Özellikle bu sitede abazalardan mağdur oluyor kadın üyeler. Bence adlı yollara başvurmaları halinde hem karşılarındaki fail cezalandırılır hem de ibret açısından başkalarının aynı suçları işlemesini önler

Özellikle bu sitede abazalardan mağdur oluyor kadın üyeler. Bence adlı yollara başvurmaları halinde hem karşılarındaki fail cezalandırılır hem de ibret açısından başkalarının aynı suçları işlemesini önler
Eski hesabımda mesaj kutum açık olduğu için alıyordum. Şu an mesaj kutum kapalı o yüzden almıyorum. Takip ettiğim üyeler de rahatsız edici mesajlar atmıyor zaten. Bazen soruma veya görüşümün altına rahatsız edici şeyler yazanlar oluyor ama siliyorum hemen. Bi ara dayanamayıp kızdım sonra görüşüm silindi 😅 artık sadece yazdıklarını kaldırıp geçiyorum.
Ben internetten taciz mesajları almadım hiç yani genel olarak benim kullandığım sosyal medya uygulamaları zaten Facebook, instagram ve youtube bir de En çok Kullandığım sosyal medya uygulaması da Kızlar Soruyor burada genelde küfür ve hakaret almıştım sadece yani özelden sahte hesap açıp gelenler oluyordu ya da fenomenlerden mesela direk hakaret edenler sonra da engel atanlar oluyordu ben hiç umursamadım çünkü kimse için kendimi bozamam böyle insanlara da direk engel atmak daha mantıklı geliyor bu yüzden de direk engelledim sadece ayrıca hakkımda soru açanlar da olmuştu onları da engelledim şimdi hiç görülmüyorlar ortalık da.. ayrıca bu sitede de maalesef abazalar çok var yani her gördüğü kıza yazan iğrenç. şeyler diyenler var.. sadece burası da değil bunlardan her yerde var maalesef
benim tavsiyem ise böyle bir durumda İlk olarak, sakin kalmak önemlidir. Taciz içerikli mesajlar almak rahatsız edici ve endişe verici olabilir, ancak tepki verirken sakin kalmak önemlidir. Taciz içeren mesajı mümkün olduğunca hızlı bir şekilde silin ve görmezden gelin. Tacizci kişinin amacı genellikle dikkat çekmektir ve bu tür mesajları cevapsız bırakmak daha iyidir. Eğer taciz içerikli mesaj rahatsızlık verici ve tehdit içeriyorsa, platform sağlayıcısına (örneğin sosyal medya sitesine veya e-posta hizmetine) taciz olayını bildirebilirsiniz. Genellikle bu platformlarda, taciz ve istenmeyen içeriği bildirmek için seçenekler mevcuttur. Tacizci kişiyi, eğer mümkünse, iletişim araçları üzerinden engelleyin. Bu sayede gelecekteki iletişimi önlemiş olursunuz. Taciz içeren mesajları ve tarihleri (ekran görüntüleri, kayıtlar vb. şeklinde) saklayın. Eğer ileride bu durumu yetkililere veya hukuki mercilere bildirmeniz gerekebilirse, bu kanıtlar faydalı olabilir. Eğer taciz içerikli mesajlar rahatsız edici boyutlarda ise ve kendinizle başa çıkamıyorsanız, yakınınızdaki yetişkinlere veya güvendiğiniz biriyle durumu paylaşın. Yardım almak ve destek almak önemlidir. İnternet üzerinden taciz gibi rahatsız edici durumlarla karşılaşmak maalesef mümkündür. Bu gibi durumlarla başa çıkmak için kendi güvenliğinizi ön planda tutmalı ve gerektiğinde yetişkinlere veya yetkili mercilere başvurmalısınız.
Teşekkür ederim
Yani şimdi böyle bir şey yaşamadım zaten yaşarsam engellemek gibi bir özelliği de var senin aynı zamanda mesaj kutusunu kapatmak gibi bir şey de var bakın arkadaşlar anlamadığınız nokta şurası evet burada belki kızları taciz edici şekilde mesaj atan insanlar var bunu kabul ediyorum, ama aynı şekilde bu taciz ortamını hazırlayan kadınlar da var Yani ben mesela burada çok iyi biliyorum ki nereden baksanız 9-10 yıldır bu siteyi kullanıyorum hatta daha fazla 2012 yılında kullanmaya başladım, burayı sanal cs'lik için kullanan kızları da biliyorum bu şekilde mesaj atan kızları da biliyorum yani burada bir suçlu aranıyorsa sadece erkekler değil bunları zemin hazırlayan kızlar da olduğunu unutmamak gerekir.
Bir de size şöyle bir şey söylemek isterim yani bazı insanlar sırf gündemde olmak için aa bak bu sitede işte abazalar var taciz eden insanlar var bilmem ne insanlar var diyerek soru açıyorlar e tamam mesaj kutunu kapat adam sana ulaşamazsın engelle yani böyle insanlar dünyada var o zaman durmadan Her insan için mahkemeye mi başvuracağız biz o zaman dava dosyalarından geçilmezdi ya da insanların hepsi mahkemelerde uğraşırdı yani evet bazı şeyler ibret olması gerekiyor Ama bazen de olayları tek taraflı değerlendirmemek gerekiyor.
Yani buradan biri beni taciz etse ne olacak Ben telefon numaramı adresimi vermedikten sonra engellerim gider bence o kadar abartılacak bir şey olduğunu da düşünmüyorum
Alıyordum. Uzunca bir zamandır kapalı dm im canlarına okuturum ama uğraşmak istemiyorum. Moderasyon hakkında ulaşmak isteyen olur diye açıktı şu an sorumdan veya beni gördükleri cevaptan yazabilirler diyorum
Cevap
4Cevap
Mesaj kutum kapalı ama kadın profiliyle yazabiliyorlar. Çünkü saf gibi nasılsa kadın diyerek eklediklerim oldu.
Rospuevlatları bana bile yazıyor, se gili/eş falan muhabbeti açmak için. Bu kadar aşağılık yaratıklar
Mesaj kutum kapalı olduğu için almıyorum ama nadirde olsa yorumlara gelip atabiliyolar.
Kızlar bana merhaba filan diyor taciz ediyor
Genellikle küfür eden kanka denk geliyor
🤣
G*tü yiyen atsın hadi bakalım 😡
Sinirlendirmeyin kraliçeyi 😂
Bana bak hazır sinirlenmişken ben seni etiketleyince niye sana bildirim gelmiyor😡
🤣🤣🤣
Bilmem 🤣
Valla bu iki oldu 3. ye... neyse tehtit etmiyim sonra dava ediyon🤣🤣🤣
Yoooo 😝
Sizde cehennem var mı? Sizde yalancıları nereye atıyolar... allahım insallah b*k kuyusunadır🤣🤣🤣🤣
Bizde Gumball dünyasına gidiyorlar
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣:)
Almıyorum sıkıyorsa atsınlar.
Dm kutucuğum tüm hesaplarımda kapalı :))
Hemde çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?