Taki̇p etsem çok mu ayıp olur?

aynı apartmanda yaşadığım biri varmış depremden sonra eve bir kaç parça eşya almaya gittiğimde karşılaştım ve kendisi yanıma gelerek benimle iletişime geçti ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum ama ben ona kendini daha önce görmediğimden bahsettiğimde beni daha önce bir kaç defa gördüğünden bahsetmişti aradan 3 4 ay geçtikten sonra ders çalışmaya kütüphaneye gitmeye başladım onu orada gördüm yaklaşık 2 hafta kadar aralıklarla gördüm ve sonunda bir gün yer bulamayıp onun oturduğu masaya oturdum herhangi bir iletişimimiz olmadı tanışlıkta vermedi kalkacağım zaman elimi uzatıp masayı paylaştığı için teşekkür edip adımı söyledim ve o da rica edip adını söyledi bu sayede instagramını buldum ama fake hesapta istek atınca takipten çıkarıyor (hesabı herkese açık) o günden 1-2 gün sonra tekrar kütüphaneye gittim bu sefer yanına oturdum herhangi bir iletişimimiz olmadı bana bakmasına rağmen herhangi bir selam vermedi (aramızda çok bir yaş farkı yok) küçüğü olarak gördüğünden midir? yoksa sevmediğinden midir? bilmiyorum ama bu durum aklıma takıldı kişiselimden istek atsam çok mu ayıp olur (şu an tadilat nedeniyle bina da yaşamıyoruz) yoksa binaya tekrar taşınınca tekrar karşılaşma şansımız arttığında iletişim mi kursam. Hoşlanmıyorum sadece aşırı sıcak kanlı geldi ya da çevremden aldığım bir kaç hasar yüzünden duygusal olarak bağlandım arkadaş olmak istiyorum ve aynı zamanda hiç tanımadan neden o kadar güvendim anlam veremiyorum bu durumdan nasıl kurtulurum bilmiyorum yaklaşık 12 gün oldu ve ben hala aynı şekil bunalımdayım
Taki̇p etsem çok mu ayıp olur?