyorsun diyor, git annemi çağır jfıdjfjd
Ben böcek gördüğümde evi terk edesim geliyor 😅
Anlıyorum kuzum çok iyi anlıyorum jfkdjfk
😂🧚🏻♀️
Peçete veya kağıtla alıp camdan atıyorum, mümkün olduğunca öldürmemek için çabalıyorum sonuçta onlarda can.
Çinli arkadaşlar edinmeyi düşünüyorum sonra çığlık atıyorum.
O söylediğin böcekler beni de çok korkutuyor 🤣
Kedim öldürüyo yarasa girdi eve onuda kovaladı
tavanda örümcek varsa kedimi kaldırıyorum bir pençe de bitiyor işi
ben böceklerden korkuyorum d
Görünüşü iğrenç olmadığı sürece geldiğinde gitmesini beklerim
Keşke üzerine konsaydı
Sinir edemezsin beni aloo ayy düşündüm de üff. Gördüğümde garip şekillere girdim, Allah bilir konsaydı ne olurdu...
Kocaman diyorummm, yerdi o beni vallahi
İbirtttt
Değilim, biliyorsun lütfen lütfen... 🙄
Kesinlikle vermiyore
Döndün dedin bir de. Önceden farklı mıydım aaaa
Gıcıklığına devam ediyorsun et et
Öyle olsundu. 🙄
Yakalayıp pencereden gönderiyoruz.
baş selamı verip işime bakıyorum
Elimle alıp camdan aşşa atıyorum
merhaba böcek kardeş diyorum
Bir şey yapmıyorum 🤷♂️